Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2012 21:17

Har precis kollat igenom tävlingskalendern för 2012 ;) Mycket är det.. Hur man ska få ihop det med att jobba helger oxå kan bli klurigt, men jag hoppas verkligen att arbetsledarna förstår så vi kan kompromissa ihop nått bra ;)

Men här får vi som jag har tänkt iaf.. Har ju inte kört på 1½ år så jaja ;)


* 31 mars - Laholm (om det blir nått)

* 19 Maj - Ulricehamn 300-lappen

* 1-3 Juni - Skene festivalen

* 20 Juni - Falköping ,  Fordracet

* 18 augusti - Stenungsund , Augustiracet

* 29 September - Falköping eller Laholm.

* 6 Oktober - Ulricehamn , Pekka Power Racet

* 3 Novebmer - Nov.racet i Skene (beror på hur det har gått under året och om jag gillar banan)


Detta är dock bara preliminärt, jag är inte mycket för cupen som går här då det inte finns någon damcup, så det är lite skit. annars e det sjukt roliga banor, eller iaf Fjärås och Borås =)
Men vi får se. Beror på min far och min morbror med hur mkt dom är villiga att hjälpa till ^^,


Sitter just nu och kollar på The Pacific. Ren skit om ni frågar mig ;)

Snart blir det sängen för i morgon ska jag träna, åka ner till varberg, åka till tandläkaren och efter det ska jag träffa Linda :D som snart åker till N.Z :( I ett helt år :( Kommer sakna henne så grymt mycket <3 Och det är inte närmsta biten heller :/

Ska jag strax stänga av :)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2012 18:21

Att höja pensionsåldern till 75 är fan för jävligt! Visst att svenska folket blir äldre och äldre, men det finns fan gränser. En sak är om man hade höjt det till 68?? Det är 3 år.. Men jag menare att vara pensionär är som att vara fri. För från det att man föds, så får man vara hemma 1 år (ca, beror på föräldrarna) Men sen börjar man dagis, sen skolan i 13 år och sen ska man ut i arbetslivet och slita tills man är 65. Då har man jobbat hela livet och har normalt 4-5 veckor semester varje år.. Är man pensionär så ska man för fan kunna göra vad man vill.. Eller?? Bara för att alla jävla politiker tjänar MILJONER så gör inte vanlig människa det.

Reinfeldt kan som sagt avgå i morgon och få full lön tills han dör. Medans en annan människa ska behöva dra in på ALLT när man blir gammal för att överleva.. Det är fan helt jävla sinnes sjukt.. Fan sänk deras löner istället och ge det till pensionärerna så kanske dom kan må bra för en gångs skull!! En vanlig "svensson" familj har runt 2-4 barn, lån, hus m.m.  INGENTING är gratis längre.


Jag menar varför ska fångar ha det bättre än äldre som bor på hem? Varför ska folk få kunna leva på socialbidrag? Dra ner på det och se till så folk skaffar sig ett jobb där dom överlever.. Ska man leva på socialen ska det va på det minsta. Man ska inte kunna ha kul för dom pengarna. För då kan man lika gärna skänka pengar till forskning. Och varför ska vi hjälpa alla andra länder när vi inte kan hjälpa oss själva?? Vi har folk som inte ens har tak över huvudet, barn som går till sängs hungriga m.m
Asså politiker borde fan tänka om en gång till.. Jag kanske skulle ta och bli politiker.. Tror det hade gått rätt bra så länge någon som kan det bättre kan hjälpa mig. För då jävlar hade det hänt saker! Fattar fan inte varför politiker ska få så jävla mkt i lön när dom bara sitter på sina feta arslen och tror att dom gör nått bra men i själva verket e det bara SKIT!

Läste i Blondinbellas blogg att hon kommer jobba tills hon dör. Ja men konstigt hon har eget företag och tjänar sina miljoner och kan skratta sig lycklig! Åter igen, EN VANLIG MÄNNISKA KAN INTE DET!!

Asså jag blir så jävla trött på sånt här.. Först bilden som popa upp i mitt huvud när jag fick reda på att idioten vill höja pensionsåldern va att, ja men va trevligt, jag kommer jobba tills jag blir 75 (förmodligen i butik) och gå där med en jävla rulator för att jag knappt kan gå, men måste jobba för att jag ska överleva..


Nu blir jag arg igen, detta är mina egna tankar. Ni som inte håller med, fine, men ni om inte håller med sitter säker med en förmögenhet på banken oxå, jag gör inte det!

Aldrig att jag skulle bli moderat ! ALDRIG!

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2012 13:12

Sitter och kolla på denna nu.. Så sjukt bra.. Bara älskar den <3 Här får ni handlingen =)


Daphne Reynolds (Amanda Bynes) lever ett fritt och självständigt liv i hjärtat av New York. Hennes något bohemiska mamma, sångerskan Libby (Kelly Preston), älskar henne över allt annat och världen ligger för Daphnes fötter. Ändå känner Daphne att det är något som fattas i hennes liv och hon vet vad det är.

Hon är 17 år, men har aldrig fått träffa sin pappa. Ska sanningen fram känner hennes far, Henry Dashwood, inte ens till hennes existens, vilket Daphne nu bestämt sig för att ändra på. Men mötet med Lord Dashwood (Colin Firth) blir inte riktigt som hon tänkt sig. Han tillhör gräddan av gräddan av den brittiska aristokratin och Daphnes ankomst skapar inte bara rubriker i den brittiska skvallerpressen, det hotar att underminera Lord Dashwoods politiska karriär.

Daphne ställs inför ett ultimatum, anpassa sig till det brittiska societetslivet - eller försvinna ur Lord Dashwoods liv. Men en tjej som hela sitt liv lärt sig att hävda sin självständighet ger inte upp utan strid...


Se den! Den e så grymt bra :)


Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2012 11:24

Hello.. Sovit gott? Det har jag trots att jag gick och la mig arg igår. Men idag är jag på mycket bättre humör =D Men sådana grejer gör mig så fruktansvärt arg att jag skulle kunna ta sönder någonting väldigt dyrt! Tur man kan hantera sin ilska ;)
Just nu sitter jag i soffan i morgonrock och ska snart hämta lite frukost faktiskt. Har inte orkat fixa det än, men nu känner jag att magen börjar protestera ;) Så det är väl bara till att lyda..


Idag tänker jag inte gå utanför dörren iallafall. Det har kommit massa mer snö och jag är väldigt extremt trött på skiten nu :( Nu tycker jag den kan försvinna.. Så jag håller mig inne, till i morgon då jag ska ner till Varberg och till tandläkarasen URK! Hata.. Det är fan inte länge sen jag va där (typ 6 månader) och dom kan ju bara glömma att jag tänker åka dit mer än 1 gång per år.. Bara för att dom skiter pengar så gör inte alla det..

Nog om det =)

Snart är det alla hjärtans dag :) och jag har typ stora planer. eller egentligen inte jättestora, men aa ;) Hyfsat =)

Nu blir det frulle =)
Talk to you later :)
Puss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards