Alexandra Ekdal

Alla inlägg under juli 2011

Av Alexandra Ekdal - 9 juli 2011 22:04

& dunder, magiska under?

Hmm ne, tror inte det faktiskt.. Men här blixtrar och åskar och regnar lite till på det..

Strömen gick innan oxå, och är så länge så vågar jag inte sätta i datan, för den skulle jag vilja ha kvar ett tag till..

Sitter och kikar runt lite på panduro, det är ju min nya hobby, för i år iaf =) Hoppas snart jag kan sätta i datan igen för det börjar bli liiiite så tråkigt att sitta här när det är typ tyst xD


Men kommer ni ihåg att jag skulle visa er hur syrrans student paket blev? För er som inte har läst det så har jag lovat att jag ska ta kort på hennes så kallade "Student collage" som jag har gjort.. Och här kommer lite bilder. Men efter studentent bilderna från henne och hennes baldejts bilder så kommer det lite bilder på mitt eget "rese collage" Här kommer dt =)
kanske slänger upp ett inlägg från mobilen sen för snart dör min data.. Men här kommer bilderna.


Men jag säger ändå god natt nu.. Så natt natt på er och sov så gott :)

                                               

Måste säga att jag e grymt nöjd :D

Av Alexandra Ekdal - 9 juli 2011 14:28

Jag e sjukt uttråkad nu.. Borde gå och slänga skärpet, meeeeeen det är ju inte kul :S


Vi har hade lite städmani innan vi åkte ut till Getås en sväng och hälsade på Bobbys föräldrar..

Så nu har alla mina boxar flyttat in i skåpet, och alla boxarna är ju inte hemma än ;) Några ligger i Varberg =D Dom nyaste inköpen ^^,

Gossip Girl 1-3 och Skilda Världar säs 1 =D


Vi ska snart åka ner till Ullared och handla lite. Idag blir det latemans mat, pommes och grillad kyckling. Och bea-sås till mig ;)


Ska nog ta och göra ett kort till min lillebror sen =) se om man lyckas :) han fyller ju 9 år på onsdag så ska ner och hälsa på dom =)) Saknar mina små troll.. Har inte träffat dom på JÄTTElänge..
Ska slå in paket till han oxå :D Men tyvärr kan jag inte säga va det är för mamma läser förmodligen min blogg ; ) Så det skulle vara lite för reskabelt ;) Fast hon vet nog de mesta :P Men inte allt =D Haha :)

Ska dra och göra nått? Hmm ja.: Tja så länge :)


Av Alexandra Ekdal - 9 juli 2011 10:15

God morgon bloggen =)
Nu har jag varit vaken i ca en timme fast legat i sängen tills nu ungefär ;) Gött som fan..
Mår sååå mycket bättre idag. Synd att man redan har ställt in "dejten" med Carro ikväll bara :/ Så nu vet jag inte riktigt va dagen kommer att erbjuda.. Känner inte direkt för att bara ligga i soffan och göra ingenting.. Visst här finns la massa att göra i lägenheten, men det är ju inte speciellt roligt :/
Så vi får la se vad som händer..


Hej så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 8 juli 2011 21:19

Sjukt mysko väder ute :S Det är precis som att det är strålande sol som försöker tränga igenom molnen =S Hel skumt..


Sen har jag en fundering till..

Sitter nämligen och funderar på om det är värt att skaffa Spotify premium?

Så man kan ha det på mobilen.. Det måste ju vara sjukt mycket smidigare än att behöva fixa låtar på annat sätt och sen flytta över dom till iphonen..

Det blir ju 99 kronor ytterligare i månaden, men frågan e liksom om det är värt det eller ej?
Någon som har det som tycker att det är värt dom pengarna?
Visst 99 kronor är egentligen inte mycket, men det är fortfarande pengar..


Ne nu ska jag hämta nått gott att smaska på..

