Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2013

Av Alexandra Ekdal - 15 december 2013 18:10

Nu har jag å finaste lämnat göteborg gör denna gången! Alltid lika mysigt och 2 timmar räckte gott och väl :) blev en del folk de sista .

En sak som jag störde mig på. Dom hade en isshow där jag tänkte ta lite kort, då kommer det en kärring med barnvagn och ska ha min plats så ungen kan se showen och typ kör över foten på mig med barnvagnen och säger "jag hoppas det är okej"
Jag kan ju säga att för det första tog jag min kamera och gick sen lärde jag mig en jävligt värdefull läxa och det är att den dagen jag har barn så får man räkna med att man INTE kommer fram överallt och får helt enkelt göra det bästa av situationen. Jag har väl fan betalat lika mycket som henne för att se på. Så sjukt irriterande!
Man puttar inte bort folk för att deras unge som som sitter i vagnen vill se showen. Gör som alla andra å sätt ungen på axlarna istället..

Förutom det så har allt varit toppen!

Munkar med nougatsås är ju bara ett måste!

Kommer bättre bilder från kameran typ sen tror jag ;) eller imorgon :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 15 december 2013 14:49

Nu e vi på väg till Liseberg, ska bara fylla på olja på bilen sen drar vi :) ska bli mysigt :)
Hoppas på å få några fina bilder :) har med systemkameran :)
Så vi hörs sen :)'puss

Av Alexandra Ekdal - 15 december 2013 10:16

Och det är grått och trist ute.
God morgon förresten :) har ni sovit gott? Det har jag vaknade vid 9.15 å upptäckte att jag hade glömt lägga telefonen på laddning.. Men det går ganska fort å ladda å vi ska inte iväg innan vid 14 så jag har en känsla av att vi kommer ligga kvar i sängen en bra stund till ;)

Jul-Skinkmacka hade varit gott ... Vi måste bara köpa en å griljera ;) får väl se om vi kan köpa en i dagarna! Sjukt gott hade de ju varit :)

I eftermiddag blir det Liseberg :) bara mysa runt :) 2 år sen man va där nu..

Nu ska jag snart fixa lite frukost :) puss på er hörs sen :)

Av Alexandra Ekdal - 14 december 2013 22:05

Det är fan den stora frågan.. Varför i HELA friden utsätter man sig för att kolla på filmer som handlar om ormar när det är ens största fobi? Vi ligger å kollar på Anacondas the hunt for the blood orchid. Å jag som sagt hatar ormar och så kollar jag på denna frivilligt..
Å så dum man kan vara!!!

Av Alexandra Ekdal - 14 december 2013 19:22

Det är få saker som kan få mig på riktigt bra humör. Men en av dom sakerna är när jag får träffa min älskade vänner :) Nu i vuxna livet så hinns det inte med som det gjorde när man gick i skolan.. Nu har man både lägenhet och fast jobb och det är typ 2 heltidsjobb i sig.

Men i tisdags va mina underbara vänner här och vi käkade middag och efterrätt och hade så roligt som vi alltid har :) Jag låter bilderna tala för sig själva :)

Tack tjejor för åter en as rolig kväll :)


                                   

Av Alexandra Ekdal - 14 december 2013 13:17

Asså vilka människor.. Satt i kassan och hade en kund på ca 19-20 år med en stor snusprilla under läppen. Å skulle betala ca 1700 å kläclker ur sig:
"Fy fan va dyr du är"

Man kan säga att jag tappade hakan ...
Nä nu back to bussines..

Av Alexandra Ekdal - 14 december 2013 06:58

Sista dagen denna veckan! Och för typ en vecka framåt ;) 5 lediga dagar efter det här tackar man inte nej till!!
Nu ska jag börja. Puss

Av Alexandra Ekdal - 13 december 2013 21:19

Jag va tvungen å plocka i ordning i köket, sg ju ut som hej kom och hjälp mig, men nu ser det ut som ett kök igen ;) disken får dock vänta tills imorgon. För det orkar jag inte med nu. Nu blir det sängen och Harry potter å sen sova :)
God natt på er :)

Detta är efter så ni kan ju tänka er hur det har sett ut :O

Ovido - Quiz & Flashcards