Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 28 september 2012

Av Alexandra Ekdal - 28 september 2012 22:31

Jag borde sova men är inte jättetrött än.. Ska upp 04.20 imorgon för att åka till Falköping.. Ska dela med hjärtat. Det enda jag är nervös över är att det ska gå åt helvete för båda två och att de krånglar mer än att det funkar.. Men B prövade den lite innan och den verkade funka. Hände ju ingenting i Skene så det borde inte va nått.. Men än en sak som jag att de inte är som de ska men de skriver jag inte här ;))

Annars har dagen varit lugn! Hämtade min nya telefon som jag har längtat efter i snart en vecka ;) så han. Jag bara typ starta upp den och göra basic. Så hann inte kolla så mycket på den. Men den e större än 4:an iallfall. På längden ;) hahah.. Hoppas den funkar som den ska. Har inte haft problem med denna innan den sprack :(

Får väl försöka sova nu. Inte lätt när älsklingen ligger i rummet brevid :( sover hos hans föräldrar i natt..
Puss på er<3

Av Alexandra Ekdal - 28 september 2012 09:26

God morgon god morgon! Har ni sovit gott? Det har jag! Helt underbart! Vaknade till när Bs klocka ringde men somnade om lika snabbt. Helt sjukt för dessa dagarna jag har varit sjuk/ledig har jag vaknat tidigare och tidigare. I onsdags vaknade jag kl 11.50, igår 10.10 och idag 9.. Och imorgon ska man väl upp vid 4 tiden kan jag tro! Usch! Meeen , älskar man folkrace så är de smällar man får ta ;)

Igår i varberg fick jag lämnat filmer, fikat med mamma, vart i garaget och va hemma vid halv 10, inte riktigt planerat men det blir lätt så ;)

Och idag kommer jag gå och vänta med spänning heela dagen! Om jag får min telefon idag eller om den kommer på måndag. Men hoppas så klart den kommer idag :)))
Nä nu ska jag försöka dra mig ur sängen ! Puss på er <3

Saknar värmen!!

Ovido - Quiz & Flashcards