Puss hej =)


Av Alexandra Ekdal - 8 juli 2011 19:35

Sjukt roligt att vara sjukt. Eller NEJ, det va ju inte det.. Eller sjuk och sjuk men asa-gobba-förkyld. Näsan rinner och huvudet dunkar, orkar inte göra nått. Har legat i soffan precis hela dagen, eller sen jag kom hem från jobbet klockan 13. Började 11 totalt meningslöst att åka dit över huvudtaget. Men jag åkt dit och försökte, det va huvudsaken.. Så nu har jag hela helgen på mig att vila upp mig.. Så tar vi nya tag nästa vecka..


På tal om allt och ingenting, har fått mitt nya modem från tre som skulle vara SÅÅÅÅ Snabbt, det är fan nästan segare än va det gammla va. Så fortsätter det sega sig så bytar jag tillbaka till det gammla modemet..


Nu har vi iaf ätit pizza och bara för att jag e så grymt godissugen och lite små sjuk så köpte jag glass (choklad så klart =) och punchrullar som det låter så fint, men dom kallas av någon anledning för dammsugare, och det tycker jag låter bra =D så för mig heter dom dammsugare.. Det köpte jag istället för att köpa godis, för börjar jag äta godis så e det nog fan kört sen. Va godis beroende förr, men nu har jag inte ätit det på snart 7 veckor! Duktiga mig ^^,  Måste ju berömma mig själv annars hade detta aldrig gått..


Tror inte det va så smart att träna som fan igår heller, kan nog ha varit det som utlöste förkylningen "på riktigt".. Tränade så hårt så jag nästan kräktes igår med ;) Så hårt har jag aldrig kört.. Men men, nu sitter man här och snorar..


Nu blir det lite mer tv och liggandes i soffan  och vänta på att pizzan ska smälta så man får plats med godsakerna sen ;)
Puss <3

Av Alexandra Ekdal - 7 juli 2011 20:15

Nu blir det film.. Är sjukt jävla trött. Vi ska kolla på Transformers, De besegrades hämnd.. 2 helt enkelt =) Blir nog en "tyck-synd-om-mig-glass" Börjar fan få ont i halsen igenom oxå.. Det suger..


Bytte lite färger här på bloggen oxå =) Tyckte det va dags =) Och tyckte det blev fiiint :)
Va tycker ni?

Nu ska jag kolla på filmen. Puss och god natt..

<3

Av Alexandra Ekdal - 7 juli 2011 18:29

Nu har man gått och blivit förkyld med för det tyckte jag passade "SÅ" bra just precis nu.. När jag har grejer planerat i helgen.. Jävla piss..

Jaja, va ska man göra åt saken? Börjar man nysa och fortsätter och nysa betyder det bara 1 sak, förkylning på G...

Bajs röv... säger jag bara..


Annars har dagen gått hyfsat fort ändå.. haft fullt upp hela dagen..

Så det har gått hyfsat fort.. Fast när man väl började nysa så va det fan nästan kört >< Usch..

Orkar inte.. Och jag gjorde nog inte saken bättre när jag fick för mig att gå ner och träna efter jobbet.. Körde så hårt att jag nästan kräktes ett tag xD Då kör man fan slut på sig själv. Men fan va bra det känns efteråt =D

Och nu har jag ätit och gjort matlåda till i morgon, färskpotatis och fiskbullar =D Bobby va så fräsch så han höll på att kräkas i min middag =O SVIN!!!

Men jag tycker det är gott =)

Snart blir det duschen och sen lägga sig på soffan, för jag orkar fan inte göra nått mer idag. Ska orka jobba i morgon med..

Dumt och bli ännu sjukare än va man redan är..


Ne nu ska jag hitta på  nått annat =)
Kanske kommer ett inlägg senare =)
Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 6 juli 2011 10:10

Nu e det dags att dra sig till jobbet =)
Sen efter jobbet ska jag ner till Varberg. Men det är bara för i kväll för i morgon ska jag jobba igen, plus att glassbilen kommer hit i morgon så ska jag köpa lite glass =) Hehehe =)

Så det kommer inte bli mycket bloggande nu dessa 2 dagarna men ska försöka få in nått inlägg =)

Hade mycket hellre varit ledig när det är så fint väder, men va ska man göra? Pengar växer tyvärr inte på träd..


Ne dags att dra =)

Puss på er :)

Ovido - Quiz & Flashcards