Alexandra Ekdal

Alla inlägg under september 2012

Av Alexandra Ekdal - 7 september 2012 21:48

God kväll på er :) hoppas ni har haft en bra dag och att kvällen slutat bra :) jag har jobbat hela dagen och slutade tidigare för att hinna. Men jag hade nog hunnit ändå ;) för när jag slutade så va jag tvungen att handla lite inför imorgon :) sen åkte jag hem till min morbror där vi skulle lasta folkrace bilen och för en gångs skull tog de inte en halv evighet utan bara 30 min ca ;) tror och hoppas jag fått med allt men det viktigaste är med iallafall :) sen åkte jag hem och lämnade grejer till mamma, eller till Stina egentligen ;) hon blev så söt i sitt nya täcke :)

Sen åkte jag hem till pappa m. Fam :) så nu har vi tittat på Liza Marklund - Den röda vargen (?!) det handlade den om iaf.. Den va bra men sverige kan inte göra en riktigt bra filmer. Det filmer som är riktigt bra är Beck, Wallander och Stieg Larsson :) detta va typ en B-film från Sveriges sida. Man såg typ när dom gick med film kameran m.m Så det va väl inte så bra . Och det är sånna gejer jag kan reta mig på hela filmen. Så sjukt men sån är jag! Men annars va den bra :) bra handling, bra skådespeleri. Sen att vissa skådisar va riktiga B-kändisar är en annan sak ;)) haha :) men den va helt okej..

Känns som man borde bärja tagga till lite nu men känner mig inte alls peppad till imorgon. Men det kommer imorgon hoppas jag! Men denna känslan har jag haft inför alla tävlingar iår men sen har man taggat till 1000 ;)
Här kommer två bilder från dagen :) puss och kram

Av Alexandra Ekdal - 6 september 2012 09:14

God morgon! Hoppas ni har sovit gott det har jag. Dock så har jag vaknat med huvudvärk och bom tät näsa >< det är itr lika kul kan jag ju inte påstå :( så vi får väl se hur jag överlever denna dagen. Ska upp och ta ipren nu iallafall. Och hoppas huvudvärken släpper idag. Det gjorde den ju inte här om dagen.
Kan inte skiten bara bryta ut istället för att ligga och päsa?! Det värsta är väl att det kommer bryta ut nösta vecka när jag är ledig som mest ;\ då blir jag galen!
Nä nu måste jag gå upp.
Puss

Av Alexandra Ekdal - 5 september 2012 21:58

Ja harregud, det är inte långt kvar men det är ändå ett några månader! Men jobbar man på gekås så kommer julen redan i augusti. Tro det eller ej. Men det är så sant som det är sagt. I augusti kom julklapps pappret och igår såg jag att adventsljusstakar, tomtar, julgardiner, you name it! Hade kommit in. Men jag menar allvarligt talat. Iofs kommer den så tidigt varje år men iår har vi ju inte ens haft en riktigt sommar och det suger ju grymt mycket! Då längtar man inte direkt till vinter och julen ><' inte jag iallafall. Men jag vet vart jag och förhoppnings vis min sambo håller hus någonstans i år och det blir hos mamma, eller med min mamma hos min morbror?! Jag vet inte vart men med min sida släkten iaf, annars kommer vi fira jul på 2 olika håll och det vill jag inte.. Förra året va vi trots allt hos hans föräldrar. För jag ska fira jul med min mamma och mina syskon och min släkt!

Gud va juligt allting blev nu. Haha :) men måste erkänna att julen är mysig men kanske inte i september och inte före min födelsedag! Håller på att skriva min födelsedags-önskelist! Mycket man vill ha och det är ju inte direkt billiga grejer ;) så man får väl se hur bortskämd man blir :))

Nä nu ska jag sova, sömntutan har redan somnat :( hann ju knappt innan för dörren innan han gick och la sig :/ lite tråkigt för så mycket har vi inte setts denna veckan och lär inte bli så mycket mer med tanke på att jag jobbar till 20 imorgon med och fredag åker jag till varberg för att lasta bilen och sånna grejer! Sen lördag är det tävling och söndag jobb 10-18 ;)) frågade om jag fick börja en timme senare, för om det drar ut på tiden på lördag så kan det vara gött att få sova ut lite längre på söndag :) och nästa vecka är jag ledig 3 dagar i strek!! Fatta hur underbartbdet ska bli !
På måndag har jag tänkt börja mitt nya liv för sjuhundrafemtioelfte gången! Och då ska jag även träna är det tänkt! ;) får vi väl se hur det blir med det ;)
Nä nu börjar ögonen tåra sig av sömn;)
Puss och god natt. Dröm sött <3

Av Alexandra Ekdal - 5 september 2012 17:52

Ska snart ner i kassan :)) ska bli såååå gött :) och imorgon ska jag vara i butik hela dagen. Hoppas det blir lite mer folk för annars blir det så sjuuuuuult drygt att gå där :( hoppas snälla Sara kanske vill ha halva dagen då jag tycker det blir alldeles för mycket att gå där i 8 timmar :( men det ger sig i morgon.
Nu måste jag dra igen! Varför går tiden alltid så fort när man har rast?! Gaaah.
Puss på er

Av Alexandra Ekdal - 5 september 2012 14:58

Hahahhahah vi börjar bli gammla vi sitter och pratar om hur vi tvättar våra kläder x'D så sjukt kul ;) eller?!
Här är iaf stendött så jag har as tråkigt. Så jag längtar till kassa nu!
Jajaj hörs sen ;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 5 september 2012 10:19

Hej på er :) hoppas ni har sovit gott :) jag har sovit som en prinsessa :) helt underbart! Fått mig frukost och kollar på biggest loser :) gillar faktiskt det programmet :) ska snart dra mig till jobbet. Jobbar till 20 idag med. Och kassan i kväll :) hoppas dagen går fort :)
Nu måste jag plocka undan och sticka. Puss och kram <3

Av Alexandra Ekdal - 4 september 2012 22:05

Det är verkligen höst nu.. Det känns både i luften plus att det är typ kols art ute?! Månen lyser upp en hel del idag iofs men det är rätt molnigt oxå..
Dagen har gått rätt fort trots huvudvärk hela dagen. Blev verkligen inte av med skiten. Så jäkla tröttsamt. Vågar inte känna efter heller. Vet att jag är snor trött så jag ska faktiskt ta och gå och nana kudden nu :) mysa med mitt hjärta sen sova <3 jag verkligen älskar att sova och min säng! Det kanske låter tråkigt men att få gå och lägga sig är helt underbart efter en dag på jobbet.

Nu ska jag borsta hår och tänder.. Hörs imorgon. Puss, kram och dröm sött <3

Av Alexandra Ekdal - 4 september 2012 13:09

Fick mitt startnr till Skene igår. Nr 33 ;) får väl se hur det går.. Nu sitter jag och har lunch. Har sån jävla huvudvärk och det vill verkligen inte släppa. Har ändå tagit två tabletter :(
Får väl se om det släpper. Har fått i mig lite mat nu iaf.. Så nu ska jag tillbaka till jobbet. Puss

Ovido - Quiz & Flashcards