Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 7 september 2012

Av Alexandra Ekdal - 7 september 2012 23:51

Det är nyare tv apparater som får filmen att se värdelös ut :{ det va inte bara LM - den röda vargen utan även filmer som gick på tv!
Nu ska jag försöka sova några timmar! Som vanligt waaay to little sleep dagen innan tävling!
Puss och god natt.

Av Alexandra Ekdal - 7 september 2012 21:48

God kväll på er :) hoppas ni har haft en bra dag och att kvällen slutat bra :) jag har jobbat hela dagen och slutade tidigare för att hinna. Men jag hade nog hunnit ändå ;) för när jag slutade så va jag tvungen att handla lite inför imorgon :) sen åkte jag hem till min morbror där vi skulle lasta folkrace bilen och för en gångs skull tog de inte en halv evighet utan bara 30 min ca ;) tror och hoppas jag fått med allt men det viktigaste är med iallafall :) sen åkte jag hem och lämnade grejer till mamma, eller till Stina egentligen ;) hon blev så söt i sitt nya täcke :)

Sen åkte jag hem till pappa m. Fam :) så nu har vi tittat på Liza Marklund - Den röda vargen (?!) det handlade den om iaf.. Den va bra men sverige kan inte göra en riktigt bra filmer. Det filmer som är riktigt bra är Beck, Wallander och Stieg Larsson :) detta va typ en B-film från Sveriges sida. Man såg typ när dom gick med film kameran m.m Så det va väl inte så bra . Och det är sånna gejer jag kan reta mig på hela filmen. Så sjukt men sån är jag! Men annars va den bra :) bra handling, bra skådespeleri. Sen att vissa skådisar va riktiga B-kändisar är en annan sak ;)) haha :) men den va helt okej..

Känns som man borde bärja tagga till lite nu men känner mig inte alls peppad till imorgon. Men det kommer imorgon hoppas jag! Men denna känslan har jag haft inför alla tävlingar iår men sen har man taggat till 1000 ;)
Här kommer två bilder från dagen :) puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards