Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 10 september 2012

Av Alexandra Ekdal - 10 september 2012 22:04

Nu har vi kollat klart på mission impossible 4. Och med det slutet så kommer snart en femte film.. Varför mass producera filmer?! Visst vissa blir inte dåliga men det är ändå så det är enough is enough ! T.ex Fast and the furious, det kommer en 6:e film nästan år. Transformers har jag för mig kommer med en 4:e film. Dom vill göra en fortsättning på Twilight trots att de inte finns mer böcker. Inte för att jag kommer se den! Ska självklart se andra delen av Breaking dawn på bio!!

Nä nu ska jag sova. Imorgon e det massage, fika med Carro & barn/hundvakt som står på schemat!
Puss & kram & god natt!

Av Alexandra Ekdal - 10 september 2012 16:24

Hej hopp.. Ligger i sängen och är heeeeeeelt död >< så jävla trött. Man blir lätt det när man steg upp kl 5 i morse och sovit piss dåligt i natt :( inte helt ok! Ont i kroppen har jag med. Sara fick för sig att "massera" mig på jobbet med armbågen xD det kändes kan jag ju lova! Tur att jag ska på massage imorgon ;) ska bli så grymt gott!
Annars har dagen varit tråkig som fean! Med massa negativ energi! Inte kul för fem öre! Sen slo klockan tre och då sprang jag nästan hem! Eller till bilen iaf ;)
Och nu e jag hemma och fått startat tvätten och hade tänk träna men det blir nog bara lite simpelt. Laddade ner en app med övningar man kan göra hemma så kan man välja hur länge man vill hålla på ;) ska testa sen när B har åkt ;)

Nu ska jag ta tag i livet igen! Puss

Ovido - Quiz & Flashcards