Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2013

Av Alexandra Ekdal - 7 december 2013 22:16

Ligger i sängen å kollar på I spit on your grave 2 . Den e brutal och sjuk . Men jag tycker 1 är värre än så länge faktiskt! Men filmen är inte slut än ;)

Slog in alla julklappar innan :) blev en massor! Så jag hoppas ju alla barn har varit snälla annars blir det mycket juklappar å ge bort !

Av Alexandra Ekdal - 7 december 2013 17:18

Hej i kylan :) hur mår ni denna lördag kväll? Är det förfest på g eller mys hemma i soffan och god mat som står på schemat? :)
Här hemma är det myskväll och god mat, första Harry Potter filmen och slå in julklappar :D eller börja.. Här är en MASSA julklappar att slå in så jag tänkte börja i allafall :)

Dagen har varit både bra och dålig idag :/ va inte på bästa humöret imorgon, sen fick jag i mig lite frukost och blev sen jättepigg :D men det dalar lite emellan åt .. Men jag känner att energi och att orka bry sig och engagera sig är alldeles för jobbigt just nu. Så just nu känns det som att man går på autopilot och gör bara det man ska göra å ingenting mer >.< men nu e jag ledig både måndag och tisdag och jag kommer inte ens ihåg sist jag va ledig 2 vardagar i rad.. Tror faktiskt det va typ semestern .. Nu ska jag dra fram julklapparna :))

Puss och kram

En orkidé som växer så det knakar..

Av Alexandra Ekdal - 6 december 2013 20:31

Kära vinter!
Alla vet att det är december och du och snön komma skall, men snälla håll dig borta från vägarna!!!!
Mvh Alexandra

Seriöst det va nog det värsta jag har varit med om. När jag åkte hem från jobbet så var det inte snöiga vägar, det var ISGATOR! Spåriga, hala och ett helvete att köra på! Usch och fy!

Här hemma är mellan 5-10 cm snö! Har vi tur håller det till jul vilket jag inte tror för det ska bli plus i nästa vecka igen!

Ligger nu i sängen mätt och trött med lite huvudvärk och kollar på Ondskan.. Den e hemsk men väldigt bra. Nu e det 2 jobb dagar kvar sen är jag ledig i 2 dagar så kör vi en 4 dagars vecka till sen lugnar det sig rejält :)

Ha en bra fredagkväll :)
Puss och kram

Av Alexandra Ekdal - 6 december 2013 12:17

Jaha fredag igen å stormen verkar avta mer och mer :) skönt det efter denna natten. Galet va det har blåst! Vaknade 00.10 å trodde hela lägenheten skulle rasa ihop :| det är mysigt men ändå så otrevligt. Men det blev en mys morgon med 2 trötta barn. Wilma e desto piggare än Kevin ;) men igen av dom ville gå upp å det förstår jag ! Ville inte jag heller.
Så upp å göra iordning dom å sen lämna vovvis hos snälla grannen sen bege sig till jobbet . Fick lite panik när jag åter igen upptäckte att spolarvätskan va slut och min ruta va super smutsig :O så det blev ju till å stanna i rolfstorp å fylla på..

Och nu e man på jobbet å tittar ut genom fönstret å där ligger det massa snö! Vill inte ens veta hur det faktiskt ser ut hemma >.<' det är nog rätt mycket mer än här har jag en känsla av!

Nu ska jag strax dra. Fortsätta sortera vagnar! Gaah tar aldrig slut!!

Talk to you later! Puss
Morgon mys <3

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2013 22:24

Eller? ;) haha. Här blinkar det i ljusen så snart e det dags att krypa ner i sängen då man ska leka mamma i morgon , när dom gamle inte är hemma. Usch! Men det ska nog gå bra :) dom e ju inga bebisar :)
Men nu e jag riktigt trött så nu ska jag borsta håret och sen gå och lägga mig och hoppas på att det går bra och köra till jobbet i morgon :) sen får man väl se om man kommer från jobbet hem till mjöbäck! Det ger sig! Puss och kram hörs imorgon :)

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2013 20:16

För första gången i mitt liv har jag gjort 2 inbakade flätor som jag faktiskt är nöjd med ;) men har inte gjort dom på mig själv utan på lilla Wilma :)

Lite sneda å lite för lösa kanske men dom blev bra :D tycker jag iallafall :)

Nu är det lyxfällan vad hände sen? Å sen blir det nog å tvätta håret, känns lite ofräscht med massa produkter å grejer i.
Puss å kram

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2013 18:36

Finns de nått tråkigare än å stå å steka hamburgare när man bara får ner 1 hamburgare åt gången och ska steka 6 stycken :O sjukt aptråkigt ! ?

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2013 16:15

Halloj. Blåser ni bort? Helt galet va det blåser ute.
Idag har jag jobbat 6-15 å dagen har gått såååå fort. Vilket är helt underbart! Enda gången jag tänker gå ut idag är när hunden ska ut annars sätter jag fan inte foten utanför dörren >.<
När jag åkte hem till mamma, där jag e nu , så trodde jag på allvar att bilen seriöst skulle lätta å typ blåsa bort, någon som har ett ton bly hemma i ett förråd som jag kan låna så inte bilen blåser bort :O

Nu ska vi snart kanske kolla på film , lovade wilma det ;)
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards