Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Alexandra Ekdal - 5 mars 2011 17:34

Sitter och kollar på Grey's Anatomy bara för att jag kan ;) Moahaha..
Det jag vill komma fram till är att om det finns så bra läkare någonstans i världen som seriöst står i först 10 timmar utan att göra ett jävla skit och sen bestämer man sig för att genomföra operationen nån dag efter som tar 26 timmar.. Och ja, jag vet att det som vissas på Grey's bara är fejk men det måste ju finnas någon läkare i världen som har gjort det. Jaja vad vet jag..
Nu ska jag fortsätta kolla på Grey's tills sötnosen kommer hem..
Tjing på er =)

Av Alexandra Ekdal - 5 mars 2011 15:04

Fan va jag känner mig duktig..

Dagen började med att jag gick upp vid halv 10 ca.. Vid 10 åkte älsklingen till jobbet och skulle fixa nått.. Så tänkte jag "Jaha, och va fan ska jag göra idag då?" Tänker liksom inte sitta hemma hela dan idag med.. Så jag messa syrran och fråga om hon skulle med till Fynda i Falkenberg och det ville hon :D Så jag hoppa in i duschen och gjorde mig i ordning och sen åkte jag och hämta henne.. Sen bar det av =)

När vi väl kommer fram så går vi runt och tittar lite. Hittade ett par "convers" fast utan conversmärket som kostade 159, rosa så klart. Ångrar att jag inte köpte dom :/ Hittade  2 näspiercingar och 1 navelpiercing ;) En sån som jag alltid ha velat ha, en lime-grön med en tärning ;) As nice ^^, Sen tvingade syrran mig att köpa godis (A) haha. Eller kanske inte riktigt. Sen köpte vi hamburgare på MC, för vi va så sjukt hungriga..
Sen lämnade jag av henne hemma i Köinge och åkte hem, så tänkte jag då är säkert Bobby hemma. Men ingen Bobby.. Så på med hög städmusik och börja städa. Har dammat HELA lägenheten och dammsugit och diskat.. Så jag känner mig sååå sjukt jävla duktig nu =D Synd bara att det bara tar 2 dagar innan här e dammigt och smutisigt igen :( Men nu kan man iaf gå barfota inne ^^, Det va på gränsen att man va tvungen att ha skor inne och DÅ är det fan illa.. Men nu är här städat.. och nu ska jag gå och slänga lite skräp. Min Amarylis har fått tacka för sig med. Så den ligger nu mera i soppåsen..

Så nu ska jag gå ner och slänga skräp sen får vi se vad som händer ^^,


Hörs senare. Puss på er<3

Ovido - Quiz & Flashcards