Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Alexandra Ekdal - 25 mars 2011 20:04

Så då va middagen intagen och det blev hemmapizza.. Supergott.. Och nu e man sjukt jävla mätt.. Och sitter och kollar på 101 sätt att åka ur en gameshow =)

Sen blir det nog en film eller nått.. Vi får väl se :)


Vi hörs senare :)

Av Alexandra Ekdal - 25 mars 2011 15:08

Satt precis och kolla lite på CDON samtidigt som jag kollar på avsnitt 2 av morden i sandhamn, men det är ju inte kul längre, vet vem mördare e och nu ska dom bara få tag i han med sen e det ju över.. Jaja.. men iaf.. Satt och kolla på cdon och för några dagar sen så såg jag en reklam om att dom ska släppa Skilda Världar på dvd och kom på att, fan den MÅSTE man ju nästan ha.. Den va ju sjukt bra den serien.. Samma med 3 kronor ;) Och någon hade skrivit på CDON att vita lögner skulle komma ut med, och Varbergare som man är så måste man ju bara ha Varbergs-serien Vita Lögner ;)

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, det får vänta några månader tills ekonomin är på fötter igen.. Inte för att dom va så farligt dyra men ändå.. Allting kostar..

 

Hmm sitter och funderar på vad vi ska äta idag. Om vi ska äta potatisgratäng med fläskytterfile och pepparsås eller hemma pizza.. Hmm.. Får la se när gubben kommer hem..

Dags att pysa..

See ya <3

Av Alexandra Ekdal - 25 mars 2011 13:53

Bara för att jag e ensam hemma och inte orkar göra någonting så sätter jag mig och kollar på Morden i Sandhamn.. mest för att jag e hemma själv och väldigt depprimerad av att inte få några pengar på läääääänge..


Talk to you later <3

Av Alexandra Ekdal - 25 mars 2011 12:57

Idag är det våffeldagen. Men tyvärr får jag inga våfflor för vi har inget våffeljärn :( Men jag ska nog överleva..

Det är även den 25 vilket betyder att det är dags att betala räkningar :( Inget vidare kul när man inte har någon inkomst och inte får 1 enda jävla krona denna månaden :( jaja får la sätta igång med det nu med en gång innan jag faktiskt glömmer av det :(

Kan dock hoppas på att pengarna från A-kassan har kommit, men tror knappast det..


Jaja dags att betala räkningar..
Talk to you later <3

Ovido - Quiz & Flashcards