Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 8 januari 2012 11:26

God morgon.. Ja det är nästan morgon för mig iallafall ;) Har varit vaken max en timme och sitter fortfarande i myskläder.. Helt underbart. Tror det blir myskläder resten av dagen. Ska ju bara ner till Mamma sen i eftermiddag nån gång..

Vad e era planer för dagen då?

Jag ska faktiskt bara sitta i soffan och slappa. Orkar fan inte göra nått idag..

Igår va vi ju hos Stefan och Sofie, där Fia och JOnna va oxå =) Kollade på massa folkracefilmer även incar filmer. Så satt dom och drack lite med. Det va trevligt.

Och jag inser verkligen hur jag saknar folkracen.. Det är helt sjukt.. Fick typ rysningar när vi kollade på incar filmerna.. Jag vill ut på banorna igen.. Har planerat några tävlingar iaf =) Tror jag iaf :)
2 tävlingar som jag SKA köra är Skene Festivalen ( pröva på banan efter ombyggnaden, jävla alternativ säger jag ju bara ;\ ) Och kvällstävlingen i Falköping =)

Nu ska jag fixa frulle. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 7 januari 2012 18:44

Tjosan. Gör ni denna lördag kväll?Jag sitter hos bobbys bror tittar på folkrace, Bobbys syster e här med, med sin lilla jonna :) Längtar som fan tills bilen blir klar så man kan börja tagga tävling :) men de e mkt kvar innan det blir tävling. Möööö svets jobb.. Hmm börjar fundera varför jag köpte den över huvudtaget?! :S jaja, bara att börja.. Har nada mottagning här ute så ni får vänta tills i morgon :) Puds & kram

Seg

Av Alexandra Ekdal - 7 januari 2012 13:50

Som jag är så har jag inte kommit in i duschen än xD Har legat i sängen och frusit till nu.. skulle nog kunna sova en stund faktiskt. Här e kallt och röset..
Så nu ska jag värma mig med en varm dusch och sen nån serie =D Eller de beror på när vi skulle äta, har inte hört nått än :P Men det ger sig.

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 7 januari 2012 11:49

Hejsan hoppsan =)

Hur e läget med er? :) Jag har världens träningsvärk i armarna xD Helt sjukt :P Jag menar så länge träna jag inte igår ;) Det är la bara ett bevis på att man e sjukt otränad ;)
Men det är väl det som är meningen att det ska bli ändring på nu ;)

Jag har redan hunnit ta en promenad med Ellen och Pripps. Sen åt jag frukost, tacos sen igår ;) Och nu har jag placerat mig i soffan. Ska snart hoppa in i duschen. För vi ska tydligen äta hos Bobbys föräldrar sen.. Blir säkert bra.
Ikväll ska vi till Stefan och Sofie.


Men just nu trivs jag bäst i soffan framför Laila Bakar i Frankrike =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 6 januari 2012 22:37

Till alla er underbara läsare :)
Det är så roligt att kolla statestiken på bloggen.. Från att ha 1-10 besökare per dag, 15 vissa dagar till 20-35 besökare per dag är så otroligt roligt :) Det gör att man verkligen vill blogga. Visst att det kanske inte är dom roligaste inläggen alltid, men nu när jag har köpt min kamera så blir det mkt bilder med =)
Men va ska man säga? Tack ^^, Och jag hoppas verkligen ni fortsätter följa mig =)
Om ni som läser har en blogg får ni gärna skicka en länk.
Söker lite nya bloggar att läsa =)

Sitter och myser med min älskling i soffan framför Rocky med ett glas apelsin/passionsfrukts juice =) Gud va nyttigt det lät xD Gott är det iallafall


Hörs i morgon =P
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 6 januari 2012 20:58

Sitter och kollar på Jägarna 2. Har inte sett ettan, men 2an e faktiskt bra. Men jag blir så arg när jag ser vad dom gör och säger en sak. Här får ni handlingen först.


15 år efter succén med Jägarna är Kjell Sundvall tillbaka med den hyllade uppföljaren.  Erik (Rolf Lassgård) är Rikskrims bästa förhörsledare. Ett brutalt mord på en ung kvinna tvingar honom att återvända till sina gamla hemtrakter och där jobba ihop med den motvillige polisen, Torsten (Peter Stormare). Det som först ser ut som en enkel mordhistoria visar sig snart ha både jägare och poliser inblandade och konflikten mellan Erik och Torsten fördjupas. När Erik upptäcker att hans egen brorson är inblandad utvecklas allt till en värre mardröm än han någonsin kunnat ana...


Den e bra. Det förekommer dock mkt misshandel på minderåriga vilket gör mig så jävla arg. För Torsten slår Peter (brorsonen till Erik) och säger att han sedan älskar honom som sin egen son. Men jag känner lite det att om man älskar sin "son" eller son, varför misshandlar man honom då? Det gör mig så arg. För mig känns det lite som dubbelmoral (heter det så?) Jaja jag vet inte. Jag gillar inte det iallafall.. Han gör samma mot sin fru och säger samma sak och skyller på att han e trött. Ingen anledning till att slå folk.

Nu ska vi kolla på Rocky :P
Puss & Kram

 
 
 
 
Av Alexandra Ekdal - 6 januari 2012 18:53

Här kommer lite bilder på mamma och wilma innan vi åkte till stan igår =)        


Ja jag vet inte va man ska säga ;)
Är trött efter denna dan. Och super mätt efter maten. Tacos, mums ^^,

Nu ska jag kolla på tv och bara slappa, fast känner ändå för att göra nått men vet inte vad. Orkar typ inte dra fram alla scrapbooking grejerna xD

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 6 januari 2012 15:17

Nu har jag stor städat hela lilla lägenheten. Och är ännu inte klar..Varmt som fan är här med, har sänk termostaten från 22 till 20 ;) Lite lagom..

Bara 1 maskin tvätt kvar, och det roligaste, plocka fram lite ljusstakar och dukar =)

Hmm.. Måste inhandla lite mer plast blommor för mina blommor trivs bara i köket och jag kan inte ha en hel djungel där..


Btw i natt när jag sov så drömde jag med.. Kom på att jag vill ha en sån vilostol som dom har på IKEA i rotting? Och en ris lampa och en STOR grön växt av nått slag =D I nått hörn i de huset vi köper i framtiden :D
Man måste ju ha lite framtids planer ;)
Ne nu ska jag forsätta så jag kan bli klar nån jävla gång..


Hörs sen. Kommer bilder på mammi och Wilma sen med ;) Hitta dom på kameran :P

PUss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards