Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 23 februari 2012 21:19

Satt och kollade på Lyxfällan precis. Och jag tycker det är ett JÄTTEbra program för man lär sig, eller jag gör iallafall.. En sak jag har lärt mig är att kreditkort är LIVSFARLIGA!


Jag är en sån person som är livrädd för lån, skulder och pengar i allmänhet. Jag är snål, mår dåligt varje gång lönen kommer in på kontot och jag vet att jag måste betala räkningar. Jag lånar ogärna ut pengar till folk. Även om jag litar på folk så mina pengar är mina pengar.


Det hemska är att det verkar bli mer, mer som faller ner i gropen som kreditkorten gräver! Jag vågar nästan svära på att jag kommer aldrig ramla ner där!


Jag har ägt 2 kreditkort i hela mitt liv och jag har ALDRIG använt dom. Eller jo det ena, det va på onoff, men dom gick i konkurs plus att jag har betalat direkt månaden efter, sen har jag ett hos handelsbanken men när min väska blev stulen förra året så spärrade jag det och dom frågade om jag ville ha ett nytt, och jag sa snabbt NEJ , men om jag behöver ett så ringer jag. Men det lär ALDRIG hända att jag kommer använda ett kreditkort. Jag menar har man inte råd att köpa någonting just då, varför köpa det och trotsa sig själv? Jag fattar inte det? Jag får ofta panik när jag köper någonting, men jag vet att just det MÅSTE jag ha, kanske inte alla scrapbooking grejer och sånt. Man kan se det så här. Jag köper scrapbooking grejer men inga kläder. Och ibland kläder och inte scrapbooking. Sen har vi dock alla filmer jag köper, men ass ibland blir det inga ibland blir det 3.. men då köper jag inte så mkt annat. Och som sagt, snål som jag är så väntar jag OFTAST tills dom går ner i pris ;) Typ säsong 2 av glee, den kostar nu 249 på ett ställe och dom har sänk den från 299 ;)

Men åter till saken. LEV efter era tillgångar och ge FAN i kreditkorten så ska ni se att ni kommer må sååå bra =)


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 februari 2012 19:39

Nu i eftermiddag har jag fått gjort en hel del :)

Jag har mejlat mitt försäkringsbolg, mejlat arbetsförmedlingen. Tvättat 3 maskiner tvätt, vilket gör mig påminnd om att jag har tvätt i tvättmaskinen. Tar det strax. Har fått diskat och snart är jag klar med Tunisien resan =) Så ska jag plocka iordning bland alla mina scrapbooking grejer. Här ser verkligen ut som kriget..


Fick en trevligt samtal innan :D Så nu längtar jag ännu mer tills nästa vecka :D:D

På lördag blir det till att åka och vinka av Linda på landvetter :( Kan inte fatta att hon åker IGEN :/ Och nu är det ett helt år!


Nu ska jag ta tvätten och sen göra klart dom 2 sista sidorna :) Sen kan jag lägga den i bokhyllan med ;)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 23 februari 2012 15:18

Hej bloggen. Nu har jag kommit hem från en go promenad och fika med Ellen och Pripps.. Så nu håller jag på att vädra lägenheten och tvättar. Ska plocka i ordning här så det ser ut som ett hem och ingen soptipp.. Orkar inte leva i skiten mer >< Plus att det är sååå härligt väder så man typ vill städa och göra vår fint. Dock så orkar jag inte med mina jävla julgardiner men det är liksom ingen ide att byta nu ;)


Köpt mer te till min te samling ;) så nu har jag ett te som heter pigg och kry som är ett eacalyptus (stavning???) te som luktar guddomligt ;) Längtar tills jag får köpt en tesil ;) Sen kan jag börja dricka teee :D Helt sjukt. För några veckor sen avskydde jag te och nu älskar jag det :)

Och just nu har vi bara några skuma te sorter hemma och sånt vanligt yellow label eller va fan det heter xD


Ingen tid att sitta här just nu =)
See ya =D
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards