Alexandra Ekdal

Alla inlägg under september 2012

Av Alexandra Ekdal - 18 september 2012 09:50

Hej hej. Sitter och käkar frukost på jobbet och kom på att idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 5 år och 10 månader..
Tiden går så fort!
Och nu va rasten slut oxå :(
Time to go. Talk to you later!
Puss

Av Alexandra Ekdal - 17 september 2012 20:46

God kväll på er :) hoppas ni har haft en bra dag! Jag som vanligt hatar måndagar mer än resten av veckan har överlevet dagen:)
Jobbat 7-16 sen ner träna nästan en hel timme (bra för att vara mig) mest kondition. Sen åkte jag hem fixa lite käk , packat till Varberg ochnu ligger vi i sängen och kollar på walking dead.

Imorgon är det jobb, tvätta folkracebilen och umgås med familjen :)

Puss och kram.
Här är en bild som jag la upp på Instagram :) AlexandraEkdal heter jag!

Av Alexandra Ekdal - 16 september 2012 22:22

Snart den 17 och på fredag fyller jag år :) blir fortfarande som ett barn inför födelsedagar ;) haha inte för att jag vill bli äldre men det är väl bara att gilla läget ;) för yngre blir man då inte :)
Denna veckan blir hektisk.
Måndag - jobba, träna, fixa hemma.
Tisdag - jobba, tvätta folkracebilen (kanske rikta beror på hur lång tid det tar att tvätta)
Onsdag - jobba, rikta, måla, städa, täta växellåda?, ställa framvagn.
Torsdag - jobba, träna, hem fixa lite fika till fredag.
Fredag - FYLLA ÅR :D plus att pappa och farmor kommer upp med Folkracebilen. Sen blir det lite fika här :)

Sen har jag kommit på, eller kommit på är fel prdmen kommer inte på nått bättre ord, vur extremt lycklig jag är. Finaste sambon! En fin lägenhet! Jag verkligen trivs här!
Kan inte påstå att jag saknar stan, mer än min underbara familj och vännerna!
Älskar verkligen vårat sovrum med. Det är bara alla priserna som fattas och lite mer kort :) sen är jag nog nöjd :) vill ha lådor till tv hyllan. Men då får man nog åka till ikea ;) hehe:)

Nu ska jag strax sova. Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 15 september 2012 22:27

Är hemma hos Bs föräldrar och kollar folkracebil ska snart åka hem och sova :)
Hittat en ny rolig app Instafonts :) man kan lägga in text på bilder och sen "skicka" dom till Instagram :)) mycket fina textstilar och färger och mönster :) här är några bilder :)

Av Alexandra Ekdal - 15 september 2012 14:17

Nu när hösten knackar på dörren så är det väl dags att byta ut allt sommrigt känner jag fakiskt :) så nu har jag bytat dukar & börjat ta fram ljuslyktor med mera :)
Denna står nu mera på köksbordet ;)

Av Alexandra Ekdal - 15 september 2012 10:28

God morgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag. Så grymt trött igår kväll så jag trodde jag skulle somna i soffan. Helt sjukt men sant.
Hade ingen ork till tt blogga igår. Hände inte så mycket roligt heller.
Gick upp kl 05.10 gjorde mig iordning, åkte till jobbet, jobba till kl 15, ner handla lite grejer till maten. Sen gick jag till gymet och körde 50 blandad kondition och styrka! Prövade att springa på ett löpband (har aldrig vågat de innan) och bara man höll i sig så gick det bra ;) Det är faktiskt sjukt kul att träna när man väl har kommit ner dit. Ska baninog få in det i vardagen.
Jag och B ska eventuellt börja träna på hans pappas jobb som ligger hät i Mjöbäck, det ska tydligen va ett bra gym, har jag hört men inte sett. Så hoppas vi kan försöka träna iallafall 2 ggr i veckan. Lite lättare när man peppar varandra.

Dagen idag består av diska, STÄDA BADRUMMET det ser fööööööör jävligt ut, laga mat och just nu håller jag på att tvätta. Fattar inte vart all tvätt kommer ifrån?! Det är som damm, det letar sig ur sina gömmor :|

Nä nu ska jag gå upp och börja fixa. Puss på er.
Bild från London!

Av Alexandra Ekdal - 13 september 2012 20:03

Nu börjar snart ko karnas kamp på tv4 :) älskar matlagningsprogram. Iofs så finns det INGET tråkigare ön att laga mat. Min insperation går ner i botten allt som oftast, då är det tur att man har älsklingen! Men idag va det så lätt som pasta cabonara till B och jag åt köttsoppa. På helgerna brukar jag ha mina äta vad jag vill dagar. Då kan de bli att man äter bröd eller pasta, ev potatis.

Efter programmet så ska jag fixa frukost till imorgon, packa träningsväskan och göra mig klar för sängen!
Puss

Av Alexandra Ekdal - 13 september 2012 17:33

Sitter här i min ensamhet och väntar på att mitt hjärta ska komma hem.
Tänkte att jag för en gångs skull, skulle göra klart maten tills han kom hem, och då får man ett mess att han måste jobba över, men inte vet hur länge. Så nu vet jag varför jag ALDRIG har maten klar tills han kommer hem, jo för man vet aldrig när han kommer hem :( Och nu har han snart jobbat över i 2 timmar :(


Hahaha läste en grej på fb innan som fick mig att vika mig dubbel. Tänker inte ta upp mer vad det va. Men vissa människor har inte alla hemma. Och ibland funderar man verkligen hur fan dom är funtade ... Finns en person som vet vem jag menar ! Moahahahaha..


Hahaha..

Ehm, ja ne men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Rätt tråkigt om jag får säga det själv, och diska kan jag inte göra för det är redan gjort. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............................

Får la sluta uppehålla er , för nu ;)
Pussss & KRAaaaaaaaaaaaam

 

Ovido - Quiz & Flashcards