Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Alexandra Ekdal - 8 juli 2011 21:19

Sjukt mysko väder ute :S Det är precis som att det är strålande sol som försöker tränga igenom molnen =S Hel skumt..


Sen har jag en fundering till..

Sitter nämligen och funderar på om det är värt att skaffa Spotify premium?

Så man kan ha det på mobilen.. Det måste ju vara sjukt mycket smidigare än att behöva fixa låtar på annat sätt och sen flytta över dom till iphonen..

Det blir ju 99 kronor ytterligare i månaden, men frågan e liksom om det är värt det eller ej?
Någon som har det som tycker att det är värt dom pengarna?
Visst 99 kronor är egentligen inte mycket, men det är fortfarande pengar..


Ne nu ska jag hämta nått gott att smaska på..

Puss hej =)


Av Alexandra Ekdal - 8 juli 2011 19:35

Sjukt roligt att vara sjukt. Eller NEJ, det va ju inte det.. Eller sjuk och sjuk men asa-gobba-förkyld. Näsan rinner och huvudet dunkar, orkar inte göra nått. Har legat i soffan precis hela dagen, eller sen jag kom hem från jobbet klockan 13. Började 11 totalt meningslöst att åka dit över huvudtaget. Men jag åkt dit och försökte, det va huvudsaken.. Så nu har jag hela helgen på mig att vila upp mig.. Så tar vi nya tag nästa vecka..


På tal om allt och ingenting, har fått mitt nya modem från tre som skulle vara SÅÅÅÅ Snabbt, det är fan nästan segare än va det gammla va. Så fortsätter det sega sig så bytar jag tillbaka till det gammla modemet..


Nu har vi iaf ätit pizza och bara för att jag e så grymt godissugen och lite små sjuk så köpte jag glass (choklad så klart =) och punchrullar som det låter så fint, men dom kallas av någon anledning för dammsugare, och det tycker jag låter bra =D så för mig heter dom dammsugare.. Det köpte jag istället för att köpa godis, för börjar jag äta godis så e det nog fan kört sen. Va godis beroende förr, men nu har jag inte ätit det på snart 7 veckor! Duktiga mig ^^,  Måste ju berömma mig själv annars hade detta aldrig gått..


Tror inte det va så smart att träna som fan igår heller, kan nog ha varit det som utlöste förkylningen "på riktigt".. Tränade så hårt så jag nästan kräktes igår med ;) Så hårt har jag aldrig kört.. Men men, nu sitter man här och snorar..


Nu blir det lite mer tv och liggandes i soffan  och vänta på att pizzan ska smälta så man får plats med godsakerna sen ;)
Puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards