Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 30 juli 2011

Av Alexandra Ekdal - 30 juli 2011 22:11

Nu har vi sett black swan..

Jag ger den 3½    Medans Bobby ger den massa minus..

Detta handlar den om :

 Portman gör sitt livs rollprestation som  Nina – en förbluffande begåvad, men farligt labil, ballerina på väg att nå stjärnstatus. Pressad till bristningsgränsen av sin pådrivande konstnärliga ledare (Vincent Cassel) samt av hotet från en förförisk rival (Mila Kunis), börjar Nina förlora sitt redan klena grepp om verkligheten. Allteftersom pressen ökar tappar Nina kontrollen över sin förtärande besatthet och hon slungas in i en mardröm som inte bara hotar hennes förstånd, utan även hennes liv.


Den hade sina svagheter, men annars va den sjukt bra.. Man kan säga att hon lever sig in i rollen som The Swan :)

Men se den, för den e verkligen sevärd =) Men, om ni inte gillar v a ska man säga, det över naturliga, vilket bara är en grej egentligen så tycker man inte om den, för det är det som e lite mysko..
Och det roliga va att det va en på jobbet som sa att den skulle vara jättekonstig, men själva handligen e inte konstig (Med tanke på att jag fatta den ;) utan det är lite konstiga grejer som händer i filmen, det över naturliga som jag säger ;)

Men nu ska jag snart gå och lägga mig för jag e grymt trött nu.. Och ska fortfarande jobba 3 dagar till.
I morgon ska jag iofs vara på lek och då hoppas jag verkligen att tiden går fort..


Men ni får sova så gott så hörs vi i morgon :)
Puss & Kram

Sweet dreams


Av Alexandra Ekdal - 30 juli 2011 19:14

Helt slut efter en seeeg dag på jobbet :/ Har inte varit allt för mycket att göra kan jag ju inte påstå.. Men det har ju varit fint väder så varför gå på gekås då?? Ne precis, så dom passade väl på att ligga på stranden och götta sig =)

Igår kväll var jag, Sofie och hennes barn nere i Varberg och lyssnade på Takida och Europe.. Vi lyssnade på The Pusher eller va dom hette med.. Förband till Takida..
Takida va helt klart, nu lyssnade vi inte så länge på Europe dels för att vi hade dom små med oss och dels för att jag skulle upp och jobba idag.. Vilket va liiiiite tråkigt faktiskt.. Hade gärna stannat kvar, men dom slutade tydligen itne spela innan 23 så det va nästan tur att vi inte stannade kvar..

Sen åkte vi hem och va hemma kvart över 11 ca.. Så jag va hemma halv 12.. Så det va bara till att gå och lägga sig med en gång..

Men det va fortfarande sjukt segt att gå upp i morse =)


Till middag idag blev det grillat med pommes, beasås och massa goda tillbehör ;)


Ne nu ska jag sätta i en film och lägga mig i soffan :)

Ovido - Quiz & Flashcards