Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2011

Av Alexandra Ekdal - 24 december 2011 08:58

GOD JUL alla underbara läsare =)

Som ni har märkt har jag verkligen inte haft tid att blogga. Det är helt sjuk tiden går så fort och jag har fullt upp varenda timme, förutom när jag har sovit, men då har jag ju sovit ;)

Drar dagarna lite snabbt.
21 Dec: Var nere hos Matilda i Halmstad och fixade håret. Hade tänkt åka vid halv 9 för jag visste inte hur väglaget var, men kommer inte in i bilen för då självlåste den sig :S vet itne varför så när jag väl kom in och hade startat bilen vågade jag inte stänga några dörrar. För då hade jag aldrig kommit in igen. Men kommer iväg vid 9 och är nere i tid. Tro det eller ej ;)

Sen åkte jag till Varberg, där jag hämtade min post och sen drog jag ner till stan där jag mötte upp Janet och Kristoffer, för han skulle vägas och mätas =) Lille plutt hade gått upp 330 och växt 0,5 cm på om det va 1 ½ - 2 veckor =) Han växer det är huvudsaken =)

Sen åkte jag med dom hem för mamma och resten av familjen låg hemma i magsjuka. Peppar, peppar så har jag inte åkt på nått, men det borde jag inte göra för jag va inne och vände praktisk taget..

Sen på kvällen så åkte jag och hämta Carro så åkte vi till Linda där det va en massa folk, så spelade vi julklapps leken, sen spelade vi med andra ord där jag och Carro vann ;)

Senare så åkte jag hem till älsklingen.

22 Dec: Jobb hela dagen =) Dagen gick väldigt segt. Sen åkte jag och handlade jag lite mat och sen åkte jag hem och fixade med julklappar, tvätt , damma och städa av. Höll på att somna på soffan. Helt sjukt. As trött..


23 Dec: Jobb, jobb, jobb.. Skulle varit på lek, men fick gå till kassan för där va det kaos. Tiden gick så sjukt fort. Sen va det bara att åka till NetOnNet och köpa min älskade kamera =D Trodde jag skulle dött om den inte hade funnits.. Men den fanns :D Helt över lycklig =D På kvällen va vi hos Stefan och Sofie och spelade bingolotto.. Tror fan inte vi vann någonting. Ska kolla för säkerhets skull =)

Och idag är det dopparedagen =)
Snart blir det frukost. Skink macka och tomtegröt och typ oboy :D Sen blir det julklapps öppning, dusch och fixa iordning mig innan vi ska till Bobbys föräldrar =)

Bilder på håret kommer senare idag eller i morgon =) Beror på hur sent det blir i Getås =)

Ne nu ska jag dra mig =D
Ha nu en underbar jul med massa skinka, köttbullar och det bästa av allt, julklappar :D
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 20 december 2011 20:34

God kväll..
4 dagar kvar till julafton ;) eller egentligen 3, beror på hur man räknar ;) Men det är fortfarande några timmar kvar på denna dagen..


Idag har jag jobbat. Va på lek fram till 11 sen så gick jag till hem-el för dom hade tydligen mkt mer att göra, vilket jag inte tyckte det verkade som.. Men men. Tiden gick fort och det är alltid gött ;)

Sen åkte jag direkt hem. Har fått gjort en hel del faktiskt. Men mer hade man ju kunnat hinna med. Fick iaf skurat av sopskåpet för där luktade fan och helvete.. Slängde skräp, tvättar 4 maskiner tvätt, håller på med Carros julklapp, diskat, fixat mat. Snart ska jag hoppa in i duschen sen göra klart C's julklapp. Bara det roligaste men segaste kvar :/ Men det löser sig. Måste ju vara klar i morgon.. Hmmmm.. Jaja det ger sig ;)


Fick en liten chock i morse när jag såg att det snöade xD Usch, Det va fan bara slask snö, det är riktig snö :( bättre med riktigt snö istället för slask :( Jaja. 

Ne nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska få gjort nått mer..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 19 december 2011 21:41

God kväll ^^,
Har ni haft en bra dag? Min dag har varit sjukt seg. Annars har den varit lugn. Känner mig alldeles för trött för att göra nått men samtidigt har jag så mö att göra så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Kan vi inte flytta fram julen nåndag? Eller förlänga dygnen, eller frysa tiden? Det hade varit bra. Men nu lever vi i verkligheten och inte i nån fantasi dröm :/

Idag har jag jobbat hela dagen. Sjuk tråkigt. Det har varit så sjukt segt så vet knappt vart jag som sagt ska ta vägen. Ännu jobbigare blir det när man vet att man har så sjuuuukt mkt att göra hemma.

Så i morgon ska jag tvätta, göra klart C's julklapp och om jag hinner slå in alla julklappar. Får nog gå och lägga mig när jag e klar i morgon. Tur e så är jag ledig på onsdag men då ska jag till Matilda och fixa håret och sen dra vidare till Varberg =)

Fick reda på idag att lillebror ligger hemma med vinterkräksjukan/magsjuka :( Så jäkla typiskt så här dagarna innan jul. Så det blir nog inte att jag åker dit på onsdag, får se hur dom mår. Han måste sluta kräkas helst typ NU. För att jag ska åka dit. Om inte annat åker jag dit och dumpar julklapparna UTANFÖR för jag tänker inte gå in där. För magsjuka e det sista jag vill ha.. Sen åker jag nog kanske till Janet och Kristoffer och umgås lite med dom innan det blir "uppesittarkväll" hos Linda =)


Bobby sitter och kollar på The Walking Dead, sjukt dålig tycker jag, kan bero på att jag inte gillar zombiefilmer.  Tänkte jag skulle gå och lägga mig snart, blir en låång dag i morgon..

Innan vi åkte hem från Ullared så va vi inne på NetonNet och skulle kolla en grej, plus att jag skulle kolla min kamera, fanns den kvar tror ni???? NEJ :O Eller jo iofs, men inte ihop plockad och va fan ska jag göra?? Ska man köpa den på fredag när lönen kommer eller ska man vänta tills mellandags rean? Fast grejen e att hon på NetonNet sa att dom eventuellt höjer priserna efter jul :( Va fan ska jag göra????


Men nu struntar vi i det nu tar vi lite mer bilder från Liseberg, fotograf Carro / Bobby                     


NU ska jag dra.
Puss och Kram och god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 18 december 2011 21:59

Nu e vi hemkomma från liseberg, blev ett ex antal vinster ;) haha.. Men jag orkar inte skriva så mkt, bilderna får tala för sig själva. Roligt och väldigt mysigt.
och jag måste säga att jag e så extremt lyckig för att jag har så fina vänner runt omkring mig och allra mest min älskling. Vet inte alls hur mitt liv hade sett ut utan honom! MEN jag vet att jag älskar honom över allt annat..


                       


Som sagt det blev  en del godis ;)
Mer bilder kommer när Carro får tummen ur röven och skickar dom till mig ^^, Hoppas det kommer väldigt snabbt. För jag det finns fina bilder på mig och Bobby på hennes kamera =) Längtar tills jag får köpt min!!!

Nu blir det sängen för i morgon är det jobb 7-16. Sista veckan va jag vet :S Hoppas på veckan efter jul med. Det ger sig, orkar inte tänka på det nu..

Ska krypa ner i sängen för jag fryser..

Puss & Kram

Sweet dreams <3

Av Alexandra Ekdal - 18 december 2011 13:43

Att åka =)
Storstan here we come. med ett stop i Getås hos Bobbys föräldrar =)

Så nu ska jag ta på mig mina leggings och ta fram min andra väska sen drar vi =)
Hörs i kväll..
Puss & Kram

Ajj

Av Alexandra Ekdal - 18 december 2011 11:27

:'( Jag har lyckats skära mig på papper 2 ggr på 2 minuter.. Det gör svin ont :( Plus att jag lyckades hugga mig mellan tummen och pekfingret innan oxå :(

Men snart e jag halv klar med C's julklapp, det är bara text och dekoration kvar ;) Det roligaste måste jag ju säga :) Men än e det mkt kvar, måste snart hoppa in i duschen och så. Men det hinns med ^^,

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 18 december 2011 10:09

God morgon alla morgonpigga läsare =)

Hur e det med er? Här e allt bra, vaknade tidigt trots att jag kunde ha sovmorgon ^^, Men nu har jag hunnit med väldigt mycket tycker jag =) Fått igång tvättmaskinen, diskat, torkat av i köket, fixat med lite scrapbooking, och nu håller jag på med frukosten. Äggmacka får det bli, det är typ det vi har hemma =)

I natt har det kommit massa snöö.. Lite mysigt är det faktiskt, men ändå. Inte när vi ska åka iväg, inte kul att köra i, men det är Bobby som ska köra, så det är lugnt. Tycker iofs inte ens om att åka med när det är snö och skit .. Men men =)

Efter frukosten ska jag fixa med C's julklapp och sen ta en dusch och göra mig i ordning så ska vi åka sen =)

Bilder kommer i kväll =)
Nu måste jag kika till äggen.
Puss & KRam

Av Alexandra Ekdal - 17 december 2011 22:31

Sitter och kollar på I Saw The Devil, den verkade as bra när man läser på baksidan och allt sånt. Men FY FAN vilket skit film trodde för det första att den skulle vara på engelska men det visade sig att den e på koreanska, vilket gör den ännu sämre.. Varför man har en koreansk film med ett engelskt namn vete fan , dålig är den och har varit dålig hela filmen igenom..

Hittar inget bra stället att kopiera om vad den handlar om, men när en agents flickvän/sambo/fru blir mördad av sen seriemödare så börjar han följa efter mödaren och tortera honom, och det är typ det filmen går ut på. Totalt värdelös så vill ni slösa typ 2 timmar och 21 minuter av erat liv så kan ni ju se den. Men jag rekomenderar inte den alls.. Då e typ bumbibjörnarna mer spännande.. Jag har till och med suttit och skrattat åt den vissa stunder, vilket visar vilken skit det är. För skrattar jag åt en skräck film då är det nått som e väldigt fel ;)

Sitter även här med världens magknip, vilket inte alls e skönt. Så jag tänker snart gå och lägga mig, för det kommer bli en lång dag i morgon, men det ska bli mysigt :) Längtar lite, hoppas det kanske kan komma lite snö med så det blir mer julkänsla :)

Har även fått gjort typ 1/4 del till Carros julklapp =) det är lite komiskt för vi vet redan vad vi ska få av varandra så det är därför jag kan skriva det här ^^, har jag tur så e jag klar på måndag eller tisdag ;) Måste liksom vara klar på tisdag kväll iaf =)

Ne nu ska jag ta nått att dricka och sen ska jag sova.
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards