Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Alexandra Ekdal - 20 juli 2011 23:34

Tackar Stefan, Sofie, Fia och Junior för en mycket trevlig kväll med sjukt mycket skratt, så nu lever man väl snart en hel evighet ;)

Alltid trevligt att bara sitta och tjöta, och dricka, fast jag va ju nykter för jag har inte det som alla andra har, va e det dom kallar det??

Hmm.. Just det SEMESTER :O

Vet dock inte va det betyder ;) Så det blir la bra ändå :P


Tog massa "fina" kort i kväll, som kommer upp i morgon.. För som sagt, jag ska ju jobba i morgon..

Så god natt på er och sov så gott!!!


Puss och Kram ses på stan <3

Av Alexandra Ekdal - 20 juli 2011 13:08

Fixat lite på bloggen nu =)
En ny header fick det bli, det är inte så lätt att göra nått än att byta header och färg ;) Så det fick bli en ny header..


Och Btw... jag har grejat som bara den med Attans Racings hemsida så nu tycker jag att ni ska ta er in där och ta en kik och lämna en rad i gästboken =)

http://www.attansracing.se  Gå nu in och kolla ;)

Av Alexandra Ekdal - 20 juli 2011 10:50

Idag är det fint väder, eller hyfsat..

Vaknade i morse och va sjukt kissnödig, ville verkligen inte gå upp.. Meeeen hade inte så mycket val.. Sen gick jag och la mig igen.. Så mysmorgon i sängen.. Gick upp vid 10 och gjorde mig i ordning. Käkade världens onyttigaste frukost, och när jag väl värmde den så kom jag på att jag skulle ju kunnat ha det till lunch i morgon, men så jävla långt tänkte jag inte..


I kväll ska vi grilla hos Stefan och Sofie, men först måste jag ner till Ullared och handla..


Just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill innan jag ska dra mig neråt ullared.. Jenny (bebisen i O.T.H) Är sååååå grymt sööt :)


Pusshaj

Ovido - Quiz & Flashcards