Alexandra Ekdal

Alla inlägg under mars 2011

Av Alexandra Ekdal - 7 mars 2011 18:22

Jag och Wilma har Disney Maraton.. Vi har kollat på Aladdin, Aristocats och nu kollar vi på Skönheten och Odjuret :) Man får ju ta hand om den lilla prikigkorven när mamma jobbar.. Btw man borde höra nått från mamma snart.. Hmm.. Jaja.. Hon överlever nog ;)

  

Hon har inte värst mycket prickar för att ha vattenkoppor men dom finns..

Innan skulle jag måla med Wilma, blev bättre än sist ;)

  

Satt och fundera innan om hur jag ska göra med mina orkidéer.. Och kom fram till att dom får nog bo kvar hos mamma.. Jag får helt enkelt köpa nya till lägenheten. Mina blommor har blommat om massa gånger, mammas blommar nästan aldrig om men vi kom fram till att mamma flyttar nog sina alldeles för mkt. Sätter dom i olika fönster hela tiden. Mina har stått i samma fönster sen jag köpte dom.. Och dom blommar så fint :) Så dom får bo kvar här hemma hos mamma :) Den gröna jag har den va jag tvungen att klippa av stenglan på men det har kommit en ny ;) Här kommer en bild..

  

Den e sååå vacker ^^, Är helt chockad att det kom upp en ny.. Det trodde jag aldrig det skulle göra..

Här kommer en bild på min vit/rosa där det oxå kommer nya blommor.. På toppen kommer det massa knoppar ^^,

  

 

Jag bara ÄLSKAR mina fina orkidéer <3

 

En uppdatering om operationen. Går fortfarande med gips. Har tagit bort plåstret från höften och om läkarna hade fått se det så hade dom sagt att det har blivit jättefint, men det tycker inte jag.. För jag tycker det ser förjävligt ut.. Så här kommer en bild på hur det ser ut..

Hoppas verkligen "prickarna" runt om försvinner annars vet jag inte riktigt vad jag gör.. Tycker inte alls det är fint :(


Men nu ska jag fixa kvällsmat till dom små fisarna så får vi se vad som händer sen. Mamma kommer ju hem snart med =)
Hörs kanske senare =) Puss på er :)
  

Av Alexandra Ekdal - 7 mars 2011 16:20

Jag har blivit helt tokig.. Jag vill ha ett djur men tror det är för att jag e ensam hela dagarna.. Men dom katterna jag vill ha kostar mellan 4000-9000 och det är liiiite för dyrt för en katt tycker jag.. Jag och Bobby har ju iaf samma smak när det gäller katter.. Vi vill ha:

RAGDOLL

 

   

PERSER "SPRINGA IN I VÄGGEN KATT"

 

   

BIRMA

 

   

Och jag kan tänka mig en BENGAL katt.. en liten leopadkisse ^^,  

 

Nu sitter jag och Wilma och kollar på Aristocats =)

Hörs senare :)

Av Alexandra Ekdal - 6 mars 2011 17:48

Som dom flesta vet är det söndag.. En dag som man enligt vissa inte göra ett skit på... Och det är precis det jag har gjort idag.. Inte ett skit..

 

Vaknade vid 9 (och det börjar ta ut sin rätt) och gick upp nästan med en gång.. Klädde på mig, myste lite i soffan.. Käka frukost, gjorde mig helt klar. Sen åkte vi till Getås.. Där Bobby tog fram 240in och började greja med den.. Och jag va inne , trots det fina vädret men det blåste så in utav helvete kallt ute så kunde fan inte vara ute för länge >< Kollade lite på Vasaloppet, sen va det 5-milen för herrar, Sverige suger BTW ;) Så min dag har inte varit så värst rolig.. Men den har varit slapp ;)

 

Till middag idag blev det fläskfile gryta med ris.. Mycket gott..

Det man behöver är fläskfile, bacon, visp/matlagningsgrädde (beror på vad man vill ha), svamp av nått slag, kinesisk soja, svartpeppar och smör att steka i.. Så skivar man fläskfilen och steker den (ett tips är att krydda när man steker den, blir väldigt neutralsmak annars) sen lägger man filen i en gryta, hackar bacon och steker den och lägger i det i grytan med fläskfilen. Sen häller man på så mkt grädde man vill ha (det blir ju såsen) I med svampen och sen smakar av med soja och svartpeppar...

 

Sjukt gott va det. Men som sagt, man måste krydda köttet när man steker det, blir för neutral smak, inte så vidare gott.. Men i helhet så va det MKT gott.. Kom på det nu  med att den är väldigt barnvänlig, inte massa kryddor och grönsaker som barn inte brukar gilla ;)

 

Harrejössös. Har ju en massa att berätta känns det som.. Innan när jag kolla på klockan ja då va klockan ca halv 6 och det va fortfarande ljust ute :D Hur glad blir man inte då??? :D:D:D:D VÅREN E PÅ GÅNG :D

För den delen så e klockan 6 nu och det är fortfarande inte mörkt ;)


I morgon ska jag hem till Varberg. Ska ta hand om prikigkorven medans mamma jobbar =) För mamma blev så förtvivlad och visste inte riktigt hur hon skulle göra på torsdag för jag sa att syrran skulle ta dom små. Men när mamma upptäckte att hon skulle jobba 8-16 så blev hon som sagt förtvivlad.. Men då sa jag det till henne att "Är man född till att vara storasyster så är man. Och då får man ställa upp." Eller nått sånt skrev jag.. Och då fick jag svaret "Så sant så sant" För hon trodde inte att jag ville ta dom båda dagarna. Men bara för att jag är bäst och världens snällaste storasyster så gör jag det ^^,


Nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar säkert inte läsa mer.. Plus att jag har huvudvärk. Så vi hörs helt enkelt i morgon :)

 

Skulle ju berättat om en film vi såg igår. Men det får jag ta i morgon. Puss på er =)

Av Alexandra Ekdal - 5 mars 2011 17:34

Sitter och kollar på Grey's Anatomy bara för att jag kan ;) Moahaha..
Det jag vill komma fram till är att om det finns så bra läkare någonstans i världen som seriöst står i först 10 timmar utan att göra ett jävla skit och sen bestämer man sig för att genomföra operationen nån dag efter som tar 26 timmar.. Och ja, jag vet att det som vissas på Grey's bara är fejk men det måste ju finnas någon läkare i världen som har gjort det. Jaja vad vet jag..
Nu ska jag fortsätta kolla på Grey's tills sötnosen kommer hem..
Tjing på er =)

Av Alexandra Ekdal - 5 mars 2011 15:04

Fan va jag känner mig duktig..

Dagen började med att jag gick upp vid halv 10 ca.. Vid 10 åkte älsklingen till jobbet och skulle fixa nått.. Så tänkte jag "Jaha, och va fan ska jag göra idag då?" Tänker liksom inte sitta hemma hela dan idag med.. Så jag messa syrran och fråga om hon skulle med till Fynda i Falkenberg och det ville hon :D Så jag hoppa in i duschen och gjorde mig i ordning och sen åkte jag och hämta henne.. Sen bar det av =)

När vi väl kommer fram så går vi runt och tittar lite. Hittade ett par "convers" fast utan conversmärket som kostade 159, rosa så klart. Ångrar att jag inte köpte dom :/ Hittade  2 näspiercingar och 1 navelpiercing ;) En sån som jag alltid ha velat ha, en lime-grön med en tärning ;) As nice ^^, Sen tvingade syrran mig att köpa godis (A) haha. Eller kanske inte riktigt. Sen köpte vi hamburgare på MC, för vi va så sjukt hungriga..
Sen lämnade jag av henne hemma i Köinge och åkte hem, så tänkte jag då är säkert Bobby hemma. Men ingen Bobby.. Så på med hög städmusik och börja städa. Har dammat HELA lägenheten och dammsugit och diskat.. Så jag känner mig sååå sjukt jävla duktig nu =D Synd bara att det bara tar 2 dagar innan här e dammigt och smutisigt igen :( Men nu kan man iaf gå barfota inne ^^, Det va på gränsen att man va tvungen att ha skor inne och DÅ är det fan illa.. Men nu är här städat.. och nu ska jag gå och slänga lite skräp. Min Amarylis har fått tacka för sig med. Så den ligger nu mera i soppåsen..

Så nu ska jag gå ner och slänga skräp sen får vi se vad som händer ^^,


Hörs senare. Puss på er<3

Av Alexandra Ekdal - 4 mars 2011 14:38

Inte nog med att jag har ide torka på vad vi ska äta för mat, utan även vad jag vill ha för musik?????

HAR NI NÅGRA BRA MUSIK TIPS SÅ SKRIV DET I EN KOMMENTAR ELLER VAD SOM HELST!!!!!

Går igenom dom flesta spellistorna på Spotify men hittar inget nytt och bra.


Av Alexandra Ekdal - 4 mars 2011 11:33

Urk orkar inte göra nånting. Vaknade vid 10 och det lät som en jävla kråka eller nått kraffsa på fönsterbrädan eller nått..

Har startat en maskin tvätt och ätit frukost. Men nu måste nånting göras här hemma. Typ diskas, vika tvätt och kanske dammsugas av lite.. Får se vad man hinner med innan Bobby kommer hem..


Börjar nog fan bli förkyld med, nyser typ hela tiden.. Det är as jobbigt..

 

Ne nu kan jag inte sitta här mer, får göra nån nytta..

Av Alexandra Ekdal - 3 mars 2011 21:03

Hahahahahahahahahahaha.. Jag och Bobby har kollat på Sveriges Värsta Bilförare xD Fy fan.. Dom e ju totalt galna.. T.ex dom körde bilskrotsrally, den som körde sämst låg nog 2 varv efter den som ledde. Och kurvan innan mål så lägger han sig på sidan xD så av 5 tror jag dom är så va det 1 som kom i mål och DET är PINSAMT!!

Och när dom skulle köra hinderbanan med vattentanken på taket så han som heter nått på G, Gabol, Gabbe, aja, när han satt och skrek som en tjej och vi knäcker oss totalt. Fy fan va kul det va xD hahahahah...

 

Nu kollar vi på Lyxfällan, och man blir arg bara av att kolla på det..

 

Hörs i morgon.
Puss på er <3

Ovido - Quiz & Flashcards