Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2013

Av Alexandra Ekdal - 13 december 2013 19:45

God kväll på er alla :) har ni haft en fredag med massa otur eller som mig, haft en helt vanlig dag? :) kan inte påstå att jag har haft otur idag iallafall :)

Dagen på jobbet gick ganska fort. Butiken hela dagen å när det är lagom med folk så är det kul å vara i butiken :) sen gick jag hem vid halv 4 oxå, det är ju aldrig fel ;)
Så skyndade mig hem , å så åkte vi till Svenljunga och har simmat en timme sen bada bastu, bada bubbelpool å sen slappa lite i den varma bassängen :)
Avslutade dagen kanske inte på de bästa sättet , men en halv kebabrulle satt som en smäk! Brukar alltid få i mig en hel men fick bara i mig en halv. Å det gör inte mig nått ^^,

Så nu ska vi till getås en sväng sen ska vi hem å slappa :)
Imorgon måste jag diska å fixa hemma. Ser ut som hej kom å hjälp mig ;)
Nån frivillig diskare? ;)

Puss
Årets julklapp:

Av Alexandra Ekdal - 12 december 2013 22:29

Så sant som rubriken lyder .. Jobbar man på Gekås Ullared så inom en livstid har man nog hört så gott som alla slags ursäkert å dumma kommentarer.. En vanlig är ju när kunderna kör på ens hälsenor och man bara vill skrika "aj som satans jävla helvete" men man e tyst å ler ändå då får man typ:

"ja men det gör väl inte ont på er längre ni är väl vana"

Vana kanske vi är men man har fan inte hälsenor av stål för det >.<

Och idag tex. hade jag ett gäng karlar som ville betala med ett IKEA kort å frågar:
- går det å betala med detta kortet?
- nej, det är ett ikea kort å detta är gekås..
- men vi kan väl prova?
- ja, säger jag, men det kommer inte att funka oavsett..
Mannen drar kortet
"Ogiltligt kort" kommer upp på skärmen.

Å som ni alla förhoppningsvis fattar så går det INTE att betala med ett IKEA kort på Gekås!

Ja jag säger då det, man kan få sig sånna goda skratt ibland!!
Nu ska jag ta och sova :) jobb 7-15,30 imorgon ;) sen blir det nog åka å simma å diska upp all disk :| det är en del nämligen >.<'
Puss och kram. :)

Tre

Av Alexandra Ekdal - 12 december 2013 16:43

Jag har väl mer eller mindre börjat inse att 3 , mobilföretaget alltså, är ett jävla skit företag! Jag betalar 89 kr i månaden för drulleförsäkring om nått skulle hända, nu har ju min hemknapp lossnat och har anmält det och allt sånt. Då tycker dom inte att jag har ett giltlig skäl till att dom ska laga det ... Så nu jävlar ska jag kaga skiten själv och blir telefonen förstörd så får dom fixa det.. Ska mejla dom å berätta att jag får fixa det själv så kan dom få fixa det sen.. Jävla nötter!!

Nu ska jag fortsätta äta..
See ya!

Av Alexandra Ekdal - 12 december 2013 09:04

Öh nej inte här inte... Det värsta jag vet är när klockan ringer å man måste gå upp .. Meen, har man ett jobb så finns det inte så mycket å göra åt det, de e bara å gilla läget! Så nu ska jag hoppa in i duschen å försöka vakna till liv ;) om det går dvs ..

Å idag är det jobb som gäller heeela dagen , idag igen. Sen e det två tidiga dagar kvar sen e man ledig i 5 dagar!! Det har jag inte varit sen semestern ;)

Hörs kanske senare :) puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 11 december 2013 21:35

Ligger i sängen å kollar på säsongsavslutningen på greys anatomy :O hur ska jag överleva vintern utan greys OCH chicago fire??? Det kommer typ inte gå >.< får väl roa mig med annat ;)
Dagen har gått ganska fort på jobbet idag men det är lite halv jobbigt å sitta i kassan en hel dag .. Det brukar sluta med att alla siffrorna blandar ihop sig ;)
Nu blir det snart sova, har typ haft matkoma hela dagen .. Å sitta å vara trevlig i kassan blir ganska svårt när man gäspar om vartannat ;)

Har ingen kul bild just nu så här e en från igår ;)
God natt sov gott så hörs vi i morgon :) puss

Av Alexandra Ekdal - 11 december 2013 13:21

Sitter å äter julbord med jobbisarna :) super gott å lär rulla fram efter gårdagens å dagens mat :O galet!

Av Alexandra Ekdal - 11 december 2013 10:05

Hej på er. Läget idag? :) här är allt bra, trött bara , snoozade i typ 40 minuter. Sjukt gött :) nu kör vi 4 dagar jobb sen e jag ledig i 5 dagar!!! Så jäkla gött det ska bli.. Räknade ut igår att jag har bara 8 jobbdagar kvar detta året :D då blev jag fan lycklig!
Å det är massa kul som väntar :)
Nu måste jag göra mig helt klar för bobby tog bilen i morse så han ska komma hem å hämta mig strax :)

Btw, igår hade vi massa snö, idag är det ingenting kvar!

Av Alexandra Ekdal - 10 december 2013 22:27

Nu har jag landat i sängen jämte min finaste efter en helt as rolig kväll med mina flickor :) vi har alltid hur kul som helst och kommer alltid att ha hur kul som helst till och med när vi är närmare 100 och sitter och kommar tillbaka på gamla minnen :)
Till middag blev det kyckling i ugn med klyftpotatis och sallad. Till efterrätt blev det cheesecake med hallon och blåbärs sorbet imellan :D va super gott och nu är man as mätt och glad .. Massa bilder kommer nån dag framöver! Jobbar sen imorgon och på torsdag så vi får se vilken dag det blir :D
Nu ska jag sova. Puss och kram å dröm sött :)

Ovido - Quiz & Flashcards