Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2011

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2011 15:28

Nu är mötet klart och det lät grymt bra det vi kom fram till.. Så nu kanske man har en bra pension när man väl kommer dit. Usch.. Måste måste måste ringa Trygghansa nån dag med så jag kan prata med dom om handen..
Så vi får la se. Hoppas på det bästa.. Snart ska jag hämta den lilla fisen och sedan ska vi bara sitta och mysa tills jag ska till Linda och mysa med flickorna ^^, Äta god mat, spela spel och tjöta skit ^^,


Ska bli mys =)
Hörs kanske senare. Ska hämta lillan nu ^^, Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2011 12:09

Nu har jag kommit hem till mamma. Har ju varit och gjort mina naglar hos en i Falkenberg som e super duktig :D Och jag blev såååå nöjd.

 


Kanske lite dålig bild, men ändå ;) Jag e sjukt nöjd =)
Snart ska jag ner och hämta syrran så ska vi åka och äta någonstans sen får la jag gå kvar i stan tills jag ska på mitt möte.. Så sjukt tråkigt. Hoppas det går fort.


Nu ska jag dra :)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2011 07:42

Go morgon. Här kommer ett snabbt inlägg på mobilen ifrån sängen ;) nyvaken ch ska strax gå upp och göra mig klar för idag ska jag till falkenberg och göra naglar ^^, ska bli sjukt nice. Men som sagt kan vara bra att gå upp först. Är lite små trött fortfarande och när jag kollade ut innan ja då har det kommit snö. Usch! Och jag har fel vinterdäck på! Tror allt att min käraste ska få byta dom till helgen. Ne jag måste nog faktiskt gå upp nu.. Ska åka om en kvart ;) För se om jag hinner blogga mer idag.. Rätt mö som ska göras. Naglar, möte och sen hämta små barn och sen tjejkväll ^^,puss och kram från en varm och go säng ^^,

Av Alexandra Ekdal - 3 december 2011 21:28

Go kväll bloggen..
Sitter just nu hemma hos Stefan och Sofie och är barnvakt. Den minsta sover medans Bobby försöker lägga den äldsta vilket inte är det lättaste må jag säga.. Men det ger sig. Hoppas hon somnar snart, för jag e sjukt trött.. Speciellt när man har jobbat en hel dag med.. Men mysigt har det varit.
Vi har kollar på pippi på de sju haven och nu har vi precis kollat klart på Lejonkungen. Är helt stel i bena efter att deras katt Kajsa har legat på mina ben när jag har haft dom på bordet, så har hon typ legat på knäna..Sjukt jobbigt..

Dagen i övrigt har gått sjukt fort.. Hann knappt känna att man hade kommit till jobbet innan det va dags att dra hem ;) Vilket jag gillar för då går tiden sååå sjukt mkt fortare.. Varit både på Baby och Lek idag. (Det är för övrigt 2 avdelningar i en, om man säger så) Det sista jag gjorde va att packa upp drygt 700 pkt med våtservetter.. Så min rygg e typ inte den bästa i sitt lag just nu.. Inte så kontiskt kanske när man står typ böjd i nästan en timme.. Det tar på kroppen att jobba på Gekås ;)


Nu ska jag dra mig tillbaka till soffan. Ska försöka ta lite kort i morgon när vi bakar julgodis ;) Om jag kan och hinner ^^, fick iallafall sovmorgon i morgon det är jag fan värd efter denna vecka med stress och av npn anledning mö irritation.. Hmm.. Undra varför?:S Det vet jag faktiskt inte..


Hörs i morgon =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 2 december 2011 22:20

Hello..

En super trött och sleten Alex e det som sitter här just nu.. Är så sjukt trött så jag funderar på om jag e vaken eller om jag egentligen sover ;) Hahah..
Dagen i helhet har bestått av jobb och sedan hem och fixa. Snart är jag klar med mitt ena underverk ;) Som ni kommer få se mer av på tisdag eller onsdag :) Men jag har fan mkt kvar att göra ändå.. Hoppas inte att det tar för lång tid på söndag så jag får nått gjort. För på måndag ska jag fixa mina naglar =D Så åker jag till varberg direkt efter det..

IDag blev det hemma pizza till middag. Sjukt gott..
I morgon ska jag jobba sen ska jag och Bobby passa Eveline och Alicia =)


Sitter och kollar på The Fighter.. Rätt rolig.. Men typ seg på nått sett..
Så nu tänker jag hoppa in i sängen..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 1 december 2011 21:43

Nu e jag nöjd för idag. Ryggen värker, knäna verkar. Så nu tänker jag krypa ner jämte älsklingen och sova. Jobba i morgon med..
Och i morgon måste jag få klart 2 av mina 3 underverk ;) Så jag kan börja på nästa ;)

NU ska jag sova. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 1 december 2011 20:08

Harrejössös vart tar tiden vägen??? Helt sjukt. Det är redan den 1 december. 23 dagar kvar till jul och jag börjar få lite panik. Hela helgen är fullspäckad.

Vi börjar med idag ;)
Dagen började med att jag ville spraka ut Bobby ur sängen för att han inte orkade gå upp, eller rättare sagt han kunde inte stänga av telefonen. Sen ringde hans klocka igen. Och då började han mysa med min axel.. Sen gick han upp och då ville jag VERKLIGEN inte gå upp, då tyckte jag att han kunde komma och lägga sig igen. Men ne, då ringer min klockjävel. Det va bara te att gå upp och se glad ut. Eller nästan iaf..

Sen jobbat hela dan. Sjukt lungt och skönt. Det va helt underbar ^^, Så dagen gick fort. Utan protester faktiskt ;) Annars brukar jag vara bra på att gnälla om att tiden går så sakta ;) Men va fan jag har redan varit på Lek i 4 veckor. Det är helt sjukt.. Ska vara där iaf 2 veckor till.. Hoppas på en vecka till efter det ;) Sen får vi la se om vi ska någonstans i mellandagarna annars jobbar jag väl då med, om jag får nått dvs. ;)

På tal om jul, jag har ju helt glömt att köpa en jätteviktigt julklapp.. Plus att jag ska fixa en julklapp till pappi oxå, men jag vet redan vad jag ska köpa så det är lugnt ;)

I helgen blir det jobb, barnpassning och julgodis bak :D Niiiiice :D Men fan va jag kommer vara trött på måndag. Måndag är oxå fullspäckad. Göra naglar på måndag. Sen möte och efter det tjej mys hos linda :D

Nu måste jag fortsätta med mina underverk.
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards