Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 9 september 2012

Av Alexandra Ekdal - 9 september 2012 21:07

Nu ligger vi i sängen och kollar på Mission Impossible 4: Ghost Protocol.
Handling:
När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar "Ghost Protocol". Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack. För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över.

När jag slutade åkte jag till getås där B lagade mat till oss :) hans föräldrar och mig :) super gott vare. Kokad kyckling med jättegod sås och stekta champinjoner till :) han är så duktig mitt älskade hjärta. Sen fick jag reda på att han hade diskat och dammsugar köket med :) han e underbar mitt hjärta! Så imorgon behöver jag bara tvätta och städa :) efter att jag har tränat efter jobbet ;) för nu blir det ändring på detta liv IGEN ;) haha! Men denna veckan har jag ju åtminstonde tid till att träna :)

Man kanske säger det alltid. Men nu ska det bort några kilon till :) vill väl helst ha bort 10 till men man måste ha lite del mål på vägen :)
Här kommer lite mer bilder som Ellen tog i helgen :)
Puss & kram & god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 9 september 2012 13:04

Hej på er. Idag va det sjukt jobbigt att gå upp! Hade mycket hellre varit kvar i sängen. Lite halv sliten från igår. Och har världens träningsvärk i armarna. Helt sjukt. Men fortfarande grymt nöjd med går dagen :) men fick gjort en del innan jag for till jobbet i morse ;) typ ställde in disken och satte igång en maskin tvätt :) måste måste få fixat en del idag så jag inte behöve ha 1 miljon gejer att gör i morgon!
Men nu ska jag tillbaka till jobbet. Hörs sen. Puss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards