Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 25 februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 25 februari 2012 17:39

Hello.. Har inte haft orken till att blogga idag. Det har varit en känslomässig dag idag kan jag lova.

Dagen började med att jag gick upp kvart över 5 (frivilligt) gjorde mig i ordning och drog på mig kläder och smög ut till bilen. Åkte hemifrån halv 6 för att hämta Sara kvart i hemma hos henne.. Sen åkt vi till Carro där vi va VÄLDIGT tidigit.. Skulle hämta henne halv sju egentligen men vi hann med en runda till Statiol nord för frukost och gottgott, samt dricka..
Efter det åkte vi hem till Linda där jag åt frukost, Sara åt på vägen upp sen, men sitta och äta en baguett med köttbullar och rödbetssallad och köra bil, det kan bli väldigt kletigt.. Så jag åt innan vi åkte .. Insåg att jag behövde tanka, vågde inte chansa. Så tankade sen stack vi.. Vi va först där, efter en liten stund kom Linda , Daniel och Lindas mamma.. Så vi tog en fika in hon checkade in. Sen blev det ett gråtkkalas. Carro höll sig, sen började Sara och Linda sen gick de inte. Fattar verkligen inte att hon verkligen har åkt. Hon sitter typ i London och väntar på flyget till Hongkong.. Fattar ni eller? Hon är inte framme innan måndag. MEN det jag inte förstår är att hon vågar åka själv, för det hade jag aldrig vågat.. Vi kommer sakna henne.. Det är nog verkligen det värsta jag har gjort på länge..

Efter gråtkalaset så begav vi oss hemåt, då började bilen låta konstigt, vet inte alls va det va, vi körde av in till  Ikea och kollade men hittade ingenting. Sen slutade det, så jag antar att det va en sten som hade satt sig eller nått sånt..

Så vi fortsatte resan hem , första stoppet blev att lämna Carro och ta en kopp te. Sen åkte vi hem. Lämnade Sara och åkte hem och dog i sängen en stund, sen förflyttade jag mig till soffan och Gossip Girl. Och det är här jag sitter nu ;) Inne på säsong 2, vilket betyder att jag har sett 1 säsong på 2 dagar ;)

Nu ska jag fortsätta med det..

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards