Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 1 februari 2012 22:07

Asså jag börjar fan fundera??? Seriöst.. Detta är verkligen helt sjukt. Mer mord i Malmö. Va håller folk på med? Har dom verkligen inte någonting annat att göra? Det är väldigt skrämande. Tyvärr. Ska folk inte våga gå utanför dörren längre? Ne usch. Tur man bor i skogen, dock så är inte kriminaliteten mindre där :/

Snart ska jag gå och lägga mig. Är snor trött. Men några sidor i Eldvittnet ska jag nog hinna med..

I morgon e det stan med mamma och W och sedan garaget en liiiten stund innan jag åker hem till <3

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 1 februari 2012 20:14

Hej hej. Jaha, första februari. Tiden går så sjukt fort. Och idag fyller världens bästa mamma år :D Hon trot hon e 25 men om hon e 25 så betyder det att jag är 4 xD och det tror jag dock inte.. Så plusa på 18 år ;) haha :D Men men..

Natten har varit hemsk.. Vaknade tjugo över fyra av att jag va fruktansvärt kissnödig. Gick upp och gick på toa. Kände att inte allt stod rätt till.. Gick och la mig kunde inte räta på mig. Efter många om och men somnade jag. Sen när klockan så ville jag verkligen inte gå upp.. Men sen gick det inte. Gick upp sprang på toa och sen kunde jag inte stå still..

Gjorde mig i ordning och åkte till vårdcentralen satt där en stund. Fick veta att jag hade urinvägsinfektion. KUL! Penicillin i 5 dagar. Hoppas det går över. För det är den värsta smärtan som finns. USCH! Men men. Bara hoppas det går över. Så det inte blir värre !

Sen har jag fixat lite paket till mamma som fyller år idag som sagt :) 200 kr på Gina Tricot och en as nice blomma :D

Och så har jag fixat lite andra små grejer.
Sen har jag bara legat hemma..

Sen har jag även läst på FB att det har hänt en stor olycka i Thailand där 4 varbergare har omkommit i en trafikolycka. Många tankar till familj och vänner!
Känner dock inte dom.  Det värsta är att man har haft kompisar som precis har kommit hem. OCh har en barndoms kompis som är på väg ner nu. Usch och fy!

Nu ska jag kolla klar på Mästerkockar =)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards