Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Alexandra Ekdal - 25 juli 2011 21:34

Nu e jag hemma, efter en sen kväll på jobbet, med SJUKT mycket folk..

Dagen har för övrigt gått väldigt fort, och vi har som sagt haft brutlat mycket folk..
Satt i kassan mellan 16 och stängning. Vissa kunder tror nog att man har nån slagt röntgen syn xD För dom håller upp påsen (med grejer dom köpt i andra butiker) och tror att man ska se rätt igenom den :S Jaja, tror dom att vi är robotar så får dom väl tro det. Men ibland känns det verkligen som att man är det :(


Imorgon e jag ledig och då ska här bli sååååååå fint :)
Ska städa som bara den.. Och det ska jag göra så fort som möjligt, och jag hoppas det blir lite halvdant väder så man kan sitta och glo lite O.T.H ;)
Bobby och hans familj ska ut och fiska så får la se om det blir fisk till middag nåndag ;) God fisk, typ torsk eller rödspätta =)

Hade varit sjukt gott =)

Nu sitter jag och kollar på Criminal Minds och äter vindruvor och längtar faktiskt till Tomelilla =)


Fick för mig på jobbet att jag skulle tatuera mig nere i Tomelilla, men tror jag hoppar det, annars får man nog åka in till Ystad, iofs är det typ bara 20 bilfärd så det är ju inte så långt ;) Men vill inte åka själv :/ Vi får se..

Men hade varit sjutk nice asså =)


Ne nu ska jag dra mig =)

God natt sov gott alla söta läsare :)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 25 juli 2011 09:40

Hejsan.. Pigg och glad än så länge :) Gladare blir man när man vet att det är sista sena dagen på ca 3 veckor, och gladare än det blir man när man vet att man ska jobba en vecka till och sen va ledig en hel vecka :) Med massa folkrace och trevligt folk ;) Hoppas på bättre väder än detta jävla höstvädret :(


Snart är det iallafall dags att åka och jobba. men ska göra klart lunchen först, bbq kyckling och pepparsås blir det och till det blir det tomatsallad.. kanske ska göra majssallad oxå? Ja det får det nog bli =)
Vilket resulterar i att jag måste dra :)

Ha en toppen dag alla :)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards