Alexandra Ekdal

Alla inlägg under mars 2011

Av Alexandra Ekdal - 16 mars 2011 21:22

Sååå jävla underbart att det har börjat igen :D MEN vi har sååå jävla mkt störningar HELA tiden, blir galen och nu under reklamen så har det inte varit några störningar alls.. Blir sååå irriterad..
Nu ska jag stänga av, sen efter grey's ska jag sova..
Så natti natti på er alla människor =)

Av Alexandra Ekdal - 16 mars 2011 20:10

Nu e jag hem kommen från Fia, eller det va några timmar sen.. Men jag har lagat mat och plockat i ordning här nu .. Och till middag idag blev det potatismos och köttbullar.. Det blev rätt gott iaf =)

I morgon ska jag till Varberg en sväng.. Först TIDIGT på morgonen ska jag till arbetsteraputen, sen ska jag hem och våldgästa mamma och wilma i nårga timmar ;) Sen ska jag träffa Linda som jag inte har varit med på 1000 år känns det som, men träffade henne igår på hajen, och bara det va mkt trevligt , så i morgon kommer bli ännu roligare =)

Och idag börjar Grey's Anatomy :D AWWWWWWWWWWWWWIIIIIII!!!! Hade velat se på Sveriges Mästerkockar men älsklingen spelar, så får väl låta han göra det :)

Jag längtar tills på fredag.. Då SKA jag städa och tvätta.. Tvättkorgen är överfull.. Plus att jag ska byta sängkläder.. Och tvätta golven för här e sunkigt nu.. Usch.. Och så ska jag köpa blommor i morgon med, till köksfönstret (A) Men vi får väl se.. Kanske blir mer (A) Man vet ju aldrig.. Höhö..

Ne nu orkar jag inte skriva mer.. Skriver mer i morgon när jag har varit hos arbetsteraputen..

Eller kanske senare under grey's ;) vem vet vem vet..

Av Alexandra Ekdal - 16 mars 2011 10:17

Idag e det verkligen vårväder ute :D och det firar jag med att dra till Fia och tjöta lite med henne :D Så tvätten och städningen få vänta tills på fredag ;) Moahaha.. Har ätit frukost och gjort mig klar. Så nu ska jag leta reda på ett par solglasögon för mina D&G solisar ligger hemma hos mamma.. Smart, väldigt smart!! Jaja.. Vi hörs sen.. Puss på er :D Och passa på att njut av vårvädret, man vet aldrig hur länge det håller i sig :D

DH

Av Alexandra Ekdal - 15 mars 2011 21:44

Nu har äntligen Desperate Housewives börjat.. eller hållt på i ca 45 minuter. Så det blir bara ett kort inlägg nu.. Bara älskar att det har börjat.. I morgon börjar Grey's anatomy..

Efter DH blir det sängen.

Så natti natti alla läsare <3

Av Alexandra Ekdal - 15 mars 2011 18:02

Nu är jag hemma igen efter en sväng på staden med Linnea =) Hittade inget särskilt.. Men det va trevligt med bara lite sällskap =)

Sen vid 4 hämtade jag dom små aporna på dagis och fritids och gick hem.. Så kollade vi på Bambi, har kommit på det att Disney filmerna är läskiga egentligen, om man tänker efter. Kanske inte för lite äldre men tänk dom som e 4-5 år och sitter och kollar på när hela skogen i Bambi brinner ner och Bambis mamma blir skjuten.. Jaja, dom lär sig att det bara är på låstas ändå =)

Nu sitter jag iaf och kollat på Pippi, dom små sprang ut och lekte.. Inte för att dom får leka så länge men aja.. Lite gör la ingenting..

Ne om man skulle göra nån nytta kanske? Packa ner allt, för idag bär det tillbaka till Älvsered och älsklingen <3

Av Alexandra Ekdal - 15 mars 2011 12:25

Hej hopp alla glada läsare :D Idag är det fiiiint väder :D Och jag hoppas det inte är för kallt ute :P
Ska till stan om en stund och träffa Nea.. Ska bli mysigt .. Ska luncha och tjöta skit och gå i affärer :) Sen blir det att hämta odm små på dagis och fritids, sen i kväll ska jag hem till Älvsered..
Och i kväll börjar ÄNTLIGEN Desperate Housewives :D:D:D:D:D Sååååååå jävla gött :D och i morgon börjar Grey's Anatomy <3

Nu ska jag göra mig klar och kolla klart på Desperate Housewives..
Talk to you later :)

Av Alexandra Ekdal - 15 mars 2011 00:53

Nu har jag kollat på två avsnitt av Private Practice.. Den va hyfsat bra.. Händer dock inte lika mkt som i Grey's.. Jag vill ha ganska mkt spänning i nästan varje avsnitt, men denna börja lugnt, så nu får vi väl se om det börjar hända lite mer..
Nu ska jag i alla fall sova.. Om ett x antal timmar ska jag träffa Nea och umgås och snacka skit med henne =)

 

Men nu, några timmars sömn. God natt gott folk <3

Av Alexandra Ekdal - 14 mars 2011 22:00

Ne nu ska jag se vart jag ska sova någonstans och gå och lägga mig och kolla på Private Practis och se om det är nått att ha =) Man kan ju alltid hoppas för det är ju skaparna av Grey's Anatomy som har gjort den serien oxå.. Så bara hoppas på det bästa och se om de e nått att ha..
Gör la ett inlägg sen och skriver om det e bra eller inte.. Tänker iaf inte sitta och kolla på Big Brother , där folk blir psykist störda dag efter dag..


Pease and Love <3

Ovido - Quiz & Flashcards