Alexandra Ekdal

Alla inlägg under juli 2011

TV

Av Alexandra Ekdal - 14 juli 2011 14:54

DÅLIG MOTTAGNING . SE :O


Kommer bli dum i huvudet snart... Står titt som tätt "Ingen Signal"

Så i kväll blir det en dejt med mina serier, närmar bestämt One Tree Hill =)


Men nu ska jag hänga tvätt och sen ska jag dammsuga =)

Av Alexandra Ekdal - 14 juli 2011 12:57

Som fans helvetes jävlar ><'


Slog i naglen i väggen... Så den sprack :'( Jävla bajs, men den sitter kvar...


Dagen började bra :) Sov till halv 11 =D Hur gött som helst.. Sen gick jag upp och blev  jätteglad, för när jag ställde mig på vågen visade -0,6 =D Då blev jag ännu mer peppad till att gå upp och det gjorde jag..Så jag åt frukost och sen började jag tvätt och nuuuu städar jag lilla lägenheten oxå.. MEn så slog jag naglen så jag va tvungen att sätta mig här och lacka den som en galning..
Men nu ska jag fortsätta städa.. Tjingeling :)

Av Alexandra Ekdal - 13 juli 2011 23:00

; )
Nu blev ni allt nyfikna va ;) Hahah..

Men det kommer bara ett litet kort inlägg ;)


Gårdagen bestod av det mesta och lite mindre ;)
Jobbade först hela dagen.. Sen gick jag ner och tränade för jag e ju sååå duktigt (tycker jag =) Sen åkte jag hem till Bobbys föräldrar där vi åt middag.. Sen åkte vi till Fia och Junior för vi skulle hämta en 240 där.. Så fick vi hallon och blåbärspaj med vaniljsås, (jag vet, där åt man upp alla kalorier igen ><) Men men, man lever bara en gång :)

Sen hem till Getås, hämta bilen och sen åka hem.. Då va klockan ca 9 när vi va hemma,, så skulle jag ställa mig och diska bergaet av disk som vi hade. Sen duscha, slå in paket, och kolla datan lite snabbt.. Så det slutade med att jag inte somnade innan vid 11 och skulle upp och jobba klockan 7 idag..


Idag började dagen med jobb 7-15,30.. Och så fyllde ju världens bästaste lillebror 9 år.. Helt sjukt att det redan har gått 9 år.. Och lillbebisen e 5.. Tiden går alldeles för fort.. Så efter jobbet åkte jag hem och hämtade Bobby, sen åkte vi ner till Varberg på kalas förstås =) Men först in en sväng på systemet där vi hade en äcklig gubbe bakom oss som gnällde på att man blandade för mycket, och att det va lättare att bara köpa 1 sort, idiot säger jag bara.. Sen åkte vi till hajen och handlade så jag skulle slippa det åka till Svenljunga i morgon och handla.. Ellen kommer hit på fredag så ska vi ha lite tjej kväll. För Bobby åker till Vimmerby nämligen =)

Så får passa på ;)
Och nu i kväll har vi kollar på House Of Wax =) Med Chad Michael Murry och Paris Hilton... Den e sjukt bra =) Och snygg skådespelare tackar man ju inte nej till =)


Snart blir det sängen..

Insåg precis att det inte blev så kort ändå ;)

Men nu ska jag dra. Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 11 juli 2011 22:00

Ja det borde jag göra.. Tänkte slängt in ett inlägg i morse men allting krånglade fan hela morgonen.. Så jag la ner den tanken väldigt snabbt..

Men dagen i sig har gått sjukt fort.. Förstår knappt vart den har tagit vägen.. Men veckans sena dag e nu över..

Och i morgon ska jag jobba 7-16 och sen ska jag träna.. Ta det liite lugnt så inte förkylningen kommer tillbaka.. Men lugnare och kanske längre ;)


Men nu ska jag stänga av och göra mig klar för sängen.. Så god natt och sov så gott =) <3

Av Alexandra Ekdal - 10 juli 2011 21:59

Nu börjar jag bli trött.. Ska snart sova.. En annan ska ju jobba i morgon :) Gött samtidigt för hade jag haft semester så hade jag velat ha någonting planerat i stort sett hela tiden. Det räcker att sitta hemma 2 ½ - 3 månader på vintern..


Sitter och kollar på Figthinh med Channing Tatum.

Det är en sak jag inte förstår, och det är hur folk kan boxas och sånt "för skoj skull" om man säger så.. Det är för mig en gåta..


Men nu ska jag strax sova.. Kolla klart på filmen först..
Puss och god natt folket.. <3

Av Alexandra Ekdal - 10 juli 2011 20:08

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
te smått uttråkad.. Vete fan va jag vill göra, vet va jag borde göra, vet att jag inte vill göra det jag borde göra...... Så vad ska man göra????


Och det går bara massa skit på tvn med >.< What to do, what to do??

zzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZzz

Och klockan är inte så mkt så man kan gå och lägga sig..
Skulle kunna slå in lillebrors paket, men det är inte kul heller..


Bläääääääääääääääää...

Funderar lite på vad man ska göra på lördag när sambon är i Vimmerby.. Och jag e hemma HELT själv..


Jaja, ska dra nu.. Pussssssssssssshaej

Av Alexandra Ekdal - 10 juli 2011 18:11

Nu kollar vi på What Happens In Vegas =)
Har suttit och kollat resor ett bra tag nu..

Hittar massa, men det är inte direkt billigt.. Hittat några billiga resor till Gran Canaria, men vi får la se.. Det är ju tyvärr inte aktuellt innan nästa år isf :/ Hade velat åka nu i höst, meeeen, det får vänt..


Nu blir det film..

Dagens middag blev grillad korv och bröd.. Gott och enkelt ;)

Av Alexandra Ekdal - 10 juli 2011 09:47

Hej alla glada :D

Idag är det söndag och helgen är snart slut.. Men de flesta har väl semester, va det nu är för nått? ;)

Jaja, jobba e kul det oxå xD

Nu har jag kommit upp och ätit frukost. Idag lyxade jag till det med rostat bröd med jordgubbssylt och ost ^^, sjukt gott =)


Vet inte om det bara är här det har åskat och blixtrat som fan i natt.. Helt sjukt. Det blixrtra 5 hundradelar efter åt small det till som fan och sen hellregn på det och sen lugnt í några minuter och sen samma sak igen.. Helt galet va det har åskat och hållt på..


Annars har jag sovit rätt gött :D
Men nu ska jag dra och göra mig i ordning, ska till Bobbys bror sen och fika, (jag vet, idag fuskar jag med min diet, BIG TIME) Men det får vi ta igen nästa vecka ; ) Då är det bara på det igen :)


Hörs senare :) Puss så länge :)

Ovido - Quiz & Flashcards