Alexandra Ekdal

Alla inlägg under augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 18 augusti 2011 09:25

En bra morgon och om ca 1 timme ska jag till jobbet, men just nu sitter jag och nördar One Tree Hill..

Har hunnit duscha, fixat frukost och som sagt kollar på one tree hill..


Dagen erbjuder bara jobb idag.. Gött som fan sen e ajg ledig 2 dagar till ;)

Och på lördag blir det folkrace :D
Skojsigt :D Nu ska jag kollar på tree hill..


Hörs när ajg kommer hem. Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2011 20:34

= Popcorn, ananasjuice och One Tree Hill..

Vete fan när Bobby har tänkt dyka hem men när det är folkraceåkare som ska komma så kan det ta flera timmar innan dom har tjötat färdigt :)


Och jag måste bara säga det här.

Men James Lucas Scott är nog den absolut SÖTASTE ungen som finns, visst han som spelar honom är säkert inte alls så söt i verkligenheten, men får jag en son någongång i livet så kan man ju alltid hoppas att han blir lika söt som Jamie :)
Började stor gråta när han ramlade i poolen och höll på att drunkna :(

Stackars liten :(

OCh äckliga jävla Daniel L. Scott är ute ur fängelset för att ha dödat sin bror ... Så nu kommer jag sitta och vara arg så fort jag ser honom..

Och Brooke Davis har sin klädkollektion Clothes Over Bro's och hon avskedade precis sin mamma.. Vilket va bra, tycker jag. men nu vet man inte riktigt hur det kommer gå för hennes företag..


Denna serien börjar bli kaos.. But i still Love it..

Nu är detta avsnittet slut. Så nu ska jag fixa popcorn :D

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2011 14:08

Färdig med städningen, men det ser fortfarande smutsigt ut.. Blää.. Men men sånt e livet när det inte blev som det skulle..

Fått dammsugat upp allt jävla gräs och all minljoner döda mygg som dog i helgen.. Så nu är det borta, tvätten är så gott som färdig, sista maskinen går nu.. Har lakan kvar men har ingen stans att hänga de så de får vänta tills det finns plats :)

Snart kommer ellen och då ska vi gå ut och gå med hundarna och sen ska jag bara till affären och köpa mjölk, för jag tvivlar på att det räcker, det vi har, sen ska jag kolla på O.T.H och bara götta mig i soffan medans bobby är i Getås och fixar med nån bil..


Ne nu måste jag dra..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2011 11:04

Det går inte så där jättebra, fastnade framför One Tree Hill.. Helt sjukt. Håller på att tvätta iaf :) Men jag borde  göra massa annat, typ ställa in disken, diska, damma, dammsuga..
Gah, det är ju sååååå tråkigt att städa :( Ska byta lakan oxå.. Inte så skoj det heller.

Men det ska bli gött när det är gjort..


Försöker mig på att skaffa spotify premium oxå, men måste bara veta hur fan det funkar med betalningen.. Hade varit bra om det dras den 25 varje månad så man slipper tänka på att ha pengar på kortet hela tiden..


Men nu ska jag gå och tömma tvättmaskinen igen :P
Snart e la tree hill skivan slut med, så då får man väl ta och städa...


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 16 augusti 2011 21:13

Harregud va tiden går fort, mitten på augusti och hösten smyger sig sakta på.. Fan tycker inte det är annat än höst och vinter i det här landet :( Och ingen riktigt sommar har vi haft heller, iaf inte här nere på västkusten.. Eller typ västkusten ;)

Åhh, längtar såå till en riktigt sommar..


Annars har dagen varit bra och den har gått hyfsat fort iaf :) Och i morgon e jag leeeeedig =)
Men då ska här städas och vid fint väder ska jag och Ellen ta en promenix med hundarna..

Fan jag måste verkligen komma igång och träna igen.. Men nu det senaste har det varit så sjukt mycket att göra..

Jaja, bara te att ta sig i kragen och börja igen :)


Idag har jag även fått diskat undan ALL disk, förutom dagens middagsdisk, och börjat tvättat så jag har kört 2 maskiner tvätt.. Alltid nått :)

Så jag har 4 maskiner kvar så jag hoppas över allt annat att det blir fint väder i morgon så jag kan hänga ut tvätten.. Så torkar det liiite snabbare iaf :)
Men det jag ska njuta av mest i kväll är att jag INTE ska ställa klockan till i morgon, för i morgon ska jag sova länge :) Ska bli så gott :)


Sambon har beställt pannkakor till i morgon så jag får väl så vackert ställa mig och steka det till honom ^^, Men bara för att jag e typ världens snällaste flickvän så tänker jag göra det :) För pannkakor är ju alltid gott.. Men det är ju såååå jävla tråkigt att göra dom bara :(


Kolla lite till på Sagan om de 2 tornen.. Sen ska jag sova..
Så natti natti .. Sov så gott så hörs vi i morgon :)
Puss & Kram

Sweet dreams <3

Av Alexandra Ekdal - 15 augusti 2011 21:00

Är så sjukt jävla trött så jag vet inte va jag ska ta vägen.. Helt galet.. Jobbat 5/6 dagar nu.. Så nu är det bara en dag kvar, sen e jag ledig en.. Eller ledig och ledig, ska storstäda hela lägenheten för den håller fan på att för falla känns det som :(
Har inte ens orkat städa efter helgens bravader :/
Och om man säger så här, här är sjukt mycket gräs och en jävla massa döda myggor överallt xD

Helt galet, men det hade inte gått att ha dörren stängd heller för då har det blivit svin varmt..


Så på onsdag ska här städas och tvättas som aldrig förr.. Tvättkorgen svämar över med tvätt och disk högarna blir allt större och större.. Fick diskat av det värsta igår, men va fan det tar ju för fan aldrig slut :( Blir såå trött.. Längtar bara till den dagen då vi har diskmaskin för då kommer jag fan inte diska mycket för hand det kan jag lova och svära på!!! Och torktumlare och allra helst torkskåp så man slipper ha tvätt över allt. Man kan ju hoppas att det är fint väder på onsdag så man kan hänga ut det mesta...


Innan när Bobby va borta hos Stefan så satt jag och kollade på 2 avsnitt av O.T.H åhh va jag bara älskar den serien.. Det första avsnittet va så där men det va bara för att det va 4 år senare och på 4 år hinner det hända rätt mycket.. Men i andra avsnittet fattade man lite mer och jaa jag bara längtar tills jag kan kolla på meeer...
Igår kväll så satt vi och kolla på säsong 8 och det va ju sjukt bra..... Så nu MÅSTE jag ha den säsongen :O Bara för att det va den enda kanalen som funka, enligt Bobby..


Ne nu ska jag nog göra popcorn och vi kollar på Sagan om dom 2 tornen..

Puss & Kram

Sweet Dreams :)

Av Alexandra Ekdal - 15 augusti 2011 15:34

Sitter i massage stolarna på jobbet.. Har så grymt ont i hela kroppen så det är hemskt.. Sitter i kassan med. Gör inte saken bättre direkt. Men det är gött att man kan sitta här till nästan 4 ;) sen e det bara 2 timmar kvar till jag slutar och då ska jag handla lite och sen åka hem och äta och ligga i soffan...Det är nästan så man skulle köpa en massage stol.. Dom e ju grymt goa!!! Ne nu ska jag njuta en stund te, lite svårt att skriva när det vibbrerar i hela stolen.. Hörs sen när jag e hemma ;) Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 15 augusti 2011 08:11

God morgon alla människor.. Sovit gott?? Det har jag gjort men jag hade kunnat sova några timmar till.. Är så sjukt trött så jag vet inte va jag ska ta vägen..Det ösregnar ute oxå :( Vill bara ligga i soffan och glo på film.. Ne nu ska jag göra mig klar så ska jag snart åka till jobbet :(Hörs sen.. Puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards