Alexandra Ekdal

Alla inlägg under september 2012

Av Alexandra Ekdal - 4 september 2012 09:11

God morgon. Eller nja. Blev väckt av lillasyster som inte ville att jag skulle sova mer. Så det va ju bara vakert vakna och gå upp. Men jag ska snart åka måste till adcenter och sen hajen. Sen ska jag åka till jobbet.. Känner inte för att göra någonting. Vill bara dra täcke över huvudet ><' inte alls kul. Vet inte om jag håller på att bli sjuk. Har lite små ont i halsen till och från. Nyser och ont i huvudet titt som tätt.. Men det ör bara att gilla läget. Mer kan jag inte göra..
Nä nu ska jag packa ihop grejerna. Puss puss

Av Alexandra Ekdal - 3 september 2012 23:17

Dock har det inte hänt as mycket ;) men jag har fått målat klart bilen och fixat en grej till. Sen kom Frida, och halva varberg ;) så det blev inte mö gjort. Men men , min kära morbror ska göra klart det sistaste på min bil, svetsa en två grejer. Sen ska jag byta däck och måla fälgar på fredag när vi ska lasta.. Hatar att jobba sent samma vecka som jag ska tävla >< blir såååå lite tid men dock e vi ju så got som klara..
Snart blir det sängen. Puss och god natt!

Av Alexandra Ekdal - 3 september 2012 09:07

Hej hopp från frukostrasten! Vaknade och ville inte gå upp!! Hatar måndagar..
Det va inte gott med mild naturell yoghurt Med kanel va inte gott. Måste rusa!
Puss

Av Alexandra Ekdal - 2 september 2012 20:07

Sitter och päser i soffan efter en god pizza och bra film :) sitter och kollar på In Time med Justin Timberlake och Amanda Seyfried :) den är sjukt bra faktiskt. Pengar byts ut mot tid! Tid är ju faktiskt pengar. Så se den ;) Verkligen värt det!
Nu ska jag dra på mig pyjamas! Puss & hej!

Av Alexandra Ekdal - 2 september 2012 10:28

Hej på er :) hoppas ni hade en trevlig lördag?! Det hade jag till slut?! Och jag behövde inte sova själv ^^, det va skönt att inte behöva sova själv för det är det värsta jag vet :( och min lilla älskling va aningen rund under fötterna:) det va lite kul ^^,
Vi fick besök av en älg senare på kvällen det va lite läskigt, dock gick den på vägen. Men usch!

Nu ska jag tillbaka till jobbet. Puss <3

Av Alexandra Ekdal - 1 september 2012 19:41

Det är 4 år sen jag va på kräftskiva :) då va vi hos Anders, Janet, Daniel och Elli.. Jag fyllde 18 och det va nog den roligaste kräftskivan som jag har varit på. Finns nog inte nått som slår den ;)) det blir svårt!

Kräftskivan hos Fia kommer jag knappt ihåg, men det va kul det liiiiiiiilla jag kommer ihåg ;) För det är inte mycket ;)

Idag är man nykter och ska köra hem lite senare, sover själv ikväll då B tydligen ska sova här :/
Lite tråkigt. Tycker inte om att sova själv :(
Puss <3

Av Alexandra Ekdal - 1 september 2012 13:58

Då har man varit iväg och handlat. Höll på att sätta i halsen när jag såg va dom tog för färska räkor :O 289 kr/kg ! Det är heeeelt sjukt. Så det blev tyvärr frysta mn det får gå de med :)
Nu ska jag hoppa in i duschen så det är avklarat iallafall. Ska va hos Bs föräldrar kl 17.. Så det är bara till att sätta fart!
Puss

Av Alexandra Ekdal - 1 september 2012 11:16

God morgon :) snacka om att det va gott att sova ut idag! Heeelt underbart :) vaknade halv 11 ^^, och snart ska jag göra mig i ordning för att åka till Skene och köpa räkor. För dom va tydligen slut här nere igår ;( annars vet jag inte vart jag ska få tag på räkor. Men tänkte ändå försöka stor handla när jag ändå ska iväg.
Så nu måste jag dra så jag hinner göra mig klar till ikväll.
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards