Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 8 september 2012

Av Alexandra Ekdal - 8 september 2012 20:52

Nu haf jag kommit hem, fått packat upp & duschat! Och nu ligger jag i sängen och kollar på film :) sjukt trött och ont i huvudet så ska snart ta två ipren och nana kudden! Ska bli såååå gött. Och jag känner mig fortfarande sjukt nöjd med dagen :) så nu taggar vi gärnet till Falköping om 3 veckor :D

Så nu säger jag god natt!
Puss & kram
P.s Bilden tagen av Ellen!

Av Alexandra Ekdal - 8 september 2012 14:38

Hej hopp :)
Idag har jag tävlat i Skene. Gick bättre än jag förväntat mig! Med nya poängsystemet så går poängen 5-0. Jag hade räknat med 3 starka 0:or ;) meeen. Så blev det inte.. I första så va jag med bra i starten och blev fyra. Lyckades hålla en volvo bakom mig vilket jag är grymt stolt över :) klaga om ni vill men inte till mig ;) håll det för er själva! Så det heatet va jag nöjd över.

Sen i andra så missa jag starten lite men det va för att den jämte mig inte kom iväg eller rättare sagt inte alls.. Så missa lite och blev fyra där med. Hade inget att sätta emot det heller.. Egentligen. Dom stack som missiler.

Sen i tredje låg jag fyra efter att två hade kört ihop i starten. Sen dör en bil till. Så blev trea med lite flyt ;) men ingen semi för mig men jag e nöjd :) vore dum om jag inte va det :)

Idag har även Wheeler Dealers varit här och filmat och det avsnittet måste jag se. För dom filmade tydligen mitt sista heat ;) haha :)
Har tyvärr inga bilder från idag då jag glömde ge kameran till B. Men jag har haft incar film. Sen kan jag inte lova att det är jätteroligt att se kanske.. Men det ger si ;)

Här kommer iaf en bild från dagen.
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards