Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 25 januari 2012 11:30

Hej hallo =)
Läget med er? Jag vaknade halv 9.. Har inte vaknat så tidigt utan väckarklocka sen jag vet inte när xD. Så nu ha jag tränat och ätit frukost. Så snart ska jag ställa mig och diska, sen ska jag hoppa in i duschen. Men först och främst ska jag kolla klart på Top Model ;)


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 24 januari 2012 21:03

Stänger av för idag.. Sjukt trött och fryser. Sitter ändå här med 3 tröjor och innetofflor.. Sjukt!! Så nu ska jag göra varmchoklad.. As kallt är här..
Imorgon blir det hård träning och packning inför varberg :) Och jag kan sova i mammas rum om inte hennes sambo tänker åka hem.. Kommer han hem så tar jag Kevins säng iofs ;) Moahaha :D Så får han sova på golvet ^^, Snäll syster jag är :D

Nä hörs i morgon.
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 24 januari 2012 19:07

Ja det hade varit sjukt bra :D För allt jag vill ha kostar en del.. Tänker fortfarande inte säga va det är förens det är helt bestämt :D Men jag hoppas, och jag hoppas någon kan skänka mig typ 100 000?? Det hade varit jättesnällt =) Typ som en gåva :)) Någon som känner sig manad? ;)

Nu ska jag fortsätta kika =)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 24 januari 2012 13:23

Det fyller mina dagara nu =D Än så länge ;) Snart har jag väl inte ens tid att sitta på röven ;) Haha det ger sig :D
Snart ska jag ta en promenad med Ellen och Pripps.. Och så är jag klar med Marocko så jag orkade inte bry mig om att börja med Tunisien riktigt än.. Så tänkte börja med det när jag kommer tillbaka från promenaden.. Måste ut och testa dörrarna igen på bilen. Men det tar jag när jag väl är ute.. För nu har solen stått på ett tag oxå. Hoppas det har hjälpt.. Som sagt. Seat är INTE till för att gå i Sverige xD


Ska fortsätta kolla på H.P och halvblods prinsen ;)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 24 januari 2012 11:03

Hejsan hoppsan :D Här är man uppe med tuppen :D Har varit iväg på ett "möte" kan man kalla det ;) Hehe. Det gick la bra måste jag säga. Men lite att tänka på med.. Hoppas dom kan lösa det bara :) Så blir jag glad =)

Dock är jag jävligt trött på min bil :( Det går inte att öppna någon utan dörrarna.. Eller jo bakdörrarna men inte fram :( Får la se hoppas fan dom går att öppna i morgon när jag ska ner till varberg. Körde ändå med full värme och allt.. men jag vet inte. Får la se annars får vi se vad jag får göra med dom..


IDag ska jag inte föra så mkt mer. Har typ ingenting att göra.. SKa ta en promenad med Ellen och Pripps och s scrapbooka lite =) Tappade fokusen igår. Så ska göra klart Marocko idag tänkte jag :)

Men nu ska jag dra =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 20:30

Jag vet det är länge kvar till lördag. Det är ju trots allt måndag fortfarande. Men jag vet verkligen inte va jag ska göra med mitt tråkiga hår :( Har verkligen ingen aning. Suttit och kollar på lite bilder. Och jag bara avgudar lockigt hår, inte krulligt utan typ som Amanda Seyfrieds hår i Mamma Mia .. Kan inte annat än älska det.. Så jag vete fan va jag ska göra med det.. Men det blir nog till att försöka sig fram i morgon.. Onsdag och torsdag hinner jag inte.. Då jag är i Varberg. Fredag ska jag träna och sen åka till Svenljunga med Bobby och så ska vi kanske åka och simma med, får se vad som hinns med =) Ska kolla en grej i Svenljunga med ;) Men det får ni inte veta ännu :P Haha =)
Liten hemlis kan man säga ^^,


Annars händer inte så mkt i helgen mest mys hemma..
Nu ska jag sätta mig och se om jag kan få ihop ett personligt brev ><

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 16:54

Fick precis ett telefon samtal från en i gbg.. Som ringde och frågade om jag ville vara modell för en dag :D Lite tveksam till det först. Men sen kom jag på det, varför inte? Istället för att förmodligen bara sitta hemma.. Så frågade Ellen och Carro om dom ville följa med, så klart ville dom det =) Så klockan 10 på lördag morgon ska vi vara på folketshus i vbg osminkade i snygga kläder, 1 problem VA FAN ska man ha på sig?????? Och va fan ska man göra med håret?? Synd att det inte va den 18 feb då hade jag haft nyfärgat hår och allt, får göra nån nice uppsättning av nått slag så man inte ser utväxten :P Haha =)
men om nån frisör , eller vem som helst, ser detta så ge mig tips på lätta snygga uppsättninar..


Nu blir det Harry Potter och den flamande bägare och lite scrapbooking :)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 12:51

Jag har verkligen ingen ork i kroppen.. Vill inte ta mig ur soffan. Och nu försvann solen så nu vill jag ännu mindre gå ut :(
Men tror att en promenad kan vara bra.. Ska snart vika och hänga tvätt.. Sen diska.. Och efter det ska jag skriva ut lite gerjer. Sen blir det film och pyssel resten av dagen =)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards