Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 2 januari 2012 19:58

Har uppdaterat Team Attans Racings blogg nu =)
Kika in och kollar --> HÄR <--


Nu ska jag hänga tvätt och sen kolla på Simpsons..

I morgon ska jag till arbetsförmedlingen, e ju arbetslös igen :/ Hoppas det inte är för mkt folk bara =)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 2 januari 2012 18:45

Här kommer bilderna från förra onsdagen då jag först passade Kevin och Wilma och sedan åkte vidare till Carro för lite Tjejkväll =)

                                             


EN mycket trevlig kväll som vanligt =) Synd bara att Linda och Sara är i Thailand och sen i mars åker förmodligen Carro och Linda till Nya Zeeland :/ Men men, dom ska inte vara borta resten av deras liv, hoppas jag ;)

Nu sitter vi och kollar på Karate Kid, så jävla bra e den.. Se den måste jag ju bara säga!!

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 2 januari 2012 15:48

Dagen började med att jag sov till halv 12. As gött. Inte så konstigt med tanke på att vi hade varit uppe till 4 typ xD Full kommligt normalt, eller inte ;)
Sen käka lite frukost. Sen myste jag med Kristoffer innan vi åkte till Tottis och fikade.

Sen åkte vi hem till Mamma m. familj och åt kalkonmiddag. Så jävla gott. Det va de jag ville ha när jag fyllde 18 och NU, NU fick jag det ;) Hur gått som helst =)
Här kommer några bilder från kvällen..

         


Sista bilden e dock tagen här hemma, men det är första julklappen jag fick av mamma, så ni kan ju bara tänka er vad jag ska få snart ;)

Dags att lära sig dricka kaffe kanske? ;) Tror jag skippar det.. Men det finns massa olika te sorter och chokladsorter och så klar e det ju inte bara till mgi det är ju till Bobby oxå och han dricker ju kaffe men tycker det är så tråkigt att sätta på en kanna kaffe till sig själv. Så han nu (snart) kan han ju dricka kaffe hemma ^^,


Mitt nya liv går rätt bra hittills, men guuud va sötsugen jag e känner jag. Men måste bara ha nått att göra hela tiden så e det lugnt ^^,

Nu ska jag fortsätta med mina bilder så det kommer snart mer inlägg ;)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 2 januari 2012 12:49

Hej bloggen.

Idag hade jag e "oplanerad" sovmorgon. Inte för att jag hade ställt klockan. Men att sova till 11 va la inte riktigt planerat. Hade inte Ellen messat så hade jag nog fan sovit nån timme till.. Men nu har jag hunnit gå en promenad, tvättat första maskinen med tvätt, ätit lunch(frukost), och nu ska jag hänga tvätt och diska =)

Kommer nog rätt många inlägg i dag =) Bara så ni vet ;)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards