Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 20:30

Jag vet det är länge kvar till lördag. Det är ju trots allt måndag fortfarande. Men jag vet verkligen inte va jag ska göra med mitt tråkiga hår :( Har verkligen ingen aning. Suttit och kollar på lite bilder. Och jag bara avgudar lockigt hår, inte krulligt utan typ som Amanda Seyfrieds hår i Mamma Mia .. Kan inte annat än älska det.. Så jag vete fan va jag ska göra med det.. Men det blir nog till att försöka sig fram i morgon.. Onsdag och torsdag hinner jag inte.. Då jag är i Varberg. Fredag ska jag träna och sen åka till Svenljunga med Bobby och så ska vi kanske åka och simma med, får se vad som hinns med =) Ska kolla en grej i Svenljunga med ;) Men det får ni inte veta ännu :P Haha =)
Liten hemlis kan man säga ^^,


Annars händer inte så mkt i helgen mest mys hemma..
Nu ska jag sätta mig och se om jag kan få ihop ett personligt brev ><

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 16:54

Fick precis ett telefon samtal från en i gbg.. Som ringde och frågade om jag ville vara modell för en dag :D Lite tveksam till det först. Men sen kom jag på det, varför inte? Istället för att förmodligen bara sitta hemma.. Så frågade Ellen och Carro om dom ville följa med, så klart ville dom det =) Så klockan 10 på lördag morgon ska vi vara på folketshus i vbg osminkade i snygga kläder, 1 problem VA FAN ska man ha på sig?????? Och va fan ska man göra med håret?? Synd att det inte va den 18 feb då hade jag haft nyfärgat hår och allt, får göra nån nice uppsättning av nått slag så man inte ser utväxten :P Haha =)
men om nån frisör , eller vem som helst, ser detta så ge mig tips på lätta snygga uppsättninar..


Nu blir det Harry Potter och den flamande bägare och lite scrapbooking :)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 12:51

Jag har verkligen ingen ork i kroppen.. Vill inte ta mig ur soffan. Och nu försvann solen så nu vill jag ännu mindre gå ut :(
Men tror att en promenad kan vara bra.. Ska snart vika och hänga tvätt.. Sen diska.. Och efter det ska jag skriva ut lite gerjer. Sen blir det film och pyssel resten av dagen =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2012 10:36

Hej allihopa.. Läget med er? Jag mår sådär måste jag ju säga.. Vaknade med huvudvärk så sitter i soffan och kollar på Grey's.. Struntar i att träna idag. Vill inte göra det värre. Är ju förkyld och så. Så bättre att vila en dag till.. Men jag ska snart hämta frukost tänkte jag ..

Så idag blir det bara slapp i soffan. Ska ta en promenad med Ellen sen.. men det får bli lite senare =)

Har lite att göra här hemma först och främst..
Och snart får jag kanske ännu mer att göra =)


Orkar verkligen inte göra någonting..

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards