Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2012 17:49

Nu har jag gjort klart dopkortet till min gudson :) Det va inte lätt, har aldrig gjort ett dopkort innan och kollade man på google så blev man bara depprimerad för att jag inte kan göra såna kort. Men jaja.. Plus att jag inte har grejer till det hemma. Men jag blev nöjd med resultatet. Speciellt med tanke på att jag har hållt på i typ 3 timmar med.. Så nu är jag helt slut i rygg och nacke.. Så ska strax laga lite mat. Börjar bli sjukt hungrig.. Så det ska bli gott :) Simpelt men gott =)

Tyvärr tänker jag inte visa hur kortet ser ut, utan det får ni se på söndag. Då dopet är =) Ska ta MASSA bilder på söndag. Ska se till så att Bobby tar massa kort i kyrkan, nu när man ska vara gudmor och allt :)
Got to goo =)
Tjing =)


Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2012 12:27

Hello =) Läget med er? Jag är proppmätt efter min frukost =) Hyffsat nyttigt ;) Macka med ägg och räkröra och ett glas med yoghurt och färka jordgubbar ;) Så grymt gott =) Som jag skrev igår , den röran är så god så man kan sitta och äta med sked ;) Tur det blev lite över så jag kan äta det i morgon med, om jag hinner :) För i morgon ska jag till Matilda och fixa håret =) Ska bli sååå skönt.. Tråkig utväxt.. Plus att vi ska på dop på söndag =)


Idag blir det tvätta och ställa in all disken sen igår, och sen måste jag fixa dopkort till lillefis =) Och slå in paketet så klart med =)
Så ska sätta igång med det nu med en gång.. Jag har lycktas träna bort halva pannacottan sen igår xD Va typ mätt när jag vakade idag xD Det är fan illa =)


Nu ska jag sätta fart =)
Talk to you later <3

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards