Alexandra Ekdal

Alla inlägg under mars 2011

Av Alexandra Ekdal - 14 mars 2011 17:53

Snart ska vi faktiskt åka och äta.. Men först ska syrran dammsuga, kevin ska komma hem och sen ska vi åka.. Ska köpa busskort till syrran.. Och kanske tanka, vi får se. Kanske klara mig till i morgon..

Nu blir det mer pippi avsnitt så får vi se sen =)


Av Alexandra Ekdal - 14 mars 2011 16:44

Sitter nu och kollar på vad man kan hitta på i sommar med dom små. Blir bara jag, Wilma och Kevin och kanske Bobby om han vill åka med =)
Har kollat runt lite, men det blir bara för en dag isf..

Har kollat på:
- High Chaparall

- Skara Sommarland

- Tosselilla

- Borås djurpark

- Ölands Djur&Nöjespark

- Liseberg

 

Men det mesta är ju så man får sova över, det enda är la isf Borås, High Chaparall eller Liseberg.. Men vi får se.. Ska prata lite med mamma och se vad hon säger =)

 

Kom gärna med förslag =)

Av Alexandra Ekdal - 14 mars 2011 14:01

Måndag igen.. Är just nu i Varberg och försöker få syrran till att göra sitt projektarbete. Men det är jävligt svårt att hjälpa någon som uppenbarligen INTE vill ha någon hjälp, som tycker att Big Brother och sminkparty är viktigare än skolan..

Men jag skiter i det.. Det är inte mitt problem längre.. Jag orkar inte.. Jag ställer upp HELA tiden, vad får jag tillbaka? Ingenting.. Inte ens ett tack. Så varför ska jag ställa upp? Varför?
Jag vill bara veta..


Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2011 19:03


Tiden då man va liten och det inte fanns några som helts problem eller bekymmer..  

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2011 18:46

Söndag igen.. Idag har vi varit i Halmstad på Biltema, Rusta och Jula.. Hittade ingenting kul, men älsklingen hittade en massa, så det blev dyrt som vanligt =)

Sen stannade vi i Falkenberg och käkade pizza..

Sen bar det av hemåt.. Stannade till på gekås med för Gerd skulle ha nått där inne. Så jag och Bobby gick med in och så klart, går man in på gekås så går man alltid ut med minst 1 film, och denna gången va inget undantag.. Det blev Bambi och Unstoppable.. I med att jag samlar på Disney klassikerna, så får man ju passa på när dom väl kommer ut, right? ;)
Snart blir det film och mys i soffan. I morgon blir det Varberg tills på tisdag sen på onsdag ska här tvättas och torsdag blir det Varberg över dan, sen hem till Älvsered och fredag får det bli storstädning.. Kanske till och med byta sängkläder.. Aja.. Vi får väl se vad som händer..

Nu ska jag dra..

Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 12 mars 2011 19:29

En fruktansvärt tråkig dag måste jag ju säga.. As tråkigt väder och blääää.. Blir ju depprimerad bara av att kolla ut.. Jag som trodde våren hade kommit men ICKE SA NICKE då kom vintern.. Så jävla tråååååååkigt..


I morgon blir det iaf lite roligare, då vi ska ner till Halmstad, Biltema m.m
Sen på måndag blir det varberg till tisdag och sen Varberg på torsdag igen.. Massa körande, men va tvungen att åka till Vbg på torsdag p.g.a att jag ska till sjukhuset..


Jaja. nu blir det film , eller nått och lite choklad ^^, Mums!!

Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 12 mars 2011 09:57

JÄVLA PISS SNÖ!!!!! DÖ SNÖ DÖ!!!

Jag blir sååååååå trött... Varför?? Varför?? Igår när man gick och la sig va det nästan ingen snö men idag när Bobby kommer in och väcker mig och drar upp gardinerna vad ser man då?? JO AS MKT SNÖ.... Då ville man dra täcket över huvudet och somna om OCH INTE vakna på flera timmar >< Urk.. Jaja nu är man uppe iaf och nu ska jag göra mig i ordning för vi ska till Stefan och Sofie en sväng.. Sen får vi se vad det blir.. Nu hade jag velat ha en tv i sovrummet och bara ligga där inne, slippa se snön och kolla på mina älskade serier <3

 

Dags att göra sig klar. Puss

Ovido - Quiz & Flashcards