Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 10 februari 2012 12:50

Hejsan hoppsan..

Jag skulle bloggat igår men när jag skulle publicera inlägget så krångla det som fan.. Irriterande.. Så jag orkade bry mig helt enkelt! Men men. Idag blir det väl lite mer uppdatering =)

Igår va jag på stan med Janet och Kristoffer en lite stund =) Det va mysigt =) Sen åkte jag hem och hämta Wilma.. Passade henne en stund innan mamma kom hem. Sen åkte vi ut till Magasin nord och beställde  lite möbler ;) Moahahaha =) Kommer bli såååååå fint <3

Sen så åkte jag hem till älsklingen så tog det bara lugnt på kvällen =)

OCh idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film tror jag nog ^^, men först hoppa in i duschen. Körde ett hårt passa på wiiet, svetten bara rann xD men det är väl det osm är meningen ;) Så nu ska jag duscha, diska och vika tvätt sen blir det film resten av dagen =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 8 februari 2012 09:35

God morgon direkt från sängen ;) har ni sovit gott? Det har inte jag. Eller jag somnade gott men vaknade till av att jag hade sån huvudvärk så jag visste typ inte vart jag skulle ta vägen. Vet dock inte va klockan va eller nånting men jag vet att jag vred på mig länge innan jag somnade om, plus att B inte hörde sin klocka så jag fick putta på honom så stängde han av den och vred på sig. Men sen ringde den igen och då gick han upp. Så då passade jag på att fluffa till kuddarna och då somnade jag om. Men sen vid 8 ringde min klocka som jag hade ställt för att jag skulle ner till Varberg för att träffa en kompis som jag inte har träffat på mega länge men så va hon tvungen att hoppa in och jobba :(( men jag ska snart gå upp och göra mig i ordning för att sedan åka ner ändå för att ungås med mammi. Men nu blev de inte så brottom :)) Tänkte jag skulle tränat idag men jag orkade inte så jag gjorde 45 sit-ups och 20 rygglyft. Kände att de triggade igång huvudvärken igen. Så de blir träning imorgon istället. Snart ska jag orka dra mig ur sängen och klä på mig käka frukost och packa.. Hörs senare. Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2012 15:45

Har varit ute och gått med Ellen och Pripps. Det va kallt men skönt :)

Så jag va bara tvungen att testa och starta bilen som inte har varit igång sen i torsdag.. Fick lite smått panik. Med tanke på att det har varit typ 22 minus grader ute.. Meeeen, till min förvårning så starta den utan protester =)

Ibland bara älskar jag min bil ^^, inte ens problem med att öppna dörrarna..


Sitter här och funderar på vad vi ska äta idag. Känner inte för att laga nån mat.. Men det blir nog hamburgare med bröd. Smidigt och lätt.. Ska sätta mig och göra masssssssa med matlistor, typ va man ska äta så blir det inte så jobbigt att behöva tänka varje dag va man ska laga..
Så det får det bli :)

Sen om typ 2-3 veckor så kan man verkligen STOR handla :D typ för en hel månad ;)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2012 12:12

Tjenixen =) Läget med er? Här e allt bra. Sitter dock och fryser som attans. sjukt kallt är här :P
Men jaja =) Har hunnit med att träna i nästan 1 timme, duschat och ätit frukost. Snart ska jag ta tag i städandet. Ska så gott som storstäda idag. Damma och dammsuga..
Sen ska jag ta en promenad med Ellen. Och idag ska jag antingen scrapbooka eller skriva innehållsförteckning till alla mina 1000 tals recept xD


Men det är skoj ^^,

Ska kolla klart på Masterchef först ;)
Hörs sen =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 6 februari 2012 18:37

Nu är jag mätt och trött.. Fast jag e sjukt uttråkad. Så tror jag ska släpa fram mina scrapbooking grejor och sitta och pyssla :D Inte en kväll till utan att göra nått =)

Sitter och päser i soffan =) Efter en delikat måltid ;) Spagetti och köttfärssås :D Men det är gott :) Säg va ni vill ;) Haha =)
Imorgon ska jag "storstäda" eller så gott som. Tvätten e klar. Ska damma av och dammsuga =) Och träna så klart ;) Blir lika tufft som idag ;) 20 minuter joggning och jag va helt död.. Men det ska ändras på :P Det bästa är att man kan kolla på tv samtidigt som man gör den "övningen" på wiiet så slipper man kolla på när en figur som ska likna en springer runt och inte ger en den minsta motivationen =) Så kollar på Grey's repris :P Vet inte om det går att kolla på film på playstationet samtidigt som man tränar på wiiet? Det är ju olika ingångar i tvn så det borde gå tycker jag ;) så det är ju bara att dra på nån serie medans man joggar ;)

Nu ska jag tända ljus och sen scrapbooka =D

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 6 februari 2012 12:27

Hello =) Läget? Här e allt bra. Ska strax skutta in i duschen. Har tränat 1 drygt 1 timme och är helt slut så det ska bli gott att ta en låång dusch =)
Håller på att tvätta oxå. Sen när jag har duschat ska jag röja undan här och sen ta en promenad med Ellen =) Ska ta en annan promenad idag =) Lite längre och lite mer backar =)


Men nu blir det duschen =D
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2012 13:34

Jag sitter här och kollar på Bridesmaids .. Och jag sitter och funderar på en grej.. PÅ bilden på framsidan har alla brudtärnor ROSA klänningar och bruden har en AS snygg vit klänning.. MEN i filmen har tärnorna små LILA "fodral" och bruden har en AS ful benvit kläning :S

Jag kanske är trög. Men jag får inte ihop det xD Varför ha ett rosa fodral (till filmen) men sen inte ha någonting med rosa att göra överhuvudtaget????


Ne nu ska jag hänga tvätt..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2012 12:34

Sitter och kollar på Bridesmaids.. den e faktiskt rolig ;) Dock hade den lite äckliga scener men aja :P
Här får ni handlingen:


Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad har hon inget annat val än att tacka ja till uppdraget som hennes brudtärna. Trots att Annie både är kärlekskrank och pank bluffar hon sig genom de dyra och bisarra ritualerna inför bröllopet samtidigt som hon får uppleva konkurrens om den närmaste vänskapen till Lillian.


Ska kolla klart på filmen sen ska jag diska :P
Puss& kram

Ovido - Quiz & Flashcards