Alexandra Ekdal

Alla inlägg under augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 22 augusti 2011 07:42

Nu e vi uppe och är färdiga för dagis/skolan och halmstad ;) stressade som fan för att mammas klocka går typ 5 minuter för fort.. Så när jag kollade på klockan va den tjugo i åtta och när jag e klar så kollade jag på mobilen så då va den tjugo i åtta.. Suck nu måste jag dra..

Av Alexandra Ekdal - 21 augusti 2011 21:33

Nu e här lugnt och skönt.

Och jag upptäckte att jag inte hade fått ur allt balsam ur hövvet, så det va bara te att skölja igenom det igen.. Så nu ska la allt vara ursköljt =)


Och jag sitter och kollar på One Tree Hill i soffan helt för mig själv.. Ska snart sova.. Men det är sånt jävla 50 tals avsnitt och det är as tråkigt..

Första One Tree Hill avsnittet som e riktigt tråkigt.. hoppas det är över snart så jag kan se ett vanligt avsnitt innan jag går och lägger mig..


Måste borsta håret med innan jag ska nana så man inte ser ut som ett troll i morgon innan jag ska till Tilda :)


En sak som verkar vara sjukt inne nu med är GBP-operationer, visst ni som gör dom kanske verkligen behöver det, men seriöst tycker alla verkar blogga om det..


Jaja, nu ska jag snart nana kudden..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 21 augusti 2011 20:31

Hej bloggen.

Idag har jag jobbat hela dagen.. 6-15 och vi har inte varit allt för många kan jag ju inte påstå..

Efter jobbet åkte jag ner till Varberg, där jag ska spendera min vecka..
Ska passa dom små skruttarna i veckan medans mamma är på kurs i Malmö, deras far jobbar ju där nere med, så då får den bästaste systern ställa upp och passa dom :)
Så jag ska få känna på hur det är att vara mamma för en veckas tid xD

Kanske blir totalt avskräckt och aldrig tänker skaffa barn, vem vet?

Ne det tror jag inte :) Blir kanske inte samma sak som att passa sina småsyskon, förhoppningsvis ;)


Nu sitter vi och myser i soffan.. Kollade precis på Cartoon Network, och den rosa hunden Courage (stavning vete fan) som gick när jag va liten, alltså på 90 talet ;) Men sjukt roligt va det då iaf ;)


Ne nu ska jag göra mig klar och sen ska jag se till så dom små kommer i säng.. För det börjar bli dags för det nu..


I morgon bär det av till halmstad och ska fixa håret hos Tilda =)

Ne nu ska jag dra mig..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 20 augusti 2011 21:51

Jag måste bara tacka alla som hjälpte till på tävlingen idag ute på Anneberg, utan alla funktionärer så hade vi aldrig kunnat ha en tävling.

Och det flöt ju på så himla bra oxå :)


Och jag borde egentligen gå och lägga mig, men jag e inte jättetrött och det kommer ta ännu längre tid när jag vet att chansen att Bobby kommer hem är 50/50...

Men men. Den kommande kommer förhoppningsvis gå fort så jag kan komma hem till min älskling <3.

Hatar att vara hemma själv.. På dagarna e det en sak, men kvällarna en helt annat.. Speciellt när jag vet att det finns mysko folk här ute på bygden..


ne nu ska jag stänga ner och packa det sista och göra mig klar för sängen..


PUss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 20 augusti 2011 20:48

Hej alla läsare..
Har inte hunnit / haft tillgång till datan idag.. Har varit på folkrace i varberg hela dagen och det va faktiskt en av de snabbaste tvälingarna jag har varit på.. Det har gått så smidigt med allting idag. Och jag e sjukt nöjd..


Dock gick det inte lika bra för Team Attans Racing för varken Anders eller Morgan va i final så.. Anders fick ihop 4 poäng.. Morgan ska jag vara helt ärligt att det kommer jag inte ihåg för jag har suttit i sekritariatet och har inte haft vidare koll alls.. För det händer så sjukt mycket annat som man måste hålla koll på så det blir att man inte tänker så mycket på vilka placeringar förarna får.. Men det blev ingen final för någon av dom iaf..

Vilket va lite synd..


Sen va jag hemma hos min älskade familj i varberg och satt och tjötade med dom en stund innan jag fick åka och ta hand om saaben (morfars 99:a ;) Och kolla på team attans racings nya "medlem" en äcklig 245.. Urk ;) Sån bilar gillar vi inte ;) Meeeen.. vi får la se :P Den kan bli en Pekka Power bil väldigt snart annars..


Ne hemma själv och då bli det popcorn (tror jag) och så klart One Tree Hill ;)
I morgon e det jobb som gäller 6-15.. Får la se om Bobby hittar hem i natt, men skulle nog inte tro det.. Så jag får inte se han innan nästa fredag :(

Dags att dra sig.. Hörs i morgon.

Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 19 augusti 2011 20:27

En pysslig-app till er som har iphone.. Laddade ner den i dag och jag tyckte det va en sjukt nice app.. Den heter

iLockScreen Maker , här e några av dom bilderna jag har gjort idag :)


        Den första är lätt min favvo ;)


Här kommer en bild från i onsdags när det spöregna som fan här.. Så bildades de en liten sjö utanför lägenheten.



Lite lagom att plaska ii ;)


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 19 augusti 2011 19:21

Hej Bloggen..
Har inte kunnat blogga innan nu för internet har krånglat som bara den idag och jag orkade inte ta det på mobilen för den va nästan död..


Men dagen har inte bjudit på så mycket faktiskt.. Vaknade vid 9. 20 ungefär och låg kvar en bra stund innan jag orkade ta mig upp ur sängen och fixa frukost och sätta mig i soffan ;) Och när jag inte orkar göra nått och soffan lockar mer än det mesta annat, så blev det så klart massa one tree hill avsnitt...

Men vid halv 12 trotsade jag regnet och begav mig neråt ullared för att handla.. Gick in på gekås för att köpa paket till lillsyrran som fyller 19 i morgon.. Den lilla skiten växer (och då menar jag så klart inte wilma ;) Utan ninis ;) Gjorde faktiskt ett eget kort oxå, men det kan jag ju inte lägga upp bilder på nu för hon har ju inte fått det än ;)

Sen handla jag lite mat och åkte hem och packade upp allting.. Låter som jag shoppade som aldrig förr men det gjorde jag inte ;) Blev inte alls vidare mycket faktiskt..


Sen tänket jag att jag måste ju göra nått för att få kolla på massa mer One Tree Hill, så jag tänkte så här, 1 avsnitt för varje "sysla" så jag diskade, torkade av i köket, vek tvätt, la in min tvätt och satte i gång en maskin tvätt.. Massa tvätt det blev där.. Så där "tjänade" jag 5 avsnitt ;)


Har ju börjat på säsong 6 oxå ;) redan kollat 1½ skiva ;) Och de två första avsnitten på skiva två va jättesorliga och jag satt som vanligt och stor grät till dom.. Men det va verkligen jättesorligt.. Och då får man faktiskt gråta lite.. Tur bara att ingen såg mig, fast å andra sidan så hade någon varit här så hade jag inte gråtit kan jag säga med en gång.. För jag kan inte gråta när folk är i närheten, inte när det gäller film.. Men tårögd kan jag bli, men inte så jag sitter och gråter...

Det hände för mycket på en och samma gång, t.ex med Brooke Davis, Q. Fields (kan itne stava till hans förnamn) Och lyckliga grejer med så klart mellan Lucas och Peyton ;)

Gaaah.. Bobby ska inte vara hemma i morgon kväll så gissa va jag ska göra? ;) Efter att jag har träffat min älskade saknade familj?
Just det, sitta och nörda One Tree Hill ;) Och det är klart jag ska ta med mig massa serier nu när jag ska till varberg, men jag tänket oxå att jag ska hinna träffa lite folk när jag ändå är där nere.. Det va alldeles för länge sen jag träffade vissa.. Bara hoppas dom har tid att träffa mig ^^,


Och jag ska ju passa mina små charmtroll oxå :)

Ne nu ska jag inte uppehålla er mer :) Ha en trevlig fredag kväll allihopa :)
Det regnar nu igen så alla vet ;)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 18 augusti 2011 22:06

Är väldigt nära..

Och jag e grymt trött..
Men dagen på jobbet har gått fort iaf.. Speciellt de sista timmarna.. Kan ju inte påstå att jag har gjort vidare mycket idag xD Men aja ;) JAg har varit där och gjort pyttelite iaf ;) Moahahah..


Och nu sitter vi och nördar One Tree Hill till och med Bobby tittar på det :)
Och ögonen tårade sig när man fick reda på att Angie, Brookes adoptivbarn kommer överleva sin operation :) Vilket är bra :) Och hon har börjat designa baby kläder oxå ;)

Ne nu ska jag inte uppehålla er mer..
Hörs i morgon.

Puss och Kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards