Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 21 februari 2012 20:32

Har ni haft en bra dag? Min har inte riktigt blivit som planerat. Men det är ju det mitt liv går ut på ;) Blir aldrig som man tänkt sig. Men men..
Åkte ner till varberg vid 10 i ett. Så när jag kom hem så bar det av direkt till kvantum för att köpa lite mat. Det blev tacos till mig, Wilma och Kevin medans mamma och Ninis åt sallad från kvantum men när salladen är brun i kanterna så kan inte jag köpa det. Men jag skulle kunna leva på tacos rätter m.m Älskar köttfärs =)

Sen va jag på innebandy med Kevin och Wilma. Kevin va så nöjd efter att han hade satt 3 mål, helt ointresserad som jag är så såg jag inte det xD Inte lätt att ha en familj som älskar sport och en annan som älskar motorsport..

Men sånt är livet..

Nu ikväll har mamma och Ninis tvingat mig att kolla på det där psykist störda Big Brother.. Det är fan den värsta skiten i VÄRLDS HISTORIEN!

Seriöst. Det är ju bara ett gäng idioter som är med där.. Men men, är man hjärndöd så är man.. Orkar inte ens diskutera det :S För jag mår bara dåligt av att tänka på det.. Skämma ut sig i tv för hela Sverige, don't think soo!!


Nu ska jag kolla klart på Wipeout Vinter ;)

Av Alexandra Ekdal - 21 februari 2012 11:54

Hello.. Läget? Här e allt bra =) Sovit sjukt gott oxå.. Så nu har jag duschat, ätit frukost och diskat så nu ska jag strax klä på mig och åak ner till Varberg och röja vinden med mamma :P Får la se om jag gittar någonting som jag kan ta med hem ;)

Annars händer det inte så mkt mer idag. I morgon är det mysfrukost hos Carro och Fiffi, med mamma, Wilma och Linda :) Tror Linda ska med iaf ;) Sen ska jag en snabbis till Janet och lämna lite bilder, vilket fick mig att tänka på att jag ska ta med ett usb minne ;) Inte lätt att komma ihåg allt :P

Nu måste jag gör mig klar =) Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards