Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2013

Bio

Av Alexandra Ekdal - 25 december 2013 21:38

Vi har avslutat våran juldag med bio :) The Hobbit - Smaugs öde (?) typ så heter den, eller så har vi döpt den till de nu ;) den va helt okej! Hatade slutet mest för att jag knappt kommer kunna vänta till nästa ;) och jag vill inte påstå att jag är ett inbitet fan ;) efter bion blev det käk på via veneto, 1/3 av en kebabrulle fick man i sig .. Så nu e man sjukt mätt :)

Efter vi hade varit hos min faster med pappa och våran andra faster med familjer å mina syskon så gick vi över till mamma och satt där p tjötade innan det va dags att dra vidare till stan å biografen :)

Så fick vi handlat lite med och jag fick äntligen postat papprena om internationellt körkort :D så nu är allt klart ska vi bara vänta , vänta, planera , vänta och packa och åka :D 64 dagar kvar :)) Längtar sååååå sjukt mycket så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!! Det enda jag e lite nervös över e att dom faktiskt kan neka en inträdelse trots att du har ett godkänt inresetillstånd! Jaja , jag har inte gjort nått olagligt vad jag vet!

Nu ska jag vara lite social på vägen hem så vi inte somnar! Det vore ju inte bra.
Hörs imorgon fina ni :) Puss och kram :)

Bild från i förmiddags när vi satt å kollade på folkrace :)

Av Alexandra Ekdal - 25 december 2013 11:07

God morgon på er :) hur mår ni efter all julmat? :) för en gångs skull känner jag att jag inte vill spy av bara tanken på julmat utan jag åt ganska lite faktiskt :)

Ska snart sminka mig och göra mig klar för julfirande nr 2.. Vi ska ner till min faster och fira jul med pappas sida :) man får ju passa på det är ju inte ofta man träffas.
Och ikväll blir det kanske bio, beror på Bobbys rygg om han orkar sitta still så länge..

Imorgon kommer nästa klan och firar jul :) mamma med familj och min morbror med familj och morfar :) det känns så konstigt att inte fira jul med dom på julafton, men så är det ju :) man är 2 i ett förhållande, då är det oxå 2 familjer å fira jul med, eller ja 3 i vårt fall ;)

Nu måste jag strax dra :) hörs kanske senare :) puss på er och god fortsättning :)

Av Alexandra Ekdal - 24 december 2013 12:11

God jul på er alla :) vi ligger fortfarande i sängen. Har ätit frukost och öppnat julklappar och ligger å kollar på Grinchen :)
Ska snart börja göra oss i ordning och åka upp till getås där vi ska fira jul :)

Hoppas ni alla får en mysig jul med massa god mat och fina julklappar :)
Puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 23 december 2013 20:18

På jobbet har vi en stor vit tomte som sitter å vinkar pch har låtit jävel i snart 2 månader. Och igår kom en kvinna i 40-50 års åldern och fråga:
- Är tomten till salu?
- Nja, det är den väl inte sa jag.
- men allt är ju till salu för rätt pris.
- Ja, men men hon som har hand om det är inte här idag och jag tror inte att den e till salu.
- nähä..

Varför sa jag inte bara att den kostar 20.000 och behållt 15 själv och gett företaget 5 ;)

Jaja man får höra det mesta..
Nu ska jag fortsätta kolla på bingolotto :) puss :)

Av Alexandra Ekdal - 23 december 2013 13:49

Nu är julklapparna färdiga nu ska det bara torka .. Så nu får man väl städa undan allt stök å börja göra klart här så man kan hoppa in i duschen sen :)
Hoppas min sambo kommer hem snart så han kan hjälpa till ;)

Det värsta är nog att jag inte orkar göra nått egentligen. Vill bara gå å lägga mig å dra täcket över huvudet.. Sjukt tråkigt.
Jaja nu tänker vi positivt :)
Puss på er från julstöket!

Av Alexandra Ekdal - 23 december 2013 10:43

Hej på er :) imorgon är det julafton , och julkänslorna ligger typ i botten.. Trots att granen glittrar och är jättefin och skinkan står i kylen.. Men här e plusgrader och gräset är typ grönare än på sommaren. Men men :) man är inte 10 och bara bryr sig om julklappar ;) tror det blir bättre den dagen man har barn faktiskt.

Nu ska jag snart gå upp och äta frukost. Om inte sambon kommer snart och oxå vill ha frukost :) ska plocka undan och städa av här idag. Sen fixa wilmas julklapp och ja bara mysa runt :)

Behöver ju inte stressa liksom ;)

Och snart är det bara 2 månader kvar tills vi åker :D awweeii längtar som satan!

Av Alexandra Ekdal - 22 december 2013 22:36

Nu ligger jag i sängen efter att ha hållt igång hela kvällen!
När jag kom hem såg jag att lampan har kommit upp i hallen. Granen va inne, disken va diskad, finaste lagade mat och lyssnade på julmusik, det är ju så man nästan blev kär igen! :)
Så nu har jag klätt granen, hållt på å plockat undan kvällen, jag har gjort klart bobbys och mammas julklappar. Så nu är det bara wilmas kvar :)
Så det är skönt å ligga i sängen :)
I morgon e det sovmorgon, städa lägenheten, ha lite alex tid = ansiktsmask, fixa naglarna duscha m.m Sen är det mys kväll med bingolottos uppsittarkväll med glögg och lite annat gott :)
Nu ska vi kolla på What happens in Vegas :)
Dagens kommentar kommer imorgon! Har inte hunnit tänka på det ikväll :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 22 december 2013 16:27

Eller man kanske ska säga dumma fråga istället. Och det hände inte idag utan igår, men iallafall..
En tjej kommer fram å börjar rycka i mina kläder jag har städat undan som har hängt på fel plats. Så hon börjar bläddra i kläderna och rycka å slita och sen ställer sig och frågar med en fruktansvärt tycken ton :
" är det rea på det här eller?"
Öööh nää tror inte det du!

Varför får man ens för sig å fråga det liksom?
Nu måste jag tillbaka till jobbet , men kika in senare, kommer en dagens kommentar/fråga från idag ;)
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards