Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 29 januari 2012 15:14

Äntligen är jag klar med städningen. Bara sådär 4 timmar senare. Med en paus på en kvart då jag va i affären. Men det gills knappt.
Men som sagt städningen e klar så nu sitter jag och väntar på att golvet ska torka så jag kan ta mig nånstans ;) Fast jag sitter nog bäst här :P ska börja pyssla lite tänkte jag:)

Senare blir det till att laga lite mat :) Ostgratinerade nachochips med tacofärs :) Mkt gott :)

Nu sitter jag och kollar på Harry Potter, fick inte stt färdigt den innan :)  Så det ska jag göra nu..
Tycker Dobby är sååå söt ^^, Haha :)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 29 januari 2012 10:55

Morsning korsning.. Eller nästan iallafall. Har varit vaken i drygt 2 timmar redan :P Sovit sjukt gott tills B's telefon ringde.. kan inte påstå att det är den tystaste ringsignalen han har.. Men aja.. Så låg och myste i sängen en stund innan jag gick upp.. Så nu har jag tvättat en maskin tvätt och ätit frukost så nu ska jag hänga tvätt, ställa mig och diska m.m Tänkte jag skulle tvättat fönstrerna men ajg skiter nog i det.. Det får vänta..
Men nu hinner inte jag sitta här mer. Har suttit här alldeles för länge ;) fastnat framför Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 :) haha :) Jaja..


Ne nu måste jag dra.
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 28 januari 2012 20:53

Jag e så grymt uttråkad vet inte vad jag ska göra.. Orkar typ inte scrapbooka heller för då måste jag släpa fram allting.. Iofs skulle kunna börja sätta in bakgrunderna och sätta in bilderna i morgon.. Men vi får se.. Sitter och kollar på Gladiatorerna och äter godis.. Har ni kollat på bilderna från Model Lab? ;) Visst va dom fina :D I lööve dom :) Kanske skulle ta och göra ett album med såna bilder :) hade varit lite roligt , plus bilder från The studio =) Ehm nja jag vet inte. Ska göra klart resorna med, ska nog göra Österrike resan oxå, hade typ 3-4 sidor kvar i det andra så göra slut på det helt..
Men nu ska jag göra nått annat. I morgon kommer det komma bilder från idag. Jag, Carro och Ellen va och tog kort vid kallbadhuset och fästningen =) Men dom kommer i morgon orkar inte ladda upp dom nu..
I morgon blir det STORSTÄDNING av HELA lägenheten och ugn och hela skiten..


Nu ska jag fortsätta kolla på gladiatorerna :)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 28 januari 2012 18:19

Hejsan hallo..
Läget med er? Här e allt bra. Haft fullt upp typ hela dagen. Men började dagen med att gå upp vid 8.. Trött som fan.. Skulle försöka fixa håret för fotograferingen men det gick sådär :S Så ja håret va jag inte super nöjd med, men när man ändå ska stå och dra i håret m.m så va fan spelar det för roll?  ;) Haha.. Dock hade jag velat ha lite extremare sminkning istället för en vardags sminkning. Men det blev några fina bilder.
Dock så tog hon väldigt mkt svart/vita bilder. Vilket vi inte hade en jävla aning om.. Själv måste jag säga att det kändes väldigt oprofsigt att göra. Som sagt, speciellt utan att säga till.. Vilket va lite synd för då hade man kunnat ha svarta ögon det hade inte spelat nån roll.. Men här kommer bilderna iallafall ;)


                     


Nå va tycker ni? ;) Haha :D Kul va det iallafall =)

Nu ska jag kolla på tv =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 27 januari 2012 21:49

Hej bloggen. Har inte orkat blogga idag har haft fullt upp.. Vaknade vid 9 så gick jag upp och skulle köra mamma till jobbet och sedan så åkte jag hem och åt frukost och myste med W som mår mycket bättre idag. Vilket kändes väldigt skönt. Så vi satt och myste tills hennes pappa kom hem så va jag tvungen att åka.. Så bar det av hemåt där jag fick vänta en stund på att B skulle komma hem. Sen när han kom hem så åkte vi till hans föräldrar och hämtade dom så åkte vi till svenljunga där vi gjorde lite roliga saker ;) vill inte berätta än :)) så ni får vackert vänta några/någon vecka till ;)) Men nu ska jag gå och lägga mig.. Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 26 januari 2012 20:26

Hej bloggen..
Ehm, ja va fan ska man börja? Jag e snor trött. Halv irriterad. Ja. Men vi tar det från början.

