Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 5 januari 2012 22:13

Här e lite bilder som jag tvunget skulle ha när det blåste som fan ;)
         


Så sjukt nöjd med bilderna. Inte lätt att ta kort när de blåser mellan 21-23 meter / sec ;)
Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 januari 2012 21:02

Sitter och kollar på Rabatt till varje pris. Det är helt sjukt. Det är så sjukt så det är folk i USA som verkligen lever på rabatt kuponger, denna tjejen letar seriöst i containrar för att hitta så mkt kuponger som möjligt. Snacka om att dom måste ha mycket kupong varor där ;)
Se på det det är helt sjuk nu på TLC.. Rätt roligt ändå xD men Fy fan..


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 januari 2012 18:33

Hej bloggen..

Har inte hunnit blogga idag. Vaknade när mamma klampade upp på över våningen, och så skulle Wilma försöka väcka mig men då hade jag redan hunnit vakna ;) Så det va bara upp och göra sig i ordning. Sen åkte vi ner till stan och gick i massa affärer. Sen åkte vi och handla och lite sånt. Sen åkte jag hem och dumpade mamma och dom hemma. Efter det åkte jag till Ullared för att träffa Linnea =D Har inte träffat henne sen innan hon åkte till London.. Men nästa gång så e det jag som åker till London =D Sen får vi se ^^, Hon verkar ju inte ha några planer på att flytta tillbaka till Sverige iaf =)
Eftet vi hade tagit en fika på Kaffebaren så handlade jag lite sen åkte jag hem och packade upp allt som har handlats under dagen =)
Köpte 2 nya "bhar" idag och ett par nya innetofflor. Visar det i morgon =)
I morgon ska jag typ ut och springa eller nått. Eller köra lite wii fit. Nått ska jag göra iaf.. Känner inte för att bara sitta still nu.. Sen ska tomtarna flytta ut till förrådet oxå..

Men det är i morgon. Idag ska jag bara päsa i soffan och mysa med älsklingen =)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards