Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 14 januari 2012 21:25

Hello. Nu har jag kommit hem och har hunnit äta, och slappna av.. Ja vilken dag.. Va ska man börja? Det vet ni ju iofs, vaknade vid 9, gick upp käka frukost sen slappa i soffan. Sen vid 11 åkte jag ner till Varberg. Började med att besöka morbror m. familj. Skulle provsitta en fr stol, så nu har man ny stol med ;) Sen va vi bara tvugna att prov starta bilarna ;) 2/3 bilar starta efter lite om och men , men dom starta ;) Haha =D
På måndag ska vi börja med mitt objekt. Hmm.. Jaja =)


Sen efter det åkte jag hem till mamma och hämtade Wilma så vi kunde åka och köpa godis och sedan åka till Gbg.. Vilket vi gjorde. Massa godis blev det och lite små brottom och panikslagen så åkte vi vidare.. När vi kom till Kållered där vi stannade och skulle äta insåg jag direkt att det skulle vi aldrig hinna, så lite mer panik på paniken så sa jag till Wilma att hon får äta i bilen. Så jag trykte i mig en hamburgare på 4-5 minuter?? Mådde inget vidare efter det xD Men som sagt, lite panik på paniken så fick det bli så.. Inte nog med det, hamnade bakom massa söndagsförare som inte kunde hålla hastigeheten vilket fick mig att flippa.. Så när vi väl kom till scandinavium så va klocka  14,28 och 14,30 började showen.. Hittade inte parkering nära så fick parkera i tomtehuset som jag kallar det. Både jag och Wilma flåsade som hästar när vi väl kom fram. Kunde inte sitta på våra platser utan att störa alla andra, så fyndiga som vi va så satte vi oss nästan längst fram på läktaren, inte vid isen ;) Och satt där under hela föreställningen =) Perfekta platser måste jag säga =D Showen va underbar.. Orkar inte lägga upp bilder nu för jag har drygt 300 bilder så ska gå igenom alla och så först ;)


Sen åkte vi hem till mamma en stund. Så prövade jag mina kläder jag beställde. Jeansen satt som en smäk och även den långe polotröjan, men tyvärr inte den randiga, för den stämde inte alls med vad det stod, den va så vid så det skulle kunna få plats 2 personer i den och armarna va nästan lika långa som mina ben xD. Så det blev till att skicka tillbaka det =) Mammas jeans hon köpte satt som en säck på henne, inte alls snyggt. inte konstigt att dom bara kostande 90 kr ;) haha =) Jaja.. Blev iallafall överlycklig att mina jeans passade =D Och det är inte baggy utan "tighta" eller va man ska säga=)
Efter en snabbvisit hos mamma så åkte jag och hämtade pizza till mig och älsklingen. Så nu sitter vi här mätta och trötta båda två. I morgon tänker jag inte ta mig en meter utanför lägenheten.. Ska fixa lite här hemma =) För på måndag drar jag till Vbg och blir där till onsdag =) För då ska jag på nått jävla möte på arbetsförmedlingen.. SUCK..

Sitter och kollar på Scorpion King. Men ska snart inta sängen för jag e så sjukt trött efter denna dagen..
Så puss & Kram och god natt på er =)

Av Alexandra Ekdal - 14 januari 2012 10:46

Hello.. Sovit gott? =) Det har jag, tyckte dock inte om när klockan ringde, men idag är det bara roligt ändå =)
Snart ska jag sminka mig.. HAr redan käkat frukost och klätt på mig. Så måste fixa det sista inna jag ska dra ner till Varberg och hämta Wilma =) För idag ska vi på disney on ice =) Ska bli så super mysigt :) Men jag måste tanka lite och sånt innan med, om jag kommer in/ut ur bilen ;) Haha =)

Ne nu måste jag dra. Ha en superbra dag =)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards