Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2013

Av Alexandra Ekdal - 18 december 2013 08:12

God morgon på er. Ja vilken norgon. Lekt mamma idag igen. Och som ni vet är jag ingen morgon människa. Men jag kom upp och fick väckt dom
Små i tid och nu är dom i skolan.. Jaf har placerat mig i soffan och tänker ligga här till jag orkar röra mig. Jag å vovven va precis ute :) så nu kan jag slappa en bra stund innan jag måste göra mig i ordning och åka till stan å köpa färdigt alla julklappar :)

Hoppas allting är öppet bara ;) men de tror jag .. Tror mammas kan bli riktigt bra! Dock tar den längst tid ! Men den kan bli riktigt bra!

Nu ska jag fortsätta slappa ;)
Puss från trötta mig och en trött vovve..

Av Alexandra Ekdal - 17 december 2013 15:15

Snart ska vi åka till morfar och julpynta :)sitter å kollar på nått som ska föreställa ett barnprogram.. Hmm.. Blir nog bra ändå ;)
Ska mysa lite med Stoffe å så sen :) fick med mig wilma på köpet oxå ;) så det lär väl vara full rulle hela eftermiddagen..

Jag och Stina mötte upp Wilma vid skolan innan. Va inte as kallt men det blåste inte jättevarm..

Kan ni fatta att detta är Wilmas neutrala hårfärg? Sjukt avundsjuk!! Hade jag haft den hårfärgen hade jag aldrig färgat håret!!!

Hörs kanske sen :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 17 december 2013 11:03

I flera dagar hag jag kollat igenom mina bilder, jag har liksom öber 7000 bilder på datorn. Och det blir ju inte direkt mindre. Jag har olika mappar där jag lägger bilder. Så hittade jag denna:

 


Min lilla underbara kusin. Detta är taget när han fyllde 1 år , det är alltså 14 månader sen :) Jag blir så glad av denna bilden. Kan knappt förstå att han har varit så liten :) Han blir ju bara större och större. Nu känns det som en evighet sen vi träffades. Men idag så ska jag få mysa lite med denna skrutten :)

Va bara tvungen och lägga upp detta kortet.. Nu ska jag göra mig i ordning och åka :) Disken kan vänta tills imorgon ;)

Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 17 december 2013 10:18

God morgon på er :) För er som har haft sovmorgon iallafall :) Jag vaknade vid 8.40 , men ville inte vakna då egenltigen men hade inte så mycket val. Men och andra sidan ligger jag fortfarande kvar i sängen och har ätit frukost, och har kollat på Grey's Anatomy och nu är det Private Practice =) Ska snart gå upp och diska och göra mig i ordning. Ska ju ner till mamma sen å göra pepparkakshus :) Sen ska jag till morfar och hjälpa han med att julpynta lite. Efter det ska vi greja lite i garaget.

Imorgon ska vi baka pepparkakor och jag ska köpa färdigt alla julklappar :) Vet precis vad jag ska köpa så det tar inte så lång tid :) Sen beror det ju på hur lång tid det tar för å baka pepparkakor. Jag vill ju gå på Aquapower imorgon så jag hoppas jag e hemma tills dess ;)


Här är bilder från igår kväll :)

                       

Av Alexandra Ekdal - 16 december 2013 22:29

Då har man krupit ner i sängen och myser med älsklingen framför scary movie 5 .. Usel film.. Och vi har kollat typ 15 minuter..

Tjejorna åkte för en stund sen. Mycket trevlig kväll måste jag säga :) glögg, julcheesecake, julgodis.. Sen körde vi julklapps leken , med andra ord och utan tvekan :) alltid lika roligt .. Bilder kommer typ i veckan , kanske imorgon om jag vaknar innan jag måste åka ner till mamma :)
På tal om julklapps leken så fick jag mitt paket som jag verkligen ville ha :D sjukt nöjd ;) visar bilder på det en annan dag :)

Nu : sova. Känns behövligt efter denna dagen med panik, skratt och ja hjärnan har ju fått arbeta med ;)
Puss och kram :)

Av Alexandra Ekdal - 16 december 2013 14:26

Här hemma är det massa å göra. Jag har till exempel gjort cheesecake, för strömmen har kommit tillbaka. Jag har bytt gardiner i vardags rummet, dekorerat pepparkakor med glasyr.Plockat undan, diskat. Ja massor och har en del kvar att göra.

Ska vattna blommorna, dammsuga, gå ner och handla, laga mat, duscha innan halv 6. Men jag hinner gott och väl det :) Det är ju att blogga som tar längst tid egentligen. Men känner att jag hinner med det oxå. Så får jag helt enkelt skylla mig själv när jag står halv färdig sen ;)


När jag satte upp gardiner innan så bröt jag av bladet på min minsta orkidé som är den som har tagit sig bäst typ. Av dom som har varit så gott som döda iallafall. Har en som mamma ska få och se om hon kan få liv i den, tror tyvärr inte det, kollar man luftrötterna så är dom helt svarta och inte alls så gröna och fina som alla andra typ är..

Fick ju några orkidéer från jobbet för ett tag sen. Här är 2 av dom ;)


   


En annan orkide som har tagit sig riktigt bra är denna:


Nu längtar jag bara tills den blommar så jag kan se vilken färg det är ;) kommer inte ihåg det faktiskt :P dom har inte blommat på jag vet inte riktigt hur länge faktiskt :P Men snart så :D


Nu måste jag fortsätta här innan det blir alldeles för stressigt :P

Puss och kram.

Av Alexandra Ekdal - 16 december 2013 11:16

Kul start på dagen? Strömmen gick precis .. Stadsråtta som man är så är man liksom van vid att strömmen försvinner några minuter å sen kommer tillbaka men , nu vet jag inte ens när den kommer tillbaka :O visst att det blåser men inte det är liksom inte storm ute.. Jag får PANIIIIIIIIIIIIIIK !!!!!!!!!!
Jag som ska göra cheesecake å grejer idag å behöver ha elvispen tex.... Gud va gör man ?! Nu kan jag inte göra så mycket.
E det en propp som har gått som jag inte tror att det är för då går det väl bara i ett specifikt rum va?

Jaja bara gilla läget.. Får väl plocka undan å fixa sånt som inte kräver ström då...
Suck!

Av Alexandra Ekdal - 15 december 2013 20:46

Nu sitter vi och kollar på sista timmen av musikhjälpen :) Sjukt roligt, fattar inte varför man inte följt det bättre. Men vi fick ju iallafall höra dom på jobbet några dagar :D

Här är lite mer bilder från Liseberg :)

                                         


Snart blir det sängen :) Puss och hej :)

Ovido - Quiz & Flashcards