Mamma väckte mig typ kvart över 6 för att vi skulle vara på sjukhuset 7.15 Så det va fan bara att ta sig upp och klä på sig och göra sig klar. Ut och skrapa rutorna. Peppar peppar jag kom in i bilen, men inte ut. Men det löste sig.. Vi va i tid. Sitter i väntrummet på oper.avd för att vänta. Kommer in till rummet och får vänta där en stund. Sen vid kvart över nio har dom sövt henne och det va lite roligt. Jag va inte med inne men mamma va med henne och hon sa lite roliga grejer haha.

Sen gick jag och mamma och käkade frukost. Efter det gick vi snabbt till apoteket och sedan tillbaka. Vi hann knappt sätta oss innan vi hörde att W va på väg in till uppvaket. Och när dom hämtade oss så vi fick sätta oss med W så skärde det i storasysters hjärta.. Att inte kunna göra någonting och bara se henne ligga där hjälplös och sparka och fäktas och vara jättearg gjorde ont i mig måste jag säga. Det va det värsta jag har varit med om.. Tror nästan hela sjukhuset hörde henne. Det va så hemskt. Och skötsjukerskorna sa att hon vaknade förtidigt ur narkosen så det va därför hon va så arg. Men det gjorde verkligen ont i mig. Usch :( Det önskar jag inte ens min värsta fiende. Vill knappt vet hur mamma kände sig, men man känner sig maktlös. Det är jättehemskt. Sen va hon jättetörstig men fick inte dricka och skrek att det gjord ont :(

Sen fick hon vatten och glass. Då piggnade hon till och satt uppe och pratade m.m Men det tog många timmar innan hon kunde kissa :/ Så vi kom ifrån sjukhuset vid kvart i 3.. Men hon va jätteduktig. Men usch.


En sak är säker. Den dan jag får barn och den ska typ behöva operars så kommer jag bryta ihop. Höll på att börja gråta nu. Och det är lillasyster. Tänk då om det är ens egna barn, nä fy fan. Och W gjorde ingen komplicerad operation ändå. Rör i örat och ta bort en körtel bakom näsan. Visst det är hemskt det gör ont. Men enligt läkarn inget komplicerat. Ne usch och fy..


Så nu i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt.. Har verkligen inte orkat göra någonting. Åkte och köpte mat innan och nu sitter jag bara i soffan och ögonen går i kors. I morgon åker jag hem till Älvsered =) Och sedan ska vi åka till Svenljunga och fixa lite. :))
Nu ska jag fortsätta kolla på Biggest Loser, ett program där man för en gångs skull känner sig smal..

Nee.. Hörs i morgon.
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 25 januari 2012 21:32

Haft krångel med internet och inte orkat ta tag i det..
Just nu sitter jag och fryser fötterna av mig i soffan hos mammi och ska snart gå och lägga oss för att i morgon ska vi upp super duper tidigt då lillan ska opereras :/ Men det kommer gå bra, synd bara att vi ska vara på sjukhuset kvart över 7.. Men det ger sig.. Hoppas det går fort och att vi kommer hem fort med..

Vet ni. För exakt ett år sedan va jag och Carro på först Campino och käka pizza och sedan gick vi på Bio och såg Easy A =) Och det är dagen innan min operation.. Kommer ihåg att jag knappt fick sova någonting för att jag va så jävla nervös.. Men som tur va va det inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Vilket va väldigt skönt :)


Ne nu ska jag ta och krypa ner i sängen..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 25 januari 2012 13:00

Nu ska jag gå och duscha innan jag fryser till is.. Satan så kallt här är..

Längtar till på fredag :D:D

Moahahahah :D Vad jag ska göra då får ni vet på fredag kväll. Eller ja.. Jo på fredag ;)
Så nu kan ni ju börja fundera ;) Hahah =)
Nu duschen..

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards