Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 17 januari 2012 21:16

Kom på en grej, det här med rubrik e rätt tråkigt tycker mina låter likdant heeela tiden :/ Men jag kommer inte på nått bättre tyvärr..

I kväll har jag , mamma och Wilma varit ute i Veddige, sen typ halv 5? Ca.. Mamma skulle fixa håret hos Madde. Så vi blev där en bra stund. Tyvärr ville inte den ena färga fastna, så det blev inte alls som det va tänkt. Tyvärr, annars hade det kunnat bli sjukt snyggt. Men dom skulle göra ett nytt försök på torsdag =)
Annars har det inte hänt så mkt i kväll. Sitter i soffan och är svin trött.. Ska snart sova. Ska ju vara på arbetsförmedlingen  om mindre än 12 timmar.. As tråkigt.. Nått om A-kassan.. Hmm som att man inte kan det? :S

Har inget val ><
Kort och gott.. Sitta där en timme sen kopiera 7 miljoner papper som dom ska ha :S Varför vet jag inte. ska dom ha lika mkt papper av alla så kommer dom snart sväma över av papper :S

Just nu sitter jag och kollar på handboll? ^/ Sverige leder , och verkar leda i mest utvisningar oxå.. Räcker ju att dom rör motståndarna så får dom utvisning.. Yeye..
Snart sova.. Så ska strax stänga av.. Hörs i morgon.

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 17 januari 2012 13:31

Sitter och kollar på bilder från resan jag och Booby gjorde i januari för 2 år sedan.. Jössös va tiden går fort. Vi åkte den 14 januari och kom hem den 21. Vet inte om jag har visat bilderna. Men här får ni bilderna:)
                               


Både saknar det och inte. Det jag saknar e ju helt klart värmen och vissa affärer =) Och så klart bara att mysa med älsklingen =)
Tyvärr gick det inte att bada i poolen eller i havet, det va väääldigt kallt.. Fanns dock en inomhus pool, men hur kul e det?

Hmm.. Vet itne va jag ska göra mer idag. Sitter bara hemma och gör ingenting.. Hmm

Jajja.
Puss & Kram 

Av Alexandra Ekdal - 17 januari 2012 10:58

God morgon. Sovit gott??
Måste ju säga att jag har sovit sjukt mkt bättre i natt än va jag gjorde sist jag sova här xD Men nu sparka jag ut W ur sängen så hon fick sova på madrassen ;) Men jag kan lova. Det tog inte många minuter innan hon sov ;)
Igår va jag i garaget till typ 20 sen satt jag och mös med Kristoffer =) Sen åkte jag hem till mamma =))

Bestämde mig för att bygga en ny istället, för vi insåg att försöka rikta ut den fronten = nästan omöjligt.. Och den jag ska  bygga på nu är typ bara svets jobb på. Front, hjulhus m.m

Så vi skrotade ner 900:an igår =) Så antingen idag (vilket jag hoppas) så ska vi fortsätta, annars får dom nog fortsätta i morgon. För jag ska hem till Älvsered i morgon..


En sak va lite rolig igår, men det kunde slutat i katastrof. Pappa skulle vara duktig och ta ut bakrutan hel igår, för han sa det att morfar har ju en 900 bra att ha en xtra bakruta. Just det.. Vävve varna honom för att går den sönder så blir det 1 miljon bitar.. Så här slutade det:

 


Som sagt 1 miljon bitar ;) Haha :P


Fick ett mejl från arbetsförmedlingen med. Där det står att jag avskrivs som arbetssökare den 15 mars. Hur fan kan man bestämma så?? Tänk så har jag inte kommit tillbaka då?? Tröttsamt...


Om man skulle ta och äta lite frukost kanske? Haha =)
Puss & Kram

Mat

Av Alexandra Ekdal - 16 januari 2012 15:30

Fått i mig lite mat nu. Ska strax dra på mig garagekläderna och åka om en liten stund =)
Packa färdigt alla grejerna.. Ursch..

Meeen så går ju OC i repris på 5:an och jag bara älskar den serien =)
Men om jag ska vara i garaget vid halv 5 så måste jag nog lägg på ett kol :)
Så puss & kram så hörs vi kanske i kväll =)

Av Alexandra Ekdal - 16 januari 2012 11:48

Tjosan..

Läget med er?? Jag mår toppen. Dock helt slut i kroppen och fryser som en isbit ><
Kördet ett pass på Wii fit =) Blev totalt 45 minuter. Dom säger ju att man ska röra sig 30 minuter varje dag för att må bra ;) Och det är det jag ska börja med nu =)
Har fått i mig frukost och ska snart hoppa in i duschen en snabbis innan jag ska fixa lite här hemma.. Av nån anledning så ser köket alltid ut som ett bombnedslag :S

Sen ska jag packa iordning lite grejer som jag ska ha med hem till mamma :P


Men först duschen =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 15 januari 2012 19:49

I ryggen och nacken .. Det blir lätt så när man sitter och scrapbookar i drygt 7 timmar med lite paus i mellan varven. Men nu har jag iallafall fått in alla bilder från Furtuventura. Så det jag känner att jag orkar göra nu är att skriva allt som skall skrivas. Gör det på datan, ser mer proffsigt ut då ;) Men skriver inte ut det idag ändå. Men skriva kan man ju alltid göra =)
Känns som klockan är hur mkt som helst men den e ju faktiskt inte ens 8 än.. Hmm helt sjukt..

Men nu ska jag fått nått mer gjort =) E ju hemma nästan hela dan i morgon med. Det visade sig att mamma inte behöver barnvakt för Mikael e sjukskriven p.g.a ryggen.. Så i morgon e det på med garagekläderna och dra till garaget =) Synd att jag ska behöva sova på en madrass, eller så puttar jag ner Wilma så får hon sova på madrassen.. Hon väger ju liiiite mindre om man säger så. Och då känns det inte som att man ligger på golvet xD


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 15 januari 2012 17:39

Av True Blood. Har iofs bara sätt 3 & ½ avsnitt än men jag har nog redan hajat va serien går ut på:
Sex, sex, sex, sex, sex, vampyrer, sex, sex, sex, sex, sex, mord, sex..
Skillnaden mellan denna serien och mina älskade Twilight filmer är att i Twilight så vet ingen om att det finns vampyrer, det gör människorna i T.B .. En person i T.B kan läsa tankar och det kan bara vampyrer göra i Twilight..

Jaja.. Den e så där bra iallafall..


Bobby gjorde en god köttgryta till potatisgratängen.. Så jag slapp göra mat idag. Underbart ^^, Och det blev super gott oxå ^^,,

Nu ska jag fortsätta med min scrapbooking =)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 15 januari 2012 13:08

Nu blir det några avsnitt av true blood och se va det är för skit ;) Kollade lite på det precis när jag flyttade hit, men vete fan om det va nått att ha ;) Ska pyssla lite med under tiden =) Så ser resten av min dag ut :D

Ovido - Quiz & Flashcards