Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 19 augusti 2011 20:27

En pysslig-app till er som har iphone.. Laddade ner den i dag och jag tyckte det va en sjukt nice app.. Den heter

iLockScreen Maker , här e några av dom bilderna jag har gjort idag :)


        Den första är lätt min favvo ;)


Här kommer en bild från i onsdags när det spöregna som fan här.. Så bildades de en liten sjö utanför lägenheten.



Lite lagom att plaska ii ;)


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 19 augusti 2011 19:21

Hej Bloggen..
Har inte kunnat blogga innan nu för internet har krånglat som bara den idag och jag orkade inte ta det på mobilen för den va nästan död..


Men dagen har inte bjudit på så mycket faktiskt.. Vaknade vid 9. 20 ungefär och låg kvar en bra stund innan jag orkade ta mig upp ur sängen och fixa frukost och sätta mig i soffan ;) Och när jag inte orkar göra nått och soffan lockar mer än det mesta annat, så blev det så klart massa one tree hill avsnitt...

Men vid halv 12 trotsade jag regnet och begav mig neråt ullared för att handla.. Gick in på gekås för att köpa paket till lillsyrran som fyller 19 i morgon.. Den lilla skiten växer (och då menar jag så klart inte wilma ;) Utan ninis ;) Gjorde faktiskt ett eget kort oxå, men det kan jag ju inte lägga upp bilder på nu för hon har ju inte fått det än ;)

Sen handla jag lite mat och åkte hem och packade upp allting.. Låter som jag shoppade som aldrig förr men det gjorde jag inte ;) Blev inte alls vidare mycket faktiskt..


Sen tänket jag att jag måste ju göra nått för att få kolla på massa mer One Tree Hill, så jag tänkte så här, 1 avsnitt för varje "sysla" så jag diskade, torkade av i köket, vek tvätt, la in min tvätt och satte i gång en maskin tvätt.. Massa tvätt det blev där.. Så där "tjänade" jag 5 avsnitt ;)


Har ju börjat på säsong 6 oxå ;) redan kollat 1½ skiva ;) Och de två första avsnitten på skiva två va jättesorliga och jag satt som vanligt och stor grät till dom.. Men det va verkligen jättesorligt.. Och då får man faktiskt gråta lite.. Tur bara att ingen såg mig, fast å andra sidan så hade någon varit här så hade jag inte gråtit kan jag säga med en gång.. För jag kan inte gråta när folk är i närheten, inte när det gäller film.. Men tårögd kan jag bli, men inte så jag sitter och gråter...

Det hände för mycket på en och samma gång, t.ex med Brooke Davis, Q. Fields (kan itne stava till hans förnamn) Och lyckliga grejer med så klart mellan Lucas och Peyton ;)

Gaaah.. Bobby ska inte vara hemma i morgon kväll så gissa va jag ska göra? ;) Efter att jag har träffat min älskade saknade familj?
Just det, sitta och nörda One Tree Hill ;) Och det är klart jag ska ta med mig massa serier nu när jag ska till varberg, men jag tänket oxå att jag ska hinna träffa lite folk när jag ändå är där nere.. Det va alldeles för länge sen jag träffade vissa.. Bara hoppas dom har tid att träffa mig ^^,


Och jag ska ju passa mina små charmtroll oxå :)

Ne nu ska jag inte uppehålla er mer :) Ha en trevlig fredag kväll allihopa :)
Det regnar nu igen så alla vet ;)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards