Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 3 januari 2012 21:00

Nu har det kommit ett nytt poängsystem i Dalhemscupen som går här på västkusten (för det mesta iallafall) Och det gammla systemet va rätt krånligt med mycket poäng att hålla koll på. Men det lättade efter att Anders Johansson kom på en bra ide..
HÄR kan ni gå in och kolla det..


Nu ska jag kolla på Dum & Dummare innan den nya serien på femman börjar. Kan knappt utala det. Men Suburgatory heter den ;) Verkar vara lite Desperate Housewives varning på den ;)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 3 januari 2012 20:09

Jag har fan bestämt mig att jag SKA åka någonstans iår.. Troligt vis i höst hoppas jag. Ska hem och fjäska för Bobby <3 Så älskling om du läser detta.. Snäääälllla *Blink blink* Lööööve<3


Får la se om de funkar. Har kollat Kanarieöarna och Sunny Beach, Bulgarien. Får la se va sötnos säger ^^,


Nu sitter vi och kollar på Agnetas Nyårskarameller. Mkt mysigt =)
Hoppas det blir bättre väder i morgon, annars tänker ajg inte gå en meter utanför dörren förens innebandyn i morgon kväll..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 3 januari 2012 17:37

Nu åker granen ut. Snart e julen utdansad här ifrån.. På fredag ska jag slänga ut julen hemma =) Så man får bort all  bröte.. Hmm..
Kvällen får vi väl se hur den spenderas. Blir troligen i soffan med en varm marabou från Tassimo och nått bra tvprogram..

Inte för att jag tror att de e nått bra på tv men aja..


I morgon ska jag passa Kevin och Wilma, får väl se vad vi ska hitta på..


Back på Grey's.

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 3 januari 2012 15:01

Snart ska jag dra och ut i rusket och hämta mamma, sen ska vi åka och handla.. Börjar bli hungrig, har inte ätit nått sen frukost.
Så snart e det nog dags för lite mat. Fast det blir la senare när hela familjen ska äta.. Måste typ städa bilen innan jag hämtar Mammi.. Den ser ut som en kontainer xD Hmmm..


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 3 januari 2012 13:30

Hejsan hoppsan..
Tråkig jävla dag som inte verkar bli bättre.. Men men, what to do??
Ställde faktiskt klockan idag för att komma upp i tid. Men lik förbannat va jag inte uppe innan ja, halv 11 ungefär? Skulle nog behöva sova 2 dygn  eller nått.. När jag väl va uppe så va det bara till att göra sig klar och åka ner till Varberg. Åkte först till Janet och Kristoffer för att hämta "resterna" från i lördags ;) Sen åkte jag direkt till Arbertsförmedlingen för att skriva in mig. Lika jävla tråkigt varje jävla gång >< Och hon tjötade så jävla snabbt så jag hann knappt höra någonting.

Så nu ska jag på nått möte nästa tisdag >< SUCK!! Men det enda positiva är att jag fortfarande räknas som ungdom ;)

Nu ska jag ringa till mitt kära arbete och be dom skriva ut ett arbetsgivar intyg.. = 10 000 papper ><


Hörs sen.

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards