Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2011

Av Alexandra Ekdal - 28 december 2011 17:55

Kanske ska ta och göra mig i ordning för att åka ut till Carro??

Fixa håret sen dra mig utåt =)
Kommer kanske bilder sen eller så kommer det i morgon när jag kommer hem från jobbet om jag någonsin kommer hem från jobbet xD Slutar 20.00 men så har jag telefonen med.. Så vi får la se ;)

Hörs
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 28 december 2011 17:18

Har hittat så sjukt mkt fint på Style By Tyra som jag bara villll ha. Men jag vet inte om jag ska beställa eller inte. Hmmm... Hittat snygga stövlar som går till låren UTAN klacka, det är helt fantastiskt fina är dom.. Hmmmm Får nog tänka på det..
Nu ska jag fortsätta kolla vidare ;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 28 december 2011 17:01

Nu har jag kommit hem till mamma och hämtat Wilma. Efter en trevlig dag med Frida i stan. Men fy fan va besviken jag blev på mellandags rean :/ Hittade 2 linnen och 2 typ tubtops bhar, 2 ögonskuggor och ett armband, förklarar mer efter bilden. Här får ni bilder istället ;)

       


Armbandet är köpt på Ur och Penn för 59 kronor och av dom 59 kronorna går 20 kr till Barncancerfonden. Och dom e riktigt snygga med =) Är lite inne på att köpa ett till.. Fanns massa färger, grönt, blått, organt, rosa och svart rosa =) Detta..
Känner att detta verkligen är en bra sak. Dock vet jag inte till 100% att det verkligen går till det men det hoppas jag verkligen att det gör. Köpte rosa bandet i oktober, inte för att jag har använt det, men jag köpte det iallafall =)

Om drygt en timme ska jag till Carro på tjejkväll =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 28 december 2011 11:49

Hej bloggen. Skriver i full panik..
Har inte tid att sitta här egentligen.. SKa ner till Varberg och träffa Frida, ska möta henne halv 1 i stan ;) så får lägga på ett kol nu..

Lite stressad som vanligt ;) det är inte lätt att vara mig ;)
Kanske hinner slänga in nått inlägg sen på mammas dator.. ska kolla mellandags rean oxå ;)
Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 27 december 2011 21:56

Nu e jag helt slut i mitt huvud. Massa klippa och klistra och än är jag inte klar. Ska göra klart det i morgon innan jag åker till varberg, Det är bara lite dekorstenar och grejer som ska på sen e jag klar =) Hoppas hon blir nöjd =) Jag börjar bli nöjd iallafall =)

Nu ska jag snart sova. Puss och kram<3

Av Alexandra Ekdal - 27 december 2011 21:56

Nu e jag helt slut i mitt huvud. Massa klippa och klistra och än är jag inte klar. Ska göra klart det i morgon innan jag åker till varberg, Det är bara lite dekorstenar och grejer som ska på sen e jag klar =) Hoppas hon blir nöjd =) Jag börjar bli nöjd iallafall =)

Nu ska jag snart sova. Puss och kram<3

Av Alexandra Ekdal - 27 december 2011 19:09

Hej bloggen.
Hur e det med er? Här e allt bra, mätt som tusan, har precis ätit spagetti och köttfärsås =) Annars e allt bra. Trött och sleten efter dagens jobb. Man blir lite bortskämnd när man har varit ledig i 3 dagar och sen upp as tidigt för att jobba =)
Men dagen har gått sjukt fort. Började med att städa hela avdelningen då dom inte riktigt hann göra klart hela avdelningen i fredags då det blev massa att göra på kvällen.
Men det gör inget då det inte va så mkt att städa=) Sen packa upp en blandpall + lego. Efter det va det dags för en väl behövlig frukost ;)
Sen skulle jag ta hand om plockvagnarna, blev klar men fick inte kört ut så många dock. Men dom blev färdig sorterade iallafall. Det är huvudsaken. Så nu har dom att köra ut i morgon ;)

I morgon ska jag ner till Varberg och träffa underbara Frida som jag inte har träffat sen jag vet inte riktigt när.. Men i morgon blir det både lunch och kolla i affärer =D
Efter det ska jag hämta pluttisarna.
På kvällen e det dags att träffa flickorna igen =) Linda och Carro :) Sara kunde inte.. Men det blir trevligt det vet jag =)


Ne nu ska jag fortsätta greja med C's julklapp.. Har en del kvar att fixa..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 26 december 2011 22:37

Har jag grejat med i 2 timmar. Helt slut i rygg och nacke. Så nu ska jag gå och lägga mig =) Som sagt, jobbat kallar imorgon. Så jag har inte så mkt val mer än att gå och kojsa.. Men det ska bli skönt efter en dag som hemma. Men mysigt har det varit (=

Sov gott alla läsare.
Puss & Kram & God Natt<3

Ovido - Quiz & Flashcards