Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 20 januari 2012 22:15

Nu har jag fått satt in all text och alla "egen gjorda" bilder i mitt resealbum, första resan Furtuventura 2001 med pappi =)

Och i morgon ska jag göra klart den resan, det är lite dekoration kvar =) Sen ska jag börja med Marocko =) Sjukt mkt bilder därifrån, desto mer från Tunisien =)
Blir dum i huvudet på den här jävla idiot musiken..


Nu ska jag fortsätta kolla på Rocky 5 :P
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 20 januari 2012 19:32

Har pratat med Carro över skype nu ett tag =) Kan ju säga att hon e super nervös men jag håller alla tummar för henne :D:D
Så nu ska jag fortsätta med mitt album.. Om jag kan koncentrera mig.. Kan ju säga att jag längtar tills vi hittar ett hus, om inte annat hittar en annan lägenhet för snart tappar jag verkligen tålamodet totalt. Men vem bryr sig?? JO fel människor om man säger så..
Kan tro att man e på ett jävla discotek..


NU ska jag fortsätta..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 20 januari 2012 14:55

Nu ska jag ta på mig lite varmare sen ska jag gå och hämta Ellen och Pripps så ska vi ut och gå =) sen när jag kommer tillbaka ska jag hänga tvätta och scrapbooka :D

Och sätta på en bra film ;)

Btw, e det någon som har följt Vampier Diaries (stavning?) ?? Isf e den bra? har sett lite då och då och den verkar rätt bra =)

Nu ska jag kila. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 20 januari 2012 12:40

God dagens.. Läget med er?
Jag e rätt trött.. Somnade sent, och lite små förkyld. Men det stoppar inte mig.. Sitter dock och fryser nu. Men jag har tränat och ätit frukost och ska snart ta tag i lägenheten och städa av här.. Och plocka i ordning . Byta ut adventsljusstaken i sovrummet mot en annan lampa ;) Dags att bli av med dom nu.. Men först ska jag se klart project runway :P
Tvättmaskinen e igång oxå ;)
I efter middag blir det promenad med Ellen och Pripps och sen lite scrapbooking =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 19 januari 2012 15:43

Hemma efter en skön men kall promenad med Ellen och Pripps.. Har fått vikt lite tvätt och håller på att tvätta.. Ska strax börja laga lite mat =)
Korv med mos ;) Hahah :P

Sen ska jag dra till Bobbys mor och så ska vi åka till Svenljunga och simma =)
Sen handla lite mat ^^,


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 19 januari 2012 12:32

Hej alla glada läsare=) Hur mår ni?

Jag mår bra.. Sovit sjukt gott oxå. Vaknade av att jag drömde att jag kräktes xD Haha.. Nej inte magsjuka utan p.g.a annat ;) Haha.. Hemskt vare..

Men nu har jag fått tränat och käkat frukost/lunch..  Körde bara en halv timme på wiiet. Ska till Svenljuna och simma senare i kväll.. Plus att jag börjar bli förkyld med.. Så tog det liite lugnare än sist ;) Så jag kommer väl vara helt slut i morgon. Men det skiter jag i =)

Så snart ska jag fixa lite här hemma, men tror jag tar städning i morgon för jag känner verkligen inte för att städa idag.. Så ska plocka i ordning lite och vika tvätten och så ska jag tvätta =)


Sen ska jag fortsätta scrapbooka, ska dra fram skrivaren oxå =) Så jag kan skriva ut lite grejer =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2012 21:15

Nu sitter jag hemma i Älvsered och är mätt och trött.. Dagen har varit sjukt seg. Sen kom Carro på en snabbvisit =) Så hjälpt vi Kevin med läxorna =) Han e så duktig han ^^,

Sen åkte jag ut till Kusin m. familj =) Så satt och myste med honom medans pappa va i garaget och grejade.. Fanns inte så mkt jag kunde göra idag ändå, efter en stund somnade Kristoffer hos mig och när han sover så får man passa på, för han e väldigt social annars ;) Sen när han vaknade så matade jag honom och sen gick jag ner till garaget där pappa hade fått gjort en hel del.

 


Grejerna sitter inte riktigt där dom ska ;) Kommer lägga upp mer bilder på http://attansracing.blogspot.com

=)

Så nu ska jag dit och uppdatera..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2012 11:15

Hejsan :D Läget med er? Jag e svin trött. Somnade nog vid 12 tiden i natt sen skulle man ju upp klockan 8 för att man skulle på möte på arbetsförmedlingen. Satt och halv sov, men det gör ju inget, har ju hört det innan.. Så jag vet hur det funkar.. Sen kopiera 2000 papper som dom skulle ha. Så det va bara att sätta igång.. Tog sin lilla tid. Sen va det bara hem och käka frukost :) Färska frallor idag med ^^, Bortskämd blir man av att vara hemma =D

Så nu sitter jag och kollar på Top Model 10 ;) Ska packa ihop alla mina saker, och sen innan jag åker till garaget ska jag åka och handla lite mat, så man fyller upp kylskåpet hemma ^^, Men det är senare =)

Hörs sen =) Puss  & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards