Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2011

Av Alexandra Ekdal - 17 december 2011 21:18

Hejsan svejsan alla goa läsare =)
Hur e läget? Här e det bra, sleten efter dagen jobb, så sjukt lite att göra ;) Det är alltid gött, men samtidigt går tiden så sjukt långsamt.. Sista timmen va skrämmande seg. Men jag överlevde ;)

Träffade Fia, Junior och lilla Jonna på jobbet idag =) Alltid lika trevligt ^^,

Och nu ikväll har jag bara diskat och ätit. Och nu har jag faktiskt börjat på Carros julklapp ^^, Valt ut alla sidorna så nu tänkte jag skaffa orken att börja sätta i dom med =)Men det ska jag nog orka, en stund iallfall.. så får vi se sen ^^,


Så nu täker jag fortsätta =)
Ha en underbar lördag kväl..
Puss & Kram på er :)

Av Alexandra Ekdal - 16 december 2011 21:15

God kväll alla glada ^^,

Hur e det med er? Jag  e så grymt trött och har så jävla ont i ryggen, så när jag tar vissa djupa andetag så hugger det till i ryggen så jag måste släppa ut luften igen :( Och så fort jag sträcker på mig på ett visst sätt så gör det as ont :( Nog om det :)

Idag har jag jobbat hela dagen, vete fan va det är med mig men jag höll på att somna på vägen till jobbet idag med :/ Det är sjuk otäckt och jag gillar det inte alls.. Vet inte om jag lider av sömnbrist eller nått, men det sjuka är att jag sover typ 7-8 timmar varje natt.. Så sömnbrist borde det inte vara.. Har även funderat på utbrändhet, men jag menar, visst jag har haft mkt att tänka på och sjukt mkt att göra varje dag, så jag har ju hållt på från 7-22 typ varje dag, det är inkl jobb.. Så det är hel knäpp.. Ska bli gött att vara ledig efter nyår.. Kommer inte ha massa måsten. Som jag har nu. Det är faktiskt sjukt mkt..
Vill ni höra? Det får ni göra iaf ;)
Imorgon e det jobb 9-18, sen hem laga mat, diska. Efter det hoppas jag att jag orkar börja med Carros julklapp. Söndag e det sovmorgon, det ska jag ge mig själv iaf, sen försöka få tvättat innan vi åker norr ut ;) Med mina älskade vänner och deras vänner ^^,

Måndag e det jobb som gäller till 16, sen hem fixa mat och hushållsyslor, och Carros julklapp.

Tisdag jobb till 15, fixa mat, disk, slå in julklapparna, Carros julklapp.

Onsdag ska jag vara nere i Halmstad klockan 10 för att fixa håret, sen åka hem till Mammi, så hon kan fixa sista julklapparna = Barnvakt. Sen uppesittar kväll hos Linda med massa folk =)
Torsdag jobb och fixa det absolut sista inför jul..

Fredag jobb och uppesittar kväll m. Bingolotto ^^,

Lördag julafton.
Möööö och göra som sagt!!!

Bara längtar tills alla helger är över..


Och i morgon e det sista jobb helgen på några månader, vilket ska bli rätt gött måste jag säga.. Inte haft en ledig helg sen november = goa pengar ^^, Som typ kommer gå till kameran ^^, Hoppas man får några slantar i julklapp..


Här kommer lite bilder från tjejkvällen igår, som Bobby oxå fick vara med på..

       


Menyn består av:
Bandpasta med fläskfilé i ugn med valnötter, västerbotten ost och timjan. Och en grönsallad till det.

Efterrätt som ni kanske ser är cheesecake med pepparkaksbotten. Marsipantomtar och noblesse ^^, Sjukt gott va det. Och det uppskattat av gästerna..
Sen spelade vi Reklamspelet, där det visade sig att Carro har mest fritid och ser mest på tv ;)
När vi fick våra extrema skratt attacker, så kollade bara Bobby på oss och typ skakade på huvudet xD Roligt hade vi som vanligt :D  


Linda skrattade så hon grät xD SÅ jävla roligt xD kommer fan inte ihåg allt vi skrattar åt.. Det blir en hel del skratt om man säger så =D

Ne nu ska jag faktiskt göra mig klar för sängen. God natt och sov gott, så hörs vi i morgon :} Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 15 december 2011 17:52

Hemma från jobbet, haha =) Har varit hemma i typ 2 timmar snart.. Men har fixat massa här hemma och än e det inte klart ;) Ska ut till köket och fixa käk nu =) Linda och Carro kommer typ om en timme. Så jag har så grymt mycket att stå i ;) Ne, efterrätten e klar, drickan ligger i kylen så nu ska jag börja fixa maten =)

Vad det blir säger jag inte ^^, det får ni se när jag lägger in bilder, vilken dagen det blir vågar jag inte svara på.

Nu måste jag dra :)
Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 15 december 2011 13:21

Hej bloggen.sitter just nu på jobbet och har precis ätit julbord och är sjukt mätt.. Det lilla man åt va gott ^^, har 25 minuter rast kvar >< vilket är så grymt segt måste jag säga :) sitter och funderar på om drt ör nått mer jag behöver handla efter stt jag har slutat. Hittat lite billiga julklappar tilll K & W från mamma.. Så jag har lite att göra i efterniddag tur att mina vänninor inte kommer innan vid 19 ^^, Hörs sen. Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 14 december 2011 21:55

God kväll gott folk =)
Fattar ni hur fort tiden går? Det gör nog inte jag, det är seriöst tio dagar kvar till julafton.. Och jag har fortfarande massor kvar att göra =)
Idag vaknade jag upp i mammas säng inte vidare utvilad men när man e hos mamma så blir det att man går och lägger sig super sent. Iallafall för min del som brukar somna vid 10 ^^, Och vi gick nog och la oss vid halv 12 :/

Slog in mammas julklappar igår, för varken hon eller syrran orkade och snäll och bäst som jag är så gjorde jag det, lite mysigt ändå ^^,

Och jag hade tydligen gått upp i natt och klappat på persienen xD Så mamma tyckte att jag va helt dum ihuvudet och jag fick en flabb attack när hon sa det xD

Sen åkte jag till jobbet, vilket va det jobbigaste jag har gjort, för jag va svin trött och frös men satte jag på värmen höll jag på att somna :/ Och det va väldigt nära att jag slumra till rätt många gånger.. Plus att det började hagla till på köpet.. Usch,

Kom iaf till jobbet utan en skråma ^^,

Dagen på jobbet gick fort, hände inte så mkt. Efter jobbet åkte jag till netonnet för att kolla på min julklapp som jag vill köpa nu, nu, nu, nu!!!

Sen åkte jag hem efter att jag hade stått och drömt om den en liten stund.. Så väntade jag på älsklingen och fixade lite. När han kom hem så åkte vi till Skene, först stannade vi i Örby och käkade middag kebabtallrik och kebabrulle. Sen åkte vi och handlade på Ica och efter det Willys, p.g.a att Ica inte har salladskycklingen och tomtasåsen vi brukar ha :) Så vi fick fara omkring ^^, KOm hem med 8 burkar tomatsås ;) haha.. Så nu har vi det..

Sen fixade jag efterrätten till i morgon så den står och gottar till sig =) Och så har jag plockat iordning och diskat, och städat och gjort apelsin-nejlika =)

 


Tyckte det blev fint och det luktar jul ^^,

Imorgon blir det tjej kväll hos mig =) Fredag jobb och sen förmodligen ska vi på kalas hos Fia, sen jobba hela lördagen. På söndag, om fint väder inträffar, åker vi först väster ut och sen norr ut ^^, Hoppas som sagt att det blir fint väder =)

Ne nu ska jag snart hoppa i säng för jag e så sjukt jävla trött just nu..
Hörs förmodligen i morgon innan mina tjejor kommer ^^,

Puss & Kram och sov gott :)

Av Alexandra Ekdal - 13 december 2011 16:27

Nu har vi kommit hem och fått ätit efter en dag med Janet och Kristoffer :)
Vi har gjort chokladkola, rispuffar i choklad och ett försök till bryt knäck :) Den sista lyckades vi inte med ;) ELler vi och vi, Wilma och Janet, för jag passade sötnosen :) Fick en underbar bild på honom..

 


As mysigt smile =) Han e så översocial den lille plutten så sova när det är mer än mamma och pappa hemma går ju absolut inte.. Hehe :)
Sen fick jag en inbjudan till dopet och ett speciall uppdrag =) Nämligen att jag ska bli gudmor (om det är så man kallas nu för tiden? ;) Men jag ska bära han på dopet iallafall :) Min lilla plutt ^^, Hade nästan en lite känsla i magen att dom skulle fråga =) Och det är så klart att jag ställer upp ^^,


Fick upp tomtarna hos morfar med =) Det blev lite mer julkänsla där med..

Och just nu sitter jag och kollar på när Kevin spelar NHL, as tråkigt xD Ikväll ska jag och mammi slå in julklappar efter luccefesten på dagis och innebandyträningen för Kevin..


Nu måste jag dra mig.

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 13 december 2011 09:45

Glad Lucia alla fina människor :)
Idag blir det julgodis bak med Janet, Wilma och Kristoffer =) Eller aa, jag passar Kristoffer och Wilma hjälper Janet ^^, Haha :)

Ska ta morfar äckliga 99a ut till dom, hatar den bilen, fan ingen servo eller nånting i den satans bilen, det märks att man blir bortskämd när det gäller sånt ;) Hoppas den inte tänker krångla iaf..

Ska posta mina brev innan vi åker ut, eller så får jag göra det efter, för det va tydligen dåligt med bensin på bilen >< SUCK, hoppas jag kommer ut, har ingen lust att bogsera skiten..


Det är inget vidare fint Lucia väder :/ Det blåser och e mulet och tråkigt ut.. Förra året va det snö ut! Bättre än blåst och regn.
Ikväll blir det Luccefest på dagis med nästan hela familjen, bara Mikael som inte är med =) Snart ska vi göra oss klara och åka till morfar och Janet, ska plocka upp tomtarna hos morfar idag med =) Mkt att göra ^^, Mamma och syrran e på gekås =) eller snart, låg tydligen nån seg sak framför dom ;) Hehe..

Ne nu ska jag göra mig klar så ska vi strax åka =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 12 december 2011 22:13

Nu sitter jag och syrran och kollar på Chloe.. Har sett den innan men det är den enda bra filmen som går på tv över huvudtaget..

Kan ju säga att det har varit hela havets stormar här hemma. Men nu e det lugnt igen. Kan ju säga att jag och min syster kan gapa och skrika på varandra i flera timmar sen kan vi vara helt lugna och trevliga mot varandra igen.

Fick smakat på mammas julgodis, det va inte alls lika gott som mitt är ;) Detta va typ en utsjunken chokladplätt med lite cornflakes på xD Haha =)
Det blir ju så när inte jag e hemma och styr upp grejer :)

Uppdaterat Attans bloggen :)

http://attansracing.blogspot.com

KIka in vet jag :)

NU ska jag krypa ner i soffan och bara mysa.. I morgon ska jag och W till kusin och hans mor och göra julgodis ^^, Ska bli trevligt. K ska till skolan och mamma och syrran ska till Gekås och handla julklappar :) Får ju passa på när man erbjuder sig ;)

Puss & kram =)

Ovido - Quiz & Flashcards