Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 10 augusti 2011 21:05

E så grymt sugen på glass, så det blir nog lite chokladglass efter detta inlägget :)
Ikväll har vi varit hos Bobbys föräldrar och lämnat en folkracebil som Bobby fick i Tomelilla.. Så fikade vi och kollade på filmen från T-lilla.. Sen åkte vi hem.. Fick 1/4 av en vattenmelon oxå =)


Men nu e vi hemma och kollar på American Pie The Wedding.. Dom filmerna är så jävla bra.. Den bästa är ju lätt Beta House :)


Kollade den sista kvarten på "Min pinsama kropp". Jag vet nu tänker ni "Here we go again"

Men seriöst, när man ser ut så som dom gör så borde man väl börja tänka? Eller? Eller tycker dom att dom e snygga när dom väger 130 kilo? Och dom har ont i knän, hälar och höfter? Börjar man inte tänka då? Jag som tycker jag e stor ska ju inte ens jämföra mig med dom.. För då e jag typ smal.
Men jag försöker gör nått åt saken iaf.. Kanske inte just idag, men annars :)

Känner mig inte så värst peppad till att jobba i morgon med tanke på vad som händer i lilla Ullared.. Jag har liksom ingen lust att bli skjuten eller bombad på jobbet :(


Jaja. nu ska jag äta lite glass.

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 10 augusti 2011 15:00

Jag vet att det är ett tag kvar tills jag fyller år typ 1 månad och 11 dagar ;)

Men detta önskar jag mig näe jag fyller år :)


1. En tassimo maskin

2. Wii Fit plus (eller va det heter)

3. Criminal Minds alla säsonger


Fan nu har jag glömt av hälften ><

Det va mer, men det kommer jag inte ihåg nu bara för det :(


Läst på aftonbladet med att det händer massa skumma gejer i ullared, känner mig inte riktigt helt hundra på att åka till jobbet i morgon när det springer runt massa skumma gubbar, garanterat med gevär, och förmodligen råna nått ställe.. Jag menar vem fan vill ställa sig i vägen för nått sånt?? inte jag, och jag vill fan inte bli skjuten på jobbet..


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13447896.ab


här kan ni gå in och läsa själva..


Slappis i soffan e gör gott :)
Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 10 augusti 2011 13:15

Tjenixen..
Sista lediga dagen tillbringas i soffan framför One Tree Hill bara för att jag va så duktig och städade av hela lägenheten igår kväll när vi kom hem från high chaparral :)

Vilket va väldigt mysigt :) Vi såg en western show, indian show och en mexikans show :) Riktigt coolt är det faktiskt :)

Så här kommer MASSA bilder..


                                                   

Sjukt mysigt är det iaf :) och god mat åt vi oxå :) Billigt, 65 kronor för buffe inkl. dricka.. Så äta och dricka hur mycket man vill för 65 kronor då ska man nog inte gnälla ;)


Och som sagt, när jag kom hem så fick jag fnatt och började städa.. Så nu ska jag bara vika tvätt.. Men det tar ju inte allt för lång tid ;)


Mer One tree hill..
Puss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards