Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 22 januari 2012 20:55

Är så sjukt sugen på persiko halvor och chokladglass, men jag orkar verkligen inte hämta det.. Plus att vi sitter och kollar på Apornas Planet Revulotion (tror jag den heter, den nya) Och den e faktiskt sjukt bra.. Bättre än va jag trodde, men enligt reklamen blir den nog sämre, men det märker vi då ;)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 22 januari 2012 17:29

Mö tjöt om det :D JAg vet, but i like it :D Det är lite av min syselsättning nu på dagarna =)

Här e lite vad jag har gjort. Första resan utomlands, Furtuventura med pappa =)
         


Lite så här ser det ut =) Mycket egen gjorda bilder ;) Men det tycker jag bara e skoj, det ser lite roligare ut då =D Nu håller jag på med Marocko, men ska ta en paus och äta strax. Tror klockan ringer vilken sekund som helst =) Hemmapizza står på menyn idag :) Super gott ^^, Har tyvärr ingen sås hemma som e god att ha på :/ Så vi får se va det blir till ^^,

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 22 januari 2012 15:59

Här har som sagt kommit rätt mö snö igår och troligen i natt.. Så i morse när dom hade plogat va jag bara tvungen att ta kort för att lägga in det här ;)

       


Så nu när jag sitter och scrapbookar om mina resor vill jag bara mer och mer utomlands =)

Märker dock att ryggen börjar bli ganska trött och huvudvärken e på g. Så ska ta 2 alvedom och fortsätta sen :) Håller på att bestämma "bakgrunder" till bilderna :) så här ser ut som hej kom och hjälp mig och dö.
Det lät som Bobby kom hem nu. eller så e det plogbilen.. Jaja. Det ger sig =)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 22 januari 2012 12:37

Tjosan =) Läget med er?

Här e allt bra.. Fått sova ut ordentligen och det va skönt. Dock somnade jag inte förens halv 1.. Men gick inte upp innan kvart i 10 =) Sitter här och e små förkyld.

Men jag har fått ätit frukost och diskat och nu sitter jag och kollar på Harry Potter och De vises sten =) Och ska börja med Marocko resan nu tänkte jag.. Ska börja med allt tråkigt.. Sitta och sätta på små jävla dubbel häftande tejp.. Det är verkligen det tråkigaste som finns.. Men när det är klart så går det av rena farten :)

I morgon ska jag försöka få ihop ett personligt brev, vete fan hur man ska skriva men det löser väl sig.. Plus att jag ska träna och lite annat fix =)

Men nu ska jag börja med Marocko.
Senare kommer det att komma bilder från all snö vi har och i ett annat inlägg lite om hur jag gör mina album, the might be simpel but i think they are very nice =)

Vet ni va som e väldigt hemskt. Det är att jag e sjukt godis sugen och jag har inte ätit godis på 1 vecka, tror det är jävligt dumt att börja nu :/ Får la fixa lite morötter och dipp ;)

Tror någon skottar utanför.. Hmmm.. Jaja, bara jag slipper ;)